inzercia, predaj, predám, bazár

Stretnutie s krásou plus záložka ku knihe

Kategória: Hobby, odborné knihy

Ponúkam na predaj knihu Stretnutie s krásou - 4 € plus poštovné, záložka ku knihe zadarmo
Stretnutie s krásou plus záložka ku knihe
Podobné inzeráty
Univerzita Komenského, Stretnutie s krásou, Vesmír 1957
Univerzita Komenského, 2 € *** Vesmír 1957, 20 € *** Jozef Ponec - Stretnutie s krásou, 2 € Vážení čitatelia, do rúk sa Vám dostáva ďalšia, už osemnásta publikácia Jozefa Poneca, známeho autora fotografických kníh o slovenskej prírode. Jej názov Stretnutie s krásou je trochu tajomný. Kto však pozná tohto autora z predošlých kníh, pochopí, že ide o krásu okolo nás, o krásu, s ktorou sa stretávame keď vykročíme za humná našich dedín i miest, o krásu prírody. *** Osobne v Bratislave v Rači, na Zochovej, alebo pošlem za poštovné. Preferujem prevod na účet kvôli zlým skúsenostiam s dobierkami. Viac info radi poskytneme v správe. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte e-mailom, alebo sms. Ušetrite na poštovnom a pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Knihy o kvetoch, záhrade, prírode
Záhrada bez záhonov - 6 € plus poštovné Praktický sprievodca - kus za 2 € plus poštovné Oravská Polhora - 3 € plus poštovné Veľký spev - 4 plus poštovné Rekordy Slovenska - 4,50 € plus poštovné Stretnutie s krásou - 4 € plus poštovné Horehronie z neba - 12 € plus poštovné v prípade záujmu môžem pribaliť citáty Radost v cz zdarma pri kúpe min. 2 kníh :)
Knihy o kvetoch, záhrade, prírode
Záhrada bez záhonov - 6 € plus poštovné Praktický sprievodca - kus za 2 € plus poštovné Oravská Polhora - 3 € plus poštovné Veľký spev - 4 plus poštovné Rekordy Slovenska - 4,50 € plus poštovné Stretnutie s krásou - 4 € plus poštovné Horehronie z neba - 9 € plus poštovné v prípade záujmu môžem pribaliť citáty Radost v cz zdarma pri kúpe min. 2 kníh :)
Náučné knihy
Ponúkam na predaj náučné knihy. 1.Veľký Ilustrovaný Atlas Sveta pre budúce storočie: Rok vydania: 2002 Počet strán: 324 Stav: Veľmi pekný (má len buchnutý jeden roh) Cena: 15€ Niečo o knihe: Atlas je zdrojom informácií o Zemi a vesmíre. Nedozviete sa tu len to, ako vyzerá napríklad juhoamerický dažďový les, ale aj aké zvieratá v ňom žijú, aké rastliny v ňom rastú a prečo je taký dôležitý pre životné prostredie na celom svete. Na 32 stranách nájdete aj najdôležitejšie údaje o všetkých štátoch sveta, od tých najväčších až po tie celkom malé. Ak sa zaujímate o usporiadanie vesmíru, môžete nahliadnuť do najvzdialenejších preskúmaných oblastí. Atlas obsahuje: 400 ilustrácií a 81 veľkých máp, 44 strán registra obsahuje 87 000 zemepisných hesiel. 2.Nevyriešené záhady ľudstva veda v rozpakoch: Rok vydania: 2005 Počet strán: 384 Stav: Nová (nečítaná) Cena: 12€ Niečo o knihe: Môžete sa zoznámiť s témami z najrôznejších oblastí ľudského poznania, v ktorých v súčasnosti dochádza k najbúrlivejšiemu rozvoju, alebo ktoré sa modernej vede zatiaľ nepodarilo uspokojivo vysvetliť. evolúcia revolúcia? Rok vydania: 2012 Počet strán: 96 Stav: Nová (nečítaná) Cena: 6€ Niečo o knihe: Je karfiol to isté čo kapusta? Ako prišiel slon k svojmu chobotu? Prečo je dobré byť mutantom? Kto bol Charles Darwin? Ako a prečo teória jedného prírodovedca zmenila pohľad na svet? Na tieto, ale aj na mnohé ďalšie zvláštne otázky odpovedá profesor Robert Winston desaťročným deťom. Kniha rozpráva prekvapujúci príbeh vzniku evolučnej teórie a jej význam pre ďalšie bádanie. 4.Školská encyklopédia-svet poznania v jedinom zväzku: Rok vydania: 2000 Počet strán: 272 Stav:. Veľmi pekný Cena: 10€ Niečo o knihe: Svet poznania v jedinom zvázku.130 tém, 700 hesiel, vyše 750 ilustrácií. Táto encyklopédia môže slúžit na rýchle overovanie faktov, ale aj ako zdroj na podrobnejšie štúdium. Informácie, ktoré obsahuje o ľuďoch, myšlienkach, udalostiach a svete okolo nás, tvoria skvelý úvod do sveta poznania. Kniha je základnou detskou príručkou, a preto by nemala chýbať v žiadnej rodine. Alebo všetky 4 spolu len za 35€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty.
Náučné knihy
Ponúkam na predaj náučné knihy. 1.Veľký Ilustrovaný Atlas Sveta pre budúce storočie: Rok vydania: 2002 Počet strán: 324 Stav: Veľmi pekný (má len buchnutý jeden roh) Cena: 14€ Niečo o knihe: Atlas je zdrojom informácií o Zemi a vesmíre. Nedozviete sa tu len to, ako vyzerá napríklad juhoamerický dažďový les, ale aj aké zvieratá v ňom žijú, aké rastliny v ňom rastú a prečo je taký dôležitý pre životné prostredie na celom svete. Na 32 stranách nájdete aj najdôležitejšie údaje o všetkých štátoch sveta, od tých najväčších až po tie celkom malé. Ak sa zaujímate o usporiadanie vesmíru, môžete nahliadnuť do najvzdialenejších preskúmaných oblastí. Atlas obsahuje: 400 ilustrácií a 81 veľkých máp, 44 strán registra obsahuje 87 000 zemepisných hesiel. 2.Nevyriešené záhady ľudstva veda v rozpakoch: Rok vydania: 2005 Počet strán: 384 Stav: Nová (nečítaná) Cena: 10€ Niečo o knihe: Môžete sa zoznámiť s témami z najrôznejších oblastí ľudského poznania, v ktorých v súčasnosti dochádza k najbúrlivejšiemu rozvoju, alebo ktoré sa modernej vede zatiaľ nepodarilo uspokojivo vysvetliť. evolúcia revolúcia? Rok vydania: 2012 Počet strán: 96 Stav: Nová (nečítaná) Cena: 5€ Niečo o knihe: Je karfiol to isté čo kapusta? Ako prišiel slon k svojmu chobotu? Prečo je dobré byť mutantom? Kto bol Charles Darwin? Ako a prečo teória jedného prírodovedca zmenila pohľad na svet? Na tieto, ale aj na mnohé ďalšie zvláštne otázky odpovedá profesor Robert Winston desaťročným deťom. Kniha rozpráva prekvapujúci príbeh vzniku evolučnej teórie a jej význam pre ďalšie bádanie. 4.Školská encyklopédia-svet poznania v jedinom zväzku: Rok vydania: 2000 Počet strán: 272 Stav:. Veľmi pekný Cena: 10€ Niečo o knihe: Svet poznania v jedinom zvázku.130 tém, 700 hesiel, vyše 750 ilustrácií. Táto encyklopédia môže slúžit na rýchle overovanie faktov, ale aj ako zdroj na podrobnejšie štúdium. Informácie, ktoré obsahuje o ľuďoch, myšlienkach, udalostiach a svete okolo nás, tvoria skvelý úvod do sveta poznania. Kniha je základnou detskou príručkou, a preto by nemala chýbať v žiadnej rodine. Alebo všetky 4 spolu len za 30€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty.
Náučné knihy
Ponúkam na predaj náučné knihy. 1.Veľký Ilustrovaný Atlas Sveta pre budúce storočie: Rok vydania: 2002 Počet strán: 324 Stav: Veľmi pekný (má len buchnutý jeden roh) Cena: 14€ Niečo o knihe: Atlas je zdrojom informácií o Zemi a vesmíre. Nedozviete sa tu len to, ako vyzerá napríklad juhoamerický dažďový les, ale aj aké zvieratá v ňom žijú, aké rastliny v ňom rastú a prečo je taký dôležitý pre životné prostredie na celom svete. Na 32 stranách nájdete aj najdôležitejšie údaje o všetkých štátoch sveta, od tých najväčších až po tie celkom malé. Ak sa zaujímate o usporiadanie vesmíru, môžete nahliadnuť do najvzdialenejších preskúmaných oblastí. Atlas obsahuje: 400 ilustrácií a 81 veľkých máp, 44 strán registra obsahuje 87 000 zemepisných hesiel. 2.Nevyriešené záhady ľudstva veda v rozpakoch: Rok vydania: 2005 Počet strán: 384 Stav: Nová (nečítaná) Cena: 10€ Niečo o knihe: Môžete sa zoznámiť s témami z najrôznejších oblastí ľudského poznania, v ktorých v súčasnosti dochádza k najbúrlivejšiemu rozvoju, alebo ktoré sa modernej vede zatiaľ nepodarilo uspokojivo vysvetliť. evolúcia revolúcia? Rok vydania: 2012 Počet strán: 96 Stav: Nová (nečítaná) Cena: PREDANÁ Niečo o knihe: Je karfiol to isté čo kapusta? Ako prišiel slon k svojmu chobotu? Prečo je dobré byť mutantom? Kto bol Charles Darwin? Ako a prečo teória jedného prírodovedca zmenila pohľad na svet? 4.Školská encyklopédia-svet poznania v jedinom zväzku: Rok vydania: 2000 Počet strán: 272 Stav:. Veľmi pekný Cena: 10€ Niečo o knihe: Svet poznania v jedinom zvázku.130 tém, 700 hesiel, vyše 750 ilustrácií. Táto encyklopédia môže slúžit na rýchle overovanie faktov, ale aj ako zdroj na podrobnejšie štúdium. Informácie, ktoré obsahuje o ľuďoch, myšlienkach, udalostiach a svete okolo nás, tvoria skvelý úvod do sveta poznania. Kniha je základnou detskou príručkou, a preto by nemala chýbať v žiadnej rodine. Alebo všetky 3 spolu len za 30€ Posielam aj poštou V prípade záujmu alebo nejakých otázok ma kontaktujte cez E-mail. Pozri ďalšie moje inzeráty.