inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na kvet

Kategória: Doplnky

Predám stojan na kvet.
Bez závad.

Rozmery a detaily:
Stojan na kvet
Podobné inzeráty
Drevený stojan na kvet
Predám drevený stojan na kvet, iba vystavený, trošku sa kýva, ale vôbec to nevadí. Výška stojana je 92cm, vnútorný priemer na kvet je 19 cm. Najlepšie osobný odber.
Predám stojan na kvet.
Predám stojan na kvet do interié úplne nový.Predávam ho z dôvodu menenia ná celokovový,ľachčený kov.Stojan má výšku 53 cm.
Drevený stojan na kvet
Drevený stojan na kvet s výškou 75 cm. Osobný odber.
Ručne kovaný stojan na kvet
Predám tento ručne kovaný stojan na kvet závesný na stenu. Farba: medená patina Celková dĺžka: 65cm, priemer otvoru hore: 10cm.
Starý laboratórny stojan
Starý laboratórny stojan s liatinovou základňou, oceľovou tyčou a kovovými držiakmi. Možnosť výškového nastavenia držiakov. Výška: cca 74 cm Pri uplatnení kreativity má laboratórny stojan rôzne využitie: pestovanie hydroponických rastlín, svietnik, stojan na lampu .. Výborný doplnok do industriálnych priestorov. Predáva sa stojan so základňou, oceľovou tyčou a jedným držiakom (možnosť prikúpiť). Sklenené banky nie sú predmetom predaja - slúžia len na ilustráciu.
Stojan na noviny
Ponúkam vám na predaj tento užitočný stojan na noviny alebo časopisy ktorý je vyrobený zo smrekového alebo borovicového dreva. Bočné steny sú do seba lepené a tým vzniká tzv.škarovka. Do škarovky sú vyfrezované drážky v tvare "V". Stojan je natrety olejom s odtieňom orechového dreva. Stojan sa skladá z 3 časti. Pri skladaní nie je potrebné skrutkovanie alebo lepenie. Bočné steny sa vkladajú do drážky. Tým pádom je možné odoslať stojan aj v nezloženom stave.