inzercia, predaj, predám, bazár

Stropny luster "zatočený"

Kategória: Svietidlá, Lampy

moderné stropné svietidlo. Naozaj vhodný ako funkčné svietidlo do kancelárie!
Svetlo, ktoré táto LED stropná lampa vyžaruje, má pekný efekt. Môže za to kovová pavučina, ktorá sa omotáva okolo sklenených gúľ. Vďaka tomu vyzerá emitované svetlo menej oslnivo a má rovnomernejší efekt. To v miestnosti vytvára príjemnú atmosféru.
Veľmi pekné: táto lampa je dodávaná s 3 svetelnými zdrojmi LED G9 s výkonom 3 W! Tieto svetelné zdroje majú svetelný výkon 3 000 Kelvinov a 900 lúmenov. je vhodné len pre LED svetelné zdroje s objímkou G9. Poznámka: táto lampa nie je stmievateľná, a preto je skutočne vhodná na funkčné osvetlenie.
Lampa má celkový priemer 40 cm a výšku 23,5 cm. Doplňte svoj interiér alebo kanceláriu týmto dizajnovým pútačom pozornosti!
Cena je uvedená bez poštovného na dobierku neposielam osobný odber v BJ a po dohode PO
Stropny luster "zatočený"
Podobné inzeráty
Stropný ventilátor so svetlom strieborný
Predam - elegantný stropný ventilátor s diaľkovým ovládaním. Multifunkčný stropný ventilátor.Lopatky sa pohybujú v dvoch smeroch a ponúkajú tri úrovne rýchlosti. Nastavte rotáciu doprava a užívajte si lepšie prúdenie vzduchu v zime. Spätný chod na ochladenie vzduchu využijete hlavne počas letných mesiacov. Stropný ventilátor má osvetlenie a dá sa ľahko nastaviť pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača.
Stropny rustikalny stvorramenny luster Jupiter Turkus
Predam stropny rustikalny luster s centralnym svietidlom a 4 bocnymi ramenami zn. Jupiter. Vyska lustru 74 cm, sirka medzi 2 ramenami 71 cm. Priemer centralneho svietidla 30cm, priemer mensich 20 cm. Osobny odber Bratislava. V pripade zaujmu prosim volat . Cena 120 EUR.
Stropny rustikalny stvorramenny luster Jupiter Turkus
Predam stropny rustikalny luster s centralnym svietidlom a 4 bocnymi ramenami zn. Jupiter. Vyska lustru 74 cm, sirka medzi 2 ramenami 71 cm. Priemer centralneho svietidla 30cm, priemer mensich 20 cm. Osobny odber Bratislava. V pripade zaujmu prosim volat . Cena 80 EUR.
Stropný luster NAPAKO
Predám stropný retro luster Československej vyroby zn. NAPAKO-3, model 1321, materiál mosadz - meď. Pôvodný stav.
Stropný luster
Predám stropný luster
Detský stropný luster
Predám detský stropný luster a 2 detské lampy na stenu. Závit E14