inzercia, predaj, predám, bazár

Strieborné svietniky Rakúsko-uhorsko

Kategória: Starožitnosti

Nádherné párové svietniky Rakúsko-Uhorsko
Váha 384g
Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborné svietniky Rakúsko-uhorsko
Podobné inzeráty
Strieborné svietniky Rakúsko - Uhorsko
Strieborné svietniky vyrobené v Rakúsko-Uhorsku Výrobca neznámy Váha: 940g Cenu ponúknite Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborné svietniky Rakúsko-uhorsko
Strieborné svietniky vyrobené v Rakúsku, prepuncované v Budapešti. Váha:940g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborné štamprlíky Rakúsko-Uhorsko
Strieborné štamperlíky vyrobené v Rakúsko-Uhorsku v Budapešti Váha:142g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborná secesná tácka Rakúsko-Uhorsko
Nádherná secesná tácka, Rakúsko-Uhorsko, Viedeň Punc- VCD- Vincenz Carl Dub Váha:492g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Strieborná lyžica Rakúsko -Uhorsko
Veľká naberačková lyžica Rakúsko-Uhorsko Punc Diana Váha:89g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Mosadzné vázy, svietniky
Predám mosadzné vázy a svietniky.Gong 16 €,vázy a svietniky 9€/ks, malé svietniky 5€/ks.Všetko spolu 60€.Predám aj jednotlivo.