inzercia, predaj, predám, bazár

Stojan/Bar z dreva na víno-alkohol

Kategória: Ostatný nábytok

Ponuknite cenu.
Stojan na vino na stenu. Stojan je položený na stolíku. Stôl nepatrí k výbave stojana.
Stojan/Bar  z dreva na víno-alkohol
Podobné inzeráty
Skrinka na víno Abreu, biela
Tento vysokokvalitný stojan na víno v bielej farbe sa bude hodiť do akýchkoľvek priestorov, a tak ho môžete umiestniť do obývačky, jedálenskej miestnosti či do chodby. Táto otvorená skrinka na víno poskytuje dostatok priestoru na odkladanie fliaš s vínom. Do štyroch poličiek sa zmestí až 24 fliaš vína. Podnos vo vrchnej časti poslúži ako ideálne miesto na poháre, otvárače či iné predmety. Tento jednoduchý, no zároveň štýlový regál na víno je ako stvorený pre všetkých milovníkov vína. Špecifikácie Farba: Biela Materiál: MDF a jedľový masív Celkové rozmery: 70 x 22,5 x 70,5 cm (D x Š x V) Iba osobný odber Prievidza Kontakt e-mailom.
Stôl zo sudu - Barik
Štýlový nábytok z dubových sudov. Sud Barik otvorený, s okrúhlym pultom s gravírovanou šachovnicou je vyrobený z použitého 225 L dubového sudu na víno. Police pre 8-10 fliaš na víno, alkohol, pivo atď. Vínny sud zbavený svojho pôvodného účelu sa pretransformuje na elegantný kus nábytku pre skutočných milovníkov vína. Nápadný dizajn nábytku pre vínne sudy dokonale zapadá do moderného aj klasického prostredia . Napríklad nábytok do vínnych pivníc, vinotéky, miestnosť na ochutnávanie vína, klenutá pivnica alebo vináreň. Každý sudový nábytok je vyrobený s presnosťou ručne z masívneho dubu z použitých vínnych sudov. Sudy na víno sú starostlivo obrúsené a impregnované. Zaručujeme tak najvyššiu kvalitu a jedinečný vzhľad nášho nábytku z vínnych sudov. Možnosť vygravírovať vaše logo alebo venovanie na stolovú dosku. viac info na tel.: dubove sudy
Stôl zo sudu - Barik
Štýlový nábytok z dubových sudov. Sud Barik otvorený, s okrúhlym pultom s gravírovanou šachovnicou je vyrobený z použitého 225 L dubového sudu na víno. Police pre 8-10 fliaš na víno, alkohol, pivo atď. Vínny sud zbavený svojho pôvodného účelu sa pretransformuje na elegantný kus nábytku pre skutočných milovníkov vína. Nápadný dizajn nábytku pre vínne sudy dokonale zapadá do moderného aj klasického prostredia . Napríklad nábytok do vínnych pivníc, vinotéky, miestnosť na ochutnávanie vína, klenutá pivnica alebo vináreň. Každý sudový nábytok je vyrobený s presnosťou ručne z masívneho dubu z použitých vínnych sudov. Sudy na víno sú starostlivo obrúsené a impregnované. Zaručujeme tak najvyššiu kvalitu a jedinečný vzhľad nášho nábytku z vínnych sudov. Možnosť vygravírovať vaše logo alebo venovanie na stolovú dosku. viac info na tel.:
Stojan na vino
Ponukam elegantny stojan na vino vyrobeny z cca 80 ročneho dubu čiastočne vylievany cinom -podstavec je z prirodneho kamena žula .Je to umelecke spracovanie dreva ,kovu a kamena.Stojan vam krasne spestri vaš interier a doda mu vkus.
Nový štýlový drevený bar - ručne robený
Predám tento uplné nový, ručne vyrobený bar z dreveného suda. Vhodný na poháre, nápoje, alkohol, knihy a iné veci. Sud dodá charakter každej miestnosti. Rozmery: Výška cca 81 cm Šírka cca 43 cm Vnútorný priemer - cca 50 cm Kovové krúžky široké 3 cm Namontované osvetlenie: 2x LED moduly napájané 8 AAA batériami (súčasťou balenia) - umožňuje veľmi dlhú dobu svietenia. Namiesto batérií môžeme namontovať LED zdroj (do zásuvky). Bar pojme asi 35-40 fliaš. Dôvod predaja - nezrealizovaná prevádzka vinárne.
Stojan na víno
Predám stojan na víno vyrobený z kmeňa višne +polica a stojan z jaseňa