inzercia, predaj, predám, bazár

Stolík toaletný – elegantný “ANTIK” .

Kategória: Starožitnosti

Každá žena by chcela mať svoj vlastný kútik, kde by mala odložené svoje kozmetické potreby a rôzne drobnosti. Tento toaletný stolík z masívneho dreva ,dyhovaný ,mahagónovej farby s vyrezávanými vzormi , 7 zásuvkami na šperky či kozmetiku, sklopné zrkadlo, vyklápacia časť s úložným priestorom , bude skutočným klenotom pre milovníkov nábytku s dekoratívnymi detailmi. Ozdobí spálňu , alebo dievčenskú izbu a zároveň uskladní všetky drobnosti, ktoré potrebujete . Nadčasový , elegantný. Zaobstarajte si aj vy tento nádherný stolík. Výška – 166 cm , šírka – 119 cm , hĺbka – 46 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Stolík toaletný – elegantný “ANTIK” .
Podobné inzeráty
Stolík toaletný – “ANTIK”.
Každá žena by chcela mať svoj vlastný kútik, kde by mala odložené svoje kozmetické potreby a rôzne drobnosti. Tento toaletný stolík z masívneho dreva ,dyhovaný ,mahagónovej farby s vyrezávanými vzormi , zásuvkami na šperky či kozmetiku, sklopné zrkadlo, vyklápacia časť s úložným priestorom , bude skutočným klenotom pre milovníkov nábytku s dekoratívnymi detailmi. Ozdobí spálňu , alebo dievčenskú izbu a zároveň uskladní všetky drobnosti, ktoré potrebujete . Nadčasový , elegantný. Zaobstarajte si aj vy tento nádherný stolík. Výška – 182 cm , šírka – 121 cm , hĺbka – 56 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Starožitnyl toaletný stolík so zrkadlom
Predám toaletný stolík. Toaletný stolík - 125 x 30 x 80 cm, výška zrkadla 182 cm. Cena dohodou
Stolík konferenčný “ANTIK”.
Luxusný masívny konferenčný stolík “ANTIK” bude jedinečným kúskom vo vašom interiéri . Je vyrobený z masívneho dreva s elegantnou hnedou povrchovou úpravou. Poteší úložným priestorom v podobe dvoch praktických zásuviek s elegantnými kovovými rukoväťami a možnosťou rozloženia. Celkový vzhľad dopĺňa precízne ručné vyrezávanie na nožičkách. Tento stolík zapadne najmä do klasicky a rustikálne ladených chodieb, hál či predsiení. Bude sa ľahko presúvať vďaka kolieskovým nožičkám .Výška – 73 cm , šírka – 98 cm , hĺbka – 68,5 cm. Po roztiahnutí šírka – 150 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Stolík starožitný písací ANTIK.
Starožitný písací stolík ANTIK bude kúskom vhodným najmä pre milovníkov starožitného štýlu. Je vyrobený z kvalitného masívneho dreva s hnedou povrchovou úpravou, ktorá vynikne najmä v svetlých priestoroch. Je vybavený výsuvnou doskou na písanie, ktorá vytvára veľký pracovný priestor . Okrem plochy na písanie disponuje viacerými praktickými zásuvkami a poličkami, ktoré skvelo poslúžia na uskladnenie všetkých kancelárskych potrieb či iných menších predmetov. V hornej časti má stolík sťahovaciu roletu. Kovové úchytky ,vyrezávané detaily a nožičky k vám domov vnesú skutočný nádych starých čias a vytvoria skvelú atmosféru na prácu. Skladá sa z dvoch častí. V pôvodnom stave. Výška – 148 cm , šírka – 128 cm , hĺbka – 78 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode .
Antik Mirror - Antik Zrkadlo
Antik Zrkadlo, pekne spracovanym detailom. Ramec massivny a velmi tazky. Rozmer je 140x117cm. Dohoda mozna.
Stolík toaletný s vyklápacím zrkadlom
Jedinečný zriedkavý toaletný stolík je vyrobený z masívneho dreva. Mahagónová hnedá farba krásne kontrastne ladí s leskom tvaru zrkadla. Stolík v sebe ukrýva aj úložný priestor v tvare šuplíka v prednej časti, ktorý môžete využiť na drobné cennosti a šperky. Zrkadlo je vyklápateľné . Je krásne vyrezávaný, dyhovaný bude ozdobou Vašej spálne . Výška – 140 cm , šírka – 104 cm , hĺbka – 48 cm .Jedna sa o používaný tovar . Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.