inzercia, predaj, predám, bazár

Strojník vodič C, autobusu, hľadá prácu

Kategória: Doprava a logistika

Strojník - bagrista,
vodič C +HR
vodič - autobusu D.
Strojník vodič C, autobusu, hľadá prácu
Podobné inzeráty
Strojnik bagru , vodič- šofér C, autobusu, hľadá prácu
Ponuknite prácu som strojník - na bager kolesovy pasovy bagrista, vodič C +HR hydraulicka ruka vodič - autobusu D. Prax 20 rokov ako šofér vo vedení C,E ešte viac.
Strojnik bager , vodič- šofér C, autobusu, hľadá prácu
Ponuknite prácu som strojník na bager- otočný kolesovy, pasovy, vodič C +HR hydraulicka ruka vodič - autobusu D. Prax 20 rokov ako šofér vo vedení C,E ešte viac.
Vodič, strojník, traktorista a pod. B,C,T, + KKV
Hľadám si prácu ako vodič, alebo strojník či traktorista. Mám vodičské oprávnenie skupín B,C,T. Tak isto mám KKV a strojnícky preukaz. Ako vodič C,T som čerstvý, ako strojník mám nejaké skúsenosti. Žijem v Sabinove. prípadne email.
Strojnik vodič
Dobrí deň hľadám si prácu ako strojnik na kolesové alebo pásové bagre prax 5 rokov.Mam aj všetky potrebene papiere na vedenie nákladného auta aj s prívesom prax 4 roky bagre ( 2t 30t) [bager,vodič, strojnik,bagrista
Nórsko - Vodič/ka autobusu na letnú sezónu
Pre nórskeho klienta, najväčšieho operátora verejnej dopravy s 13.000 zamestnancami, hľadáme vodičov a vodičky autobusov na sezónnu prácu v Nórsku. Ako vodič autobusu ste externou tvárou spoločnosti a chceme, aby vás zákazníci vnímali ako bezpečného vodiča so zameraním na bezpečnosť a zároveň vytvárajúceho príjemný zážitok z cestovania. Preto je dôležité, aby ste boli zodpovední, spoľahliví a prispievali k poskytovaniu dobrých služieb našim zákazníkom. Miesto práce: Nórsko - Oslo a okolie Lillestrøm, Ski, Nesodden Dátumy nástupu a trvanie kontraktu: Sezóna 1: začína 18. mája a končí 30. augusta 2023 (cca 3,5 mesiaca) Sezóna 2: začína posledný júnový týždeň do konca júla 2023 (cca 1 mesiac – 5 týždňov) (obidve sezónne obdobia majú možnosť rozšíriť na trvalé zamestnanie v rámci spoločnosti v Nórsku a aj v iných regiónoch) Vzhľadom na povinný úvodný kurz sa váš nástup predpokladá od 1. mája alebo od 9. mája. Mzda: je platená podľa kolektívnej zmluvy v Nórsku. Začína na 230,29 NOK za hodinu + nadčasy atď. Nadčasy – červené dni, sobota – nedeľa a medzi 21.00 – 06.00 – príplatok 100 % Denné nadčasy – 06.00 – 21.00 príplatok 50 %. Požiadavky na uchádzača: - Minimálne 2 roky zdokumentovaná prax ako vodič autobusu na plný úväzok, najlepšie v severskej krajine, ale nie je to nutnosť - Vek minimálne 20 rokov a menej ako 75 rokov. - Musíte mať vodičský preukaz v príslušnej triede (triedach) - Zamestnávateľ požiada vo vašom mene v Nórsku o Kjøreseddel (nórsky VP) - Zamestnávateľ požiada vo vašom mene v Nórsku o D-nummer (číslo sociálneho zabezpečenia) Tu je prihláška: - Potrebujete originálny zdravotný preukaz od lekára. Zdravotný preukaz nesmie byť starší ako tri mesiace. Zdravotný preukaz v nórčine: - Požiadavky na pobyt neplatia, ak ste z krajiny EHP a máte platný policajný certifikát (register trestov) z tejto krajiny. Doklady potrebné k prihláške: - preukaz CDL - vodičský preukaz na autobus D - OP vodiča - čistý rePolicajný posudok, lekárske potvrdenie/zdravotný preukaz (formulár poskytujeme), pasovú fotografiu na 1 strane. V prípade záujmu o túto pozíciu nám prosím pošlite vaše CV v anglickom jazyku a kópiu vášho VP na email info@, alebo nám volajte na číslo 0908 63 44 71.
NÓRSKO - Vodič / ka autobusu - pohovor v BA 3 a 4  Apríl
Pre nórskeho klienta, najväčšieho operátora verejnej dopravy s 13.000 zamestnancami, hľadáme vodičov a vodičky autobusov na sezónnu prácu v Nórsku. Ako vodič autobusu ste externou tvárou spoločnosti a chceme, aby vás zákazníci vnímali ako bezpečného vodiča so zameraním na bezpečnosť a zároveň vytvárajúceho príjemný zážitok z cestovania. Preto je dôležité, aby ste boli zodpovední, spoľahliví a prispievali k poskytovaniu dobrých služieb našim zákazníkom. S nórskym zamestnávateľom organizujeme v Bratislave pohovor 3 a 4 Apríla 2023, kde budú vybraní uchádzači pozvaní. Miesto práce: Nórsko - Oslo a okolie Lillestrøm, Ski, Nesodden Dátumy nástupu a trvanie kontraktu: Sezóna 1: začína 18. mája a končí 30. augusta 2023 (cca 3,5 mesiaca) Sezóna 2: začína posledný júnový týždeň do konca júla 2023 (cca 1 mesiac – 5 týždňov) (obidve sezónne obdobia majú možnosť rozšíriť na trvalé zamestnanie v rámci spoločnosti v Nórsku a aj v iných regiónoch) Vzhľadom na povinný úvodný kurz sa váš nástup predpokladá od 1. mája alebo od 9. mája. Mzda: je platená podľa kolektívnej zmluvy v Nórsku. Začína na 230,29 NOK za hodinu + nadčasy atď. Nadčasy – červené dni, sobota – nedeľa a medzi 21.00 – 06.00 – príplatok 100 % Denné nadčasy – 06.00 – 21.00 príplatok 50 %. Požiadavky na uchádzača: - Minimálne 2 roky zdokumentovaná prax ako vodič autobusu na plný úväzok, najlepšie v severskej krajine, ale nie je to nutnosť - Vek minimálne 20 rokov a menej ako 75 rokov. - Musíte mať vodičský preukaz v príslušnej triede (triedach) - Zamestnávateľ požiada vo vašom mene v Nórsku o Kjøreseddel (nórsky VP) - Zamestnávateľ požiada vo vašom mene v Nórsku o D-nummer (číslo sociálneho zabezpečenia) Tu je prihláška: - Potrebujete originálny zdravotný preukaz od lekára. Zdravotný preukaz nesmie byť starší ako tri mesiace. Zdravotný preukaz v nórčine: - Požiadavky na pobyt neplatia, ak ste z krajiny EHP a máte platný policajný certifikát (register trestov) z tejto krajiny. Doklady potrebné k prihláške: - preukaz CDL - vodičský preukaz na autobus D - OP vodiča - čistý Policajný posudok, lekárske potvrdenie/zdravotný preukaz (formulár poskytujeme), pasovú fotografiu na 1 strane. V prípade záujmu o túto pozíciu nám prosím pošlite vaše CV v anglickom jazyku a kópiu vášho VP na email info@, alebo nám volajte na číslo 0908 63 44 71.