inzercia, predaj, predám, bazár

Stroj na cvičenie celého tela

Kategória: Všetko ostatné

Predam stroj na cvičenie celého tela s vlastnou vahou.
Stroj na cvičenie celého tela
Podobné inzeráty
Stroj na cvičenie
Dobrý deň Darujem za odvoz stroj na cvičenie. Prosím píšte mi na mail: t.c je vymyslené Okolie Žiliny - po stroj si treba prísť VĎaka
Pilates zariadenie na cvičenie
Predám tréningové zariadenie na cvičenie celého tela Pilates Balance body Alegro. Pôvodna cena 4500€. Dĺžka zariadenia 234cm, šírka 59cm, výška 31cm. Kupované nové z Ameriky, využívané rok počas zdravotných problémov. Už nepotrebujem. Bez závad. Odvoz - som priamo Nitra.
Vacu Power
Predám stoj na cvičenie zn. Vacu Power 6 rokov starý, plne funkčný, servisovaný, s manuálom na použitie. Stroj predávam s novými sukničkami v 3 veľkostiach plus neoprénové oblečenie pre lepší efekt pri cvičení. Iba osobný odber NR, viem pomôcť s dopravou v prípade seriózneho záujmu. viac informácií po telefóne. VACU POWER 4000 je podtlaková terapia působící v hermeticky uzavřené skořepině, kterou se cíleně zefektivňuje spalování tukové tkáně v kritických partiích těla (břicho, hýždě, boky) a dále ovlivňuje odstraňování vody a všech škodlivin z těla. V konečném efektu se zlepšuje látková výměna, vyhlazuje se kůže, mizí celulitida a hlavně velmi rychle a systematicky ubývají přebytečné centimetry v požadovaných partiích.
Stroj na cvičenie
Predávam stroj na cvičenie. Osobný odber: Kvetoslavov
Stroj na cvičenie
Predám málo používaný stroj na cvičenie
Stroj ma cvicenie
Darujem tento stroj na cvičenie... Ulomena jedna šlapaj ale nie je to nič co by sa nedalo spravit