inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na drepy - squat rack

Kategória: Fitness, jogging

Dobrý deň, predám tento masívny stojan na drepy určený na vysoké váhy. Rack je vysoký cca 175cm, teda je vhodný aj do priestorov s nižším stropom. Vnútorná šírka je cca 1 meter, po stranách sú držiaky na kotúče.

Odvoz nutný v dodávke alebo na vozíku, do klasického auta to nevojde ani rozložené (ľavá a pravá strana plus 3 stredové spojky). Dopravu viem zabezpečiť v rámci okolia.

V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktujte, ak nedvíham telefón zanechajte prosím sms a ja sa vám ozvem.
Stojan na drepy - squat rack
Podobné inzeráty
V Squat Hacken drep
predam v squat profesionalne prevedenie nosnost cez 500kg konštrukcia bez škrabanca vo velmi velmi dobrom stave da sa rozobrat na prepravu hlavne na vyšku rozmery ked je v celku cca 1.10m širka 2.30m dlžka 2.20m vyška viac foto pri vaznom zaujme pretože je rozobrany na 2 časti a zabaleny z dôvodu že nemam priestory na prevadzku .. ( fitness stroj fitness stroje super squat V-squat drepovanie stroj na drepy )
IRONSTAR Squat Rack + kotúče + barbell + safety arms +
Predám profesionálny Squat Rack set Slovinskej značky IRONSTAR. Veža je v 100% stave, s minimánmými známkami používania. Cely squat rack bol továrensky pozinkovaný a špeciálne vyrobený pre vonkajšie použitie, odolný voči korózií, dažďu a snehu (zinkovanie stálo dodatočných 340 EUR). Veža ma rozmery: - 230cm výška x 120cm šírka, 121cm hĺbka - 80 x 80 x 3mm hrubé profily - 600kg nosnosť - 68 kg váha Súčasťou veže je aj nasledovné: - Set 100 KG (2x 5kg, 2x 10kg, 2x 15kg, 2x 20kg) hi-temp gumenných kotúčov - 2x Safety arms - 2x Plate storage - 2x j-cups - 1x pull up bar - 2x barbell storage - 4x gumenná 100 x 100cm podložka - 1x olympijský women's barbell (15kg, 201cm) Barbell nebol ako jedniný pozinkovaný a je na ňom vidno menšiu koróziu. Je ale plne funkčný, stačilo by ho jedine prečistiť. Cena nového bola 320 EUR, k setu ho dávam za symbolickú cenu 50 EUR. Celý set stál pôvodne 1780 EUR. Teraz stojí 1706 EUR + 340 EUR zinkovanie. Viac info: Predám jedine osobným odberom v Bratislave.
Stojan na drepy Stojan na benchpress.
stojan na drepy, stojan na benchpres - 1 stojan na drepy, stojan na benchpres - 2 Predám tento stojan na cvičenie ktorý je vyrobený z dreva.Ja som ho zaťažoval váhou 90kg na bench pres a 110 kg na drep.Budem rád keď ešte niekomu poslúži.Po dohode do 15 km doveziem.Posledna fotka je keď som stojan ešte využíval
Silová klietka – konštrukcie pre tvoj tréning
Prispôsobte si konštrukciu presne tak ako to potrebujete vďaka dierovaným stojkám profilu 70x70x3 a nášmu výberu príslušenstva. Urobte so svojím rackom viac tým, že pridáte bradlá, záchranné ramená, terč na medicimbal alebo kĺb na olympijskú tyč a iné. Využite výhody nášho úložného príslušenstva tým, že si na svoju konštrukciu namontujete stojany na kotúče alebo držiak na olympijskú tyč. Vďaka dvom výškovo nastaviteľným J-hákom na olympijskú tyč je ideálna pre funkčné cviky, silový a kondičný tréning ako sú drepy, výpady, mŕtve ťahy, tlaky na ramená alebo tlaky na lavičke a mnoho ďalších cvikov v klietke aj pred ňou. Profesionálna výroba, presne vyrezané súčiastky na lasery, kvalitné zvary a vypaľovaná farba s jemnou štruktúrou vhodná aj do exteriéru zaručia konštrukcií vysokú stabilitu a dlhú životnosť aj pri intenzívnom používaní. Konštrukciu je možné zostaviť podľa vlastných predstáv a výroba je možná aj na mieru v prípade prispôsobenia do miestnosti alebo na záhradu (workout konštrukcie) Cena závisí od vybranej verzie, prevedenia klietky a doplnkov. Power Rack - 590€ bez DPH Squat Rack - 340€ bez DPH Wallmount Rack - 290€ bez DPH Ku všetkým konštrukciám v cene jeden pár J-hákov na činku. Info telefonicky alebo cez mail. Viac foto nájdete na FB alebo IG pod názvom ""
Half rack - stojan na drepy s hrazdou
Predám málo používaný half rack (stojan na drepy) spolu s dvomi pármi adaptérov - kratšie a dlhšie (viď fotky) na odloženie olympíjskej tyče - k tomu bradlá, ktoré môžete pripojiť v ľubovoľnej výške - dalej stojan obsahuje konštrukciu na landmine - samotná hrazda - výška 225cm, šírka 123cm
Mirafit squat rack
Predam zanovny Mirafit squat rack. Nastavitelny do sirky a vysky.