inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan na šperky

Kategória: Zdravie a krása

Predám plastový stojan na šperky, vhodný na náramky, prstene a pod. na zavesenie. Výška 28cm, dĺzka podstavca 23,5cm a šírka 12cm.
Stojan na šperky
Podobné inzeráty
ŠPERKOVNICA, STOJAN NA ŠPERKY, DRŽIAK ŠPERKOV...
Predávam dva stojany na šperky domácej výroby. Sú použité, ale v dobrom stave. Majú rôzne vychytávky. Nikde nič podobné nekúpite... Drevený stojan z lakovanej MDF má tri otočné poschodia s 22 háčikmi. V základni sú skryté výklopné boxy (otvory). Stojan má 13 boxov s priemerom 5cm a 10 s pr. 3,5cm. Celková výška je 44cm. Kovový stojan je prerobený zo stojanu na žuvačky. Je otočný na masívnej kovovej platni. Má pridané háčiky, plastové priehradky,polstrovanie a rúčku na prenos. Výška 55cm. Cena dreveného stojanu je 35€ a kovového 25€. Uprednostním osobný odber.
Morellato originál
Predám šperky Morellato originál, nevhodný darček .... šperky sú z kvalitnej chirurgickej ocele výrobca je z Talianska šperky sú v 100%stave.... pôvodná cena 250,-eur .. nová cena 150,-eur...dohoda možná
Stojan na šperky
Predám stojan na šperky
KANZASHI STUHA DEKORÁCIE ŠPERKY OZDOBY VIANOCE
NA PREDAJ KANZASHI STUHOVÉ DEKORACIE ŠPERKY vianočné ozdoby, čelenky, svadobné kytice, bytové dekorácie, kvietky na kočík informácie v sms alebo mailom rôzne farby/tvary/veľkosť možnosť zaslať dobierkou/ aj platba na účet cena dohodou
Šperky
Predám kúpené a vlastnoručne vyrobené handmade šperky a rôzne pandorky. Cena dohodou. Píšte na: Telefónne číslo je vymyslené. Poštovné pri dvoch kusoch vecí z mojej ponuky (hľadajte cez spu@) neplatíte.
šperky/ chyrurgická ocel/naušnice,náramky,prsten,medal..TOP.
Na predaj šperky- chyrurgická ocel/náušnice okruhle:priemer:3 cm,prekrásné,/jeden je z 3 farebne pozlátené,2.do okola so zirkonmi a vintace motýv pekrásny!medál-orig. SW 2X/ srdce,nešpecificky tvarované/,Náramok s 8 srdiečkami so zirkonmi-prekrásny/.21 cm/ Náramok bohatý s kamienkami vid fotky-prekrásny!: Dlžka: 22 cm/ prsten:široký s ružovým zirkonom/vnutorný priemer: 1.7 cm/ ceny. 1 pár náušnice 10 EU + pošt,náramky: 1 kus 10 eu + pošt, prsten: 5 eu + pošt.medale: 1 kus: 10 Eu,,Všetko čisto nové!Dalej SET/-s krásnymi trblietavými kamienkami-červenými-náhrdelník+náušnice spolu za 10 Eu + pošt.Iba tolko možem pridat: su prekrásné,vhodné do daru.SMS nie! VDAKA! Komu darujete,určite bude mat radost.Povodné ceny boli ešteraz tolko! teraz -polovičné!Vid všetky fotky,a ceny už su také.p.s.SET-AKCIA!Krásny! z ocelu.