inzercia, predaj, predám, bazár

Strojček na cigarety + tabak

Kategória: Ostatné

Predam 2 strojčeky na cigarety, jeden na sulanie, druhy na plnenie dutiniek. K tomu 4 ks lístkov Vazka, 2 balenia filtrov a približne 150 g tabaku. Prešiel som na elektronické cigarety. Blizsie informácie mailom sms hovorom. Len osobný odber.
Strojček na cigarety + tabak
Podobné inzeráty
Náplne do el. cigarety
Namiešam vám na želanie rôzne náplne. Vy si vyberiete pomer VG/PG, príchute, množstvo v ml.,možnosť kombinovať a nikotínu koľko chcete. Na výber je z týchto príchutí : Sladké : 1. Kola 2. Energy drink 3. Tutti-frutti 4. Bubble gum (žuvačka) Ovocné : 1. Broskyňa 2. Vodný melón 3. Biele hrozno 4. Čierne ríbezle 5. Tropické ovocie 6. Pomaranč 7. Malina 8. Čučoriedka 9. Mix (ananás,vanilka, papája) 10. Mix2 (vodný melón, tangerinka, limetka) 11. Mix3 (jahoda, mango, ananás) 12. Mix4 (hruška, broskyňa, kivi) 13. Mix5 (citrón, pomaranč, malina) 14. Mix6 (jablko, hruška, dračie ovocie) Tabakové : 1. Virginia 2. Klasický tabak 3. Orientálny tabak 4. Orieškový tabak 5. Vanilkový tabak 6. Kubánsky tabak 7. Červený tabak 8. Karavána (sladkastý, ľahký tabak) 9. Tabak RY4 10. Kanadský tabak Ceny : 10 ml - 1€ Pri nákupe nad : 20 € - zľava 5% 30 € - zľava 10% 40 € - zľava 15% 50 € - zľava 20% Osobný odber je možný v Prešove (poprípade Prešov a okolie). Pri nákupe nad 30€ je poštovné zdarma, inak 3,5€. V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať telefonicky, sms alebo e-mailom.
Strojček na cigarety + tabak
Predam 2 strojčeky na cigarety, jeden na sulanie, druhy na plnenie dutiniek. K tomu 4 ks lístkov Vazka, 2 balenia filtrov a približne 150 g tabaku. Prešiel som na elektronické cigarety. Blizsie informácie mailom sms hovorom. Len osobný odber.
Tabak - Cigary Sting
Mám na predaj niekoľko krabíc Tabaku - Cigár Sting. V jednej krabici sa nachádza 50 kusov cigár. Cigary sú baléne v papierovom obale a vo vnútri je tabak vhodný na strojčekové šúľanie cigariet (cez plničku a dutinky), robil som to tak niekoľko rokov. Tabak je silnejší ako v klasických cigaretách, nie však taký silný ako pri klasických cigarách ktoré nie sú určené na klasické fajčenie. Tabak je tiež vhodný na miešanie s iným druhom jemnejšieho tabaku. Dôvod predaja: už vyše roka som nefajčiar. Cena 0,80 Eur za kus (cigara) - prípadne 0,70 Eur za kus pri predaji jedného a viacerých kartónov. Kontakt: poprosím e-mailom
Predám zberateľovi retro plechové krabičky- tabak,cigarety
Zberateľovi predám retro plechové krabičky- niečo pre fajčiarov- na tabak, cigarety Kora export - 5 euro , a 2 - krabička od čaju Zlatá zmes- 5 euro - ak kúpite všetky 3 krabičky 10 euro .
Predám krabičky na cigarety
Kvalitná krabička na cigarety z hliníka a tvrdeného plastu. Ak ste si nenašli vaše logo auta, motorky alebo klubu tak píšte správu. Mám všetky loga. Krabičky mám na klasické cigarety a na slim cigarety. Cena: 12 eur + 4 eura poštovné a balné. Tel:
Filtre na cigaretu
Predám xxl nové balenie filtrov na cigarety. Balenie obsahuje 95 filtrov plus dva nadstavce pre upevnenie slimky cigarety. Filter možno použiť viac krát. Fajčenie cez filter eliminuje prenikanie škodlivých látok z cigarety do tela, čím sa fajčenie stáva ,,zdravšie ". Pomocou filtra sa tiež vyhneme smradlavym rukám od cigarety. Cena plus poštovné. Vhodné ako darček.