inzercia, predaj, predám, bazár

Strojné zveráky

Kategória: Kovoobrábacie stroje

Strojné zveráky, výrobca Vihorlat Snina, šírka čeľustí 160mm, 2stupňové, nepoužívané.
Tieto zveráky sú z čias socializmu, najvyššia kvalita.
Sú určené pre ťažké kovoobrábacie práce.
Tieto zveráky už dnes v obchodoch nedostať kúpiť, posledné čo sa predávali boli okolo 2700€.
Je to špička v svojej triede.
Ak bude treba pošlem aj link.
Cena u mňa telefonicky.
Osobný odber!

Platba v hotovosti - prosím neposielať informácie o platobných kartách a účtoch, nakoľko platbu kartou neakceptujem v žiadnom prípade.
Kontaktujte ma iba telefonicky - .
Neposielať SMS!
Telefónne číslo nižšie nie je funkčné.
Vo formulári nie je možnosť odkliknúť cenu telefonicky, preto je tam napísané cena v texte.
Info telefonicky.
Strojné zveráky
Podobné inzeráty
Strojné zveráky
Strojné zveráky, výrobca Vihorlat Snina, šírka čeľustí 160mm, 2stupňové, nepoužívané. Tieto zveráky sú z čias socializmu, najvyššia kvalita. Sú určené pre ťažké kovoobrábacie práce. Tieto zveráky už dnes v obchodoch nedostať kúpiť, posledné čo sa predávali boli okolo 2700€. Je to špička v svojej triede. Ak bude treba pošlem aj link. Cena u mňa telefonicky. Osobný odber! Platba v hotovosti - prosím neposielať informácie o platobných kartách a účtoch, nakoľko platbu kartou neakceptujem v žiadnom prípade. Kontaktujte ma iba telefonicky - . Neposielať SMS! Telefónne číslo nižšie nie je funkčné. Vo formulári nie je možnosť odkliknúť cenu telefonicky, preto je tam napísané cena v texte. Info telefonicky.
Zverák strojný - dvojičky::
Predám strojné zveráky, šírka čeľustí:160mm, prizmatické kalené čeľuste. Výrobca: Zbrojovka, z čias socializmu. Sú to robustné a silné zveráky. Tieto zveráky patrili medzi špičku v kvalite a zverák sú maximálne zachovalé, plne funkčné. Stav zánovných zverákov. Zveráky sú rovnakých rozmerov, vhodné ako dvojičky na stroj, napríklad frézu. Prosím volať len vážny záujemca, kto vie oceniť kvalitu zverákov! Komu ide o cenu, odporúčam kúpiť si čínsky.:: Len osobný odvoz kvôli vysokej hmotnosti zveráku! Informácie len na telefónnom čísle - . Nie SMS!
Strojné zveráky
Strojné zveráky, výrobca Vihorlat Snina, šírka čeľustí 160mm, 2stupňové, nepoužívané. Tieto zveráky sú z čias socializmu, najvyššia kvalita. Sú určené pre ťažké kovoobrábacie práce. Mám aj 125mm - 1ks. PROSÍM VOLAŤ LEN VÁŽNY ZÁUJEMCA!!! Cena telefonicky. Osobný odber! Kontaktujte ma iba telefonicky - . Neposielať SMS! Telefónne číslo nižšie nie je funkčné. Vo formulári nie je možnosť odkliknúť cenu telefonicky, preto je tam napísané cena v texte. Info telefonicky.
Strojné zveráky
Strojné zveráky, výrobca Vihorlat Snina, šírka čeľustí 160mm, 2stupňové, nepoužívané. Tieto zveráky sú z čias socializmu, najvyššia kvalita. Sú určené pre ťažké kovoobrábacie práce. Mám aj 125mm - 1ks. PROSÍM VOLAŤ LEN VÁŽNY ZÁUJEMCA!!! Cena telefonicky. Osobný odber! Platba v hotovosti - prosím neposielať informácie o platobných kartách a účtoch, nakoľko platbu kartou neakceptujem v žiadnom prípade. Kontaktujte ma iba telefonicky - . Neposielať SMS! Telefónne číslo nižšie nie je funkčné. Vo formulári nie je možnosť odkliknúť cenu telefonicky, preto je tam napísané cena v texte. Info telefonicky.
Predam zveraky
Predam zveraky York: cervene 150 za 150 EUR, cervene 125 s novymi celustami za 130 EUR, cervene 125 s dobrymi celustami za 100 EUR, Dalej predam nemecke zveraky: Kasper 125 za 150 EUR. Zveraky su vsetky po oprave. Posielam i na dobierku.
Zverák strojný - dvojičky::
Predám strojné zveráky, šírka čeľustí:160mm, prizmatické kalené čeľuste. Výrobca: Zbrojovka, z čias socializmu. Sú to robustné a silné zveráky. Tieto zveráky patria medzi špičku v kvalite a zverák sú maximálne zachovalé, plne funkčné. Stav zánovných zverákov. Prosím volať len vážny záujemca, kto vie oceniť kvalitu zverákov! Komu ide o cenu, odporúčam kúpiť si čínsky.:: Len osobný odvoz kvôli vysokej hmotnosti zveráku! Platba v hotovosti - prosím neposielať informácie o platobných kartách a účtoch, nakoľko platbu kartou neakceptujem v žiadnom prípade. Informácie len na telefónnom čísle - . Nie SMS!