inzercia, predaj, predám, bazár

Stoly, lavice a stoličky z dreveného masívu

Kategória: Stoly

Predám stoly, stoličky a lavice z masívneho dreva, vhodné na zariadenie podniku. Je k dispozícii 9ks stolov, 28ks stoličiek a 16ks lavíc. Niektoré kusy majú malé škrabance ale inak sú v super stave. Cena stola je 350€, lavice 150€ a stoličky 50€. Pri záujme píšte správu, množstevné zľavy možné.
Stoly, lavice a stoličky z dreveného masívu
Podobné inzeráty
Predám nábytok stoly, stoličky,lavice,police, madlá
Predám nábytok stoly, stoličky,lavice,madlá,police. Stoly:80x80-6ks,160x80-3ks,120x90-1ks Lavice:výška 40cm, hĺbka 40cm, dĺžka rôzne veľkosti od 1m do 3,5m Madlá sú veľkostne prispôsobené laviciam. Vsetok nábytok sa a dá kúpiť aj samostatne zvlášť stoly,stoličky,lavice..
Stoly a kancelárske stoličky
Ponúkame na predaj: 3 ks kancelárske stoly IKEA (rozmery 150 x 75 x 3,5 cm, výška nôh 70 cm, nohy sú oddelené od pracovnej dosky - ľahko sa prenášajú) 3 ks čierne kancelárske stoličky IKEA (otočné, výškovo nastaviteľné, Používané v kancelárii, miestami ošúchané, avšak stále v dobrom stave. V prípade záujmu môžem poslať viac fotiek a info. Osobný odber v Bratislave. Pôvodná cena: 3 x stoličky 150 EUR, 3 x stoly cca 210 EUR = DOKOPY 360 EUR. Aktuálna cena: 3 x stoličky 75 EUR, 3 x stoly 105 EUR = DOKOPY 180 EUR (polovičná cena) Preferovaný odber všetky stoly a stoličky naraz.
drevené stoly z masívu
predám drevené stoly a lavice z masívu a to 8 stolov pre osem osôb a 4 stoly pre šesť osôb spolu s lavicami tiež z masívu. všetko je vo výbornom stave, nepoškodené, lakované. Ďalej biliardový stôl s tágami. Bolo to používané na prevádzke v bare.
Stoly a stoličky drevenný masív
Predám stoly a stoličky z drevenného masívu, vhodné na zariadenie podniku. Je k dispozícii 9ks stolov a 28ks stoličiek. Niektoré kusy majú malé škrabance ale inak sú v super stave. Cena stola je 350€ a stoličky 50€. Pri záujme píšte správu alebo volajte, množstevné zľavy možné. (Lavice na obrázku už nie sú k dispozícii)
Sety stolou a stoličiek + komoda + lavice + bar. stoličky
Predám sety stolou a stoličiek, komodu, 2 lavice, barove stoličky vo veľmi dobrom stave. Masívny nábytok aj s poduškami. Stoly su v dvoch veľkostiach, 8 veľkých a 2 malé. Plus k ním stolicky, 4 barove stolicky. Pre viac info napíšte mail. Nepredávame po kusoch.! Rušili sme prevádzku a predáva sa to len ako cela súprava
Drevenne lavice/stoly masivne drevo
Predam lavice a stoly z masivneho dreva skoro nepouzivane vhodne do bytu/chaty/rest. zariadenia. Rozmery a cena Stol d180x73x76 -3 kusy(cena za kus 150 eur) Lavice d180x50x90 3 kusy(cena za kus 90 eur )