inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na gitaru - elektricka / basova

Kategória: Strunové nástroje

Predavam tento polohovateľný stojany na gitaru. Moze byt puzity na elektricku alebo basovu gitaru. Mam ho 2 roky. Je v top stave ako nový, lahko zlozitelny. Dovod predaja je zakupenie jedneho stojana pre viacero gitar.

Idealne osobny odber v ramci Bratislavy, no mozem ho poslat aj na dobierku.
Stojan na gitaru - elektricka / basova
Podobné inzeráty
stojan na akust. gitaru, elektrickú gitaru alebo basgitaru
Predám stojan vhodný na akustickú gitaru, elektrickú gitaru alebo basgitaru.
Predám gitaru + stojan na gitaru + podnožku
Ponúkam španieslku gitaru pre staršie deti alebo dospelých. Gitara má laditeľný krk a je v dobrom stave. K cene pridávam aj puzdro, stojan na gitaru a podnožku.
Predám detskú gitaru 1/2 Ashton CG12 AM + príslušenstvo
Predám detskú gitaru 1/2 Ashton CG12 AM + komplet príslušenstvo . V mahagónovej farbe , nylónové struny , je v zachovalom a nepoškodenom stave . Príslušenstvo : obal na gitaru , stojan na gitaru , stojan na noty , podnožka , ladička + nejaké trsátka . Dôvod predaja je kúpa veľkej gitary a táto už je nevyužitá . Tak nech pomôže v začiatkoch ďalšiemu gitaristovi.
Elektricka gitara
Predam nevyuzitu novu elektricku gitaru ja na nej neviem hrat.Ma dolne 2 najtensie struny prasknute,vystrelene zo šiestich tam su uz len 4,ale to nevadi,to si kúpite,jedna struna stoji do 1 eura.Mam aj na gitaru zvlast na predaj aj stojan na gitaru za 20e aj kombo na gitaru za 40e,ked ťuknere na ,, ďalšie inzeráty ,, tam si to pozrite,sú tam ďalšie veci na predaj.Gitara je za 60e.Nepiste sms,na sms neodpovedam!!!!Ani zatial nevolajte.Napiste cez kontaktny formular e-mail,alebo na whatshap o co z tych veci mate zaujem a potom vecer môžte kludne od 19:30 do 20:30 zavolat,ale najprv napiste e-meil,alebo na whatshap.Len osobny odber.V pripade,ze chcete tovar kupit na dobierku,tak musite poslat na ucet aspon 10e na postovne,ako zaruku ze mate o tovar seriozny,vazny zaujem,aby sa nestalo,ak si niekto tovar objedna a potom si ho nepreberie a pride mi naspet.Len seriozne jednanie.Potom tych 10e samozrejme odpocitam a vy zaplatite len ten zostatok z celkovej sumy.Najlepsie ale osobne ak si pre tovar pridete.Dakujem za pochopenie.
Gitara 1/2 s príslušenstvom
Predám detskú gitaru 1/2 s komplet príslušenstvom- gitara, ladička, stojan na gitaru, stojan na noty, stojan na nohu, obal na gitaru. Je to nové, nepoužívané.
Basová gitara pre ľaváka s kombom
Predám basovú gitaru pre ľavákov s kombom Obsahuje 15 W zosilňovač, kábel, taška, popruh, náhradné struny, ladičku a stojan na gitaru