inzercia, predaj, predám, bazár

STRIEBORNE ŠPERKY

Kategória: Starožitnosti

PREDAM STARÉ STRIEBORNE ŠPERKY AKO JE STARY RUCNE ROBENY MEDAJLON NA 2FOTKY, STRIEBORNA TEHLICKA 1UNCA STRIEBRA, STARY STRIEBORNY KOMPAS, PRSTEŇ STRIEBRO V KOMBINÁCII SO ZLATOM, KRASNY POHYBLIVY KLAUN VYKLADANY MARKAZITOM,STRIEBORNE PUTÁ, HUSLOVY KĽÚČ S KRÁSNYM MEMENTOM PRE HUDBU, NÁRAMOK PANDORA, PRSTENE S ČESKÝM GRANATOM ATĎ. DOBIERKA MOZNA.
STRIEBORNE ŠPERKY
Podobné inzeráty
krásne strieborné filigránske šperky na predaj...
ponúkam na predaj krásne strieborné filigránske šperky...( 1 )...pohyblivý klaun vykladaný markazitom...cena - 35 euro...( 2 )...obrúčka...cena - 10 euro...( 3 )...brošňa s retiazkou...cena 25 euro...( 4 )...brošňa veľká...cena - 35 euro...( 5 )...filigránsky gombík - brošňa - puncované 13 Lot...cena - 55 euro...všetko striebro v TOP kvalite bez akýchkoľvek poškodení...možnosť poslať poštou po platbe vopred na účet !!! + poštovné...alebo výmena za iné starožitnosti...ponúknite...uvítam osobný odber Heľpa okres Brezno...kde je ešte na výber z cca 70 ks rôznych maľovaných obrazov slovenských - českých a svetových profi maliarov a okolo 300 kvalitných a hodnotných starožitností pre každého zberateľa...Ďakujem a prejem všetkým pekný deň...s pozdravom zberateľ Blue Angel Sedrik...
STARÉ STRIEBORNE ŠPERKY, PREDMETY, PERA
PREDAM STRIEBORNE PERA, ŠPERKY, PREDMETY, HODINKY,. DALEJ STARÉ PLNIACE PERO 14 K 585. STRIEBORNY FLAKON NA PARFÉM A INÉ VECI VID FOTO. DOBIERKA MOZNA. KLIKNUTÍM NA PAWN-SHOP SA VÁM ZOBRAZÍ CELÁ MOJA PONUKA.
Predam starožitne strieborne šperky
Predam starozitne strieborne šperky..retiazky prstene...osobny odber Rovinka
Sperky
Predám stare strieborné sperky spolu20ks-80e.len mail.
Šperky
Nádherné strieborné poľovnícke šperky
Šperky
Predám staré strieborné šperky, cena za kus 15eur+pošta.