inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan stromcek masiv drevo

Kategória: Ostatný nábytok

Stojan stromcek masiv drevo.
osobny odber BA.
Stojan stromcek masiv drevo
Podobné inzeráty
Vianočný stromček 180cm
Predám vianočný stromček so stojanom, výška 180cm. Na fotke je stromček aj vyzdobený. Farba zodpovedá fotografiám kde je stromček ozdobený. Odber možný v Prešove. Pri rýchlom jednaní dohoda možná
Predám nový stojan na vianočný stromček
Predám jeden krát použitý stojan na vianočný stromček- živý. Stojan je veľmi stabilný-nemecká výroba.
stojan na CD a kazety
Predám starší zachovalý stojan na CDčka . Výška 1m , materiál kov , drevo za 10eur. Stojan na magnetofónové kazety čierny za 20eur. Stojan na magnetofónové kazety červený , kocka za 40eur. Stojan na 50 CD/DVD , drevený , výška 80cm za 15eur. Viem priviezť po dohode. Platí do zmazania.
Stojan na drevo
Stojan na drevo ku krbu/piecke S úložným priestorom na triesky, pomôcky na rozloženie ohňa a na menšie kúsky dreva. Rozmery: ✅výška: 60cm ✅dĺžka: 80cm ✅šírka: 35cm Namaľovaný kováčskou farbou. Možnosť vyrobiť stojan na drevo aj podľa vašich predstáv a požiadaviek. Cena sa líši od rozmerov a typu stojana.
Stojan na vianočný stromček
Predám skladací stojan na vianočný stromček z odolného plastu, tmavo zelenej farby, málo používaný, skoro ako nový, rozpätie približne 42 cm, pre priemer kmeňa asi 5 cm. Len osobný odber.
Rohová polica (polička) masív
Predám 2ks rohovej police (masív). Materiál: kov-drevo. Opalované smrekové drevo, lak matný. Kov matná čierna. Cena 45€/ks. Obe za 80€