inzercia, predaj, predám, bazár

Strieborne krasne vreckove hodinky

Kategória: Starožitnosti

Predam Strieborne vreckove hodinky.Super stav.Rok cca 1838-1920.Hodinky su po natiahnuti funkcne.Priemer 44.1mm bez korunky.Krasny zberatelsky kusok.Znaceny vyrobcom,puncovany(Krab) Francuzko.

Idealne pre zberatela alebo darcek.

Dalsie veci,ktore mam na predaj mozete vidiet po kliknuti na (Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa)
Strieborne krasne vreckove hodinky
Podobné inzeráty
Pozlátené vreckové hodinky TEMPO 1930
Predám pozlátené švajčiarske vreckové hodinky s ručným naťahovaním vo veľmi dobrej kondícii-pekne tikajú a dobre držia čas v rozmedzí približne jednej minúty počas 24 hodín. Hodinky majú švajčiarsky 15- kameňový strojček. Počet kameňov označuje počet prvkov potrebných na stabilizáciu trenia a zníženie opotrebenia povrchov strojčeka, ktoré sú vo vzájomnom neustálom kontakte. Hodinky majú priemer 47 mm bez korunky a sú veľmi tenké - hrúbka asi 9,5 mm. Puzdro má drobné málo viditeľné znaky používania a vysoký lesk mu dodáva valcované zlato (zlato spojené so základným kovom, zvyčajne mosadzou), „ROLLED GOLD WARANTED 10 YEARS “ Ciferník má zaujímavý 3-D blokový vzor; kombinácia tohto vzoru a štýlových ručičiek dodáva hodinkám veľmi dobrý vintage vzhľad. Každé slušné vreckové hodinky potrebujú mať svoju krabičku, ako i retiazku na bezpečné uloženie do vrecka-cena za hodinky 150 Eur, retiazka + 20 Eur, krabička (nová) + 8 Eur. Prosím pozrite si fotky ktoré sú súčasťou tohto popisu.
Strieborne krasne starozitne vreckove hodinky
Predam Strieborne vreckove hodinky.Super stav.Rok cca 1838-1920.Hodinky su po natiahnuti funkcne.Priemer 48mm bez korunky.Krasny zberatelsky kusok.Znaceny vyrobcom,puncovany Svajciarsko. Idealne pre zberatela alebo darcek. Dalsie veci,ktore mam na predaj mozete vidiet po kliknuti na (Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa)
DOXA-vreckové strieborné švajčiarske hodinky 1920
Predám vreckové strieborné (0,800) švajčiarske hodinky DOXA vyrobené v roku cca 1920. Hodinky sú plne funkčné a idú výborne.Taktiež sú veľmi zachovalé a asi málo používané. História hodinek Doxa siaha až do roku 1889. Zakladateľom výroby hodinek Doxa je Georges Ducommun, ktorý o niečo neskôr si dal patentovať aj riešenie, ktoré ho uviedlo do hodinárskej siene slávy. Šlo o patent na „movement de montre a marche de longuedurée“. Teda strojček s dlhým chodom. Súčasťou hodiniek je kovové púzdro, zvláštnosť a zaujímavá atrakcia. K hodinkám si možno prikúpiť aj striebornú retiazku podľa obrázku v cene 90Eur.Priemer je 51,2 mm a hrúbka 13,8mm
Vreckové hodinky,reliéfne urania,ag.
Strieborné,trojplášťové vreckové hodinky urania,v pôvodnom,zberatelskom stave,všetko 100%,bezvadný ciferník,sklenené sklíčko,krásne strieborné púzdro,pozlátený strojček,s rubínmi,je po kompletnom servise.Rovnaké ťažko nájsť,priemer púzdra 53mm.
Vreckové hodinky,strieborné Waltham.
Krásne strieborné,trojplášťové vreckové hodinky Waltham,kombinácia striebra,žltého a ružového zlata,kvetinový vzor,ciferník nepoškodený,luxusný,plne funkčný strojček+dvojfarebná retiazka,ktorá pasuje k týmto skvostným hodinkám,priemer púzdra 50mm,rok výroby 1918.Cena,za komplet.
Predám starozitne vreckové hodinky
Predám starozitne vreckové hodinky sú strieborne +retiazka strieborná hodinky sú funkčné a su dobrom stave cena hodinky+retiazka 300e+post