inzercia, predaj, predám, bazár

Stojánková páková beteria

Kategória: Kúpeľne

5ks - Umývadlová batéria Novaservis Easy Neon New chróm, stojanková, 93401/1.0
Batérie boli namontované 1 deň (cez väčšinu ani netiekla voda) ale z dôvodu výmeny dizajnu boli demontované, 5 rokov záruka, pôvodná cena 30 eur
Stojánková páková beteria
Podobné inzeráty
Teorema Edge - umývadlová batéria stojanková čierna
Predám batériu talianskeho výrobcu Teorema Edge umývadlovú stojankovú. Batéria nebola nikdy použitá, ma mierny škrabanec čo ale nevplýva na funkčnosť. Cena novej sa pohybuje okolo 160€. Popis a parametre výrobku: umývadlová batéria stojanková výška výtoku 10 cm dĺžka výtoku 13,5 cm so zátkou CLICK 40% úspora vody Farba: Čierna matná Vhodné pre: umývadlo Tvar: hranatý Montáž: jednootvorová stojanková Ovládanie: pákové Umiestnenie páky: na vrchu tela Typ batérie: s odtokovou garnitúrou Typ ramena: pevné Výška výtoku (mm): 10 cm Dĺžka výtoku (mm): 13,5 cm Preferujem osobný odber v Bratislave a v okolí viem aj doviezť za nejaký poplatok. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Pozrite aj iné moje inzeráty.
Stojankova bateria
Predám úplne novú stojankova bateriu, aktuálne do zmazania , posielam postou
Vodovodné batérie RAVAK CHROME
Vodovodné batérie RAVAK CHROME Predám nepoužité vodovodné batérie RAVAK CHROME: CR032.00 (1ks) - sprchová nástenná (nepoužitá, bola len namontovaná),cena 140€ CR012.00 - 2ks - umyvadlová stojanková bez odtokovej armatúry, cena 75€/ks Dohoda na cene možná.
Predám umývadlo s batériou a sifónom
Predám nepoužité umývadlo (Ideal Standard Tempo 60 cm x 50 cm) s batériou (je na obrázku, páková stojanková s výpusťou, v chrómovom prevedení) a sifónom (kovový Alcaplast A431 s chrómovou povrchovou úpravou). Iba osobný odber Púchov, Bratislava alebo Šurany.
Batéria, odtokový ventil a skrinka s umývadlom
Predám batériu, odtokový ventil a skrinku s umývadlom. Rozmery skrinky sú: 580x390x220 mm (vxšxh). Rozmery umývadla 400x235 mm, otvor pre batériu je vpravo. Cena skrinky s umývadlom vrátane sifónu je 90€. Batéria je značky KLUDI, stojanková, páková, výška batérie 160mm, dĺžka výtoku 125mm, komfortná zóna 75mm, matne čierna. Cena je 135€. Odtokový ventil je značky Ideal Standart, neuzatvárateľný, čierny. Cena je 65€. Ceny sú uvedené bez poštovného. Pri odbere všetkého je cena 270€ + poštovné. Nič z uvedeného nebolo používané. Osobný odber Šaľa a okolie. Na dobierku posielam len po dohode.
2x ÚPLNE NOVÁ dizajnová sklená batéria waterfall
efekt vodopádu možné použiť aj na dvojumývadlo – dvojdrez, zostali nám po zariaďovaní 1ks = 55 € 2ks = 100 € prevzatie osobne v BA alebo poštovné doporučene +4,60 € (DOBIERKA je treba uhradiť 5,90 € vopred na účet a cenu za tovar zaplatíte až pri prevzatí zásielky) INZERÁT PLATÍ DO ZMAZANIA PRE CELÚ SR (nielen BA) kontakt mailom alebo telefonicky (na sms nereagujem) stojanková stojanová kúpeľňová umývadlová páková batérie batériu sklená sklenná sklenená vodopád