inzercia, predaj, predám, bazár

stolik so stolickou pre dieta

Kategória: Stoly

predám používaný detský stolík so stoličkou.

stolik:
Bratislava, Podunajské Biskupice
stolik so stolickou pre dieta
Podobné inzeráty
Toaletný stolík so stoličkou
Predám úplne nový toaletný stolík so zrkadlom aj so stoličkou. Stolík má šírku 90cm, výška 77,5cm, výška so zrkadlom 137,5cm. Stolík je praktický a má veľa úložného priestoru.Vojde sa aj do menšej miestnosti.
Pekný stolík so stoličkou
Predám pekný toaletný stolík so stoličkou. Celková výška so zrkadlom je 140cm. Stolík - doska má rozmer 75*40cm a výšku 69cm. Toaletný stolík má 2 menšie a 2 väčšie šuplíky. Stolička má rozmer 30*38cm a výšku 42cm. Čistý, výborný stav. Cena 90Eur.
Konferenčný stolík SCREAM poškodený, nový stál 266€
Konferenčný stolík SCREAM.biely konferenčný stolík Scream.Stolík v bielej lesklej farbe.Konferenčný stolík zo série Scream. Luxusný stolík v zaujímavom dizajne je vyrobený z pevnej sklo laminátovej konštrukcie. V prevedení bielej farby vysoký lesk pôsobí moderne a môžete ho kombinovať s moderným nábytkom. Zaujímavý tvar akoby osmička spojená v jednej línii vytvára v strednej časti úložný priestor. Tento stolík je 35 cm vysoký, ideálny k nízkym sedačkám. Pevná konštrukcia a jemné línie. Tento stolík je ideálny k modernému nábytku. Na stolík sa nesmie sadať, ani ho nijako zaťažovať tlakom. Riskujete zlomenie.Veľkosť (cca): 110 cm x 35 cm x 60 cm (ŠxVxH).Farba: biela(vysoký lesk).Materiál: sklolaminát. JE MIERNE POŠKODENÝ ALE DÁ SA TO SPRAVIŤ. ALE NORMALNE TO NIE JE MOC VIDIEŤ
Detský stolík nastaviteľnej veľkosti, stolička, prir. komoda
predam zostavu pozostavajucu z rastuceho stolika, stolicky a ulozneho kontainera vhodnu pre deti od 6 rokov.. Dreveny stolik znacky mayer cervenej farby disponuje moznostou naklonenia hornej dosky. Stolik umoznuje lahke nastavenie vysky pracovnej plochy v závislosti od veku a vysky dietata. Rozmery: 120 x 60 cm, nastavitelnost vysky: 155 - 175 cm. Stolik je urceny detom vo vyske od 130 - 170 cm. dynamicka cerveno-cirna stolicka disponuje velmi jednoduchou a bezpecnou manipulaciou so sedadlom i opierkou chrba a podporuje preventivnu i liecebnu metoru aktivneho sedenia, vdaka ktorej sa predchadza bolestiam chrba... stolicka ma brzdy (aretaciu) pojazdnych koliesok pri dosadnuti na stolicku a prakticke madlá na stranách pre pohodlnejsiu manipulaciu so stolickou.. Plechový ulozny kontajner v carovne-sivom prevedeni s makkym vankusom na vrchu obalený cervenou brúsenou kozou perfektne doplna set. ulozny kontajne mozno pouzit na sedenie (nosnost 100 kg) s pojazdnymi kolieskami. pozostava z vrchnej casti a dolnej. obe casti uzamikatelne externym kludom. Pri kupe pre je mozne dokupit aj skolsku tasku, tá má 4 roky. Bola pouzivana na prvom stupni. Vhodná pre mensie deti. Taska ma vystuz chrbta cize je zdravotne odporucana. K taske je aj plny peracnik zadarmo. zostava ma 3 roky a pouzival ju jeden maly chlapec.. Všetky veci sú v perfektom zachovalom stave. set stal dokopy okolo 750e. Kto by mal zaujem v cene je aj kos s motivom piratov z karibiku. veci sa daju kupit osobitne ale aj ako set. Samozrejme to za vyhodnejsiu cenu. Stolik - 180e stolicka - 90e komoda - 80e detska skolska aktovka - 35e cena setu s aktovkou by bola 370 cena setu bez aktovky by bola 350 Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene. pre viac info ma nevahajte hoci kedy kontaktovat. preferujem SmS alebo telefonicky.
Písací stolik so stoličkou
Predám písací stolík so stoličkou rozmer 110x66 cm, stolík aj stolička sú používané.
Skladaci stolik so stolickou
Predam skladaci stolik so stolickou, stolik bez poskodeni ako novy, stolicka mierne poskodena- vid obrazok. Rozmery stolika 42x60x78 (sxdxv)