inzercia, predaj, predám, bazár

Strúhadlo na kapustu

Kategória: Ostatné

Predám strúhadlo na kapustu viď foto.
Strúhadlo na kapustu
Podobné inzeráty
Strúhadlo na kapustu, hoblík na kapustu, nože na kapustu
Predám strúhadlo na kapustu, hoblík na kapustu, nože na kapustu, krájač na kapustu, rezák rezač na kapustu a na iné zeleniny Extra veľký rozmer, 100% stav.
TUPPERWARE - Super Strúhadlo APOLLO s náhr.strúhadlami
NOVÝ TOVAR Perfektné strúhadlo v základnom stave tvorí: - rám s 2 planžetami: 1 na tenké a hrubšie plátky a druhá na rezance (tenké hranolčeky) - ochranný klobúčik K strúhadlu sú 2 doplnky: - strúhadlo na pyré - strúhadlo na tenké slížiky PRAKTICKÉ - ukážky na fotkách: Všetky strúhadlá pasujú na misku Apollo 600 ml, čo je parádna výhoda, ak potrebujete nastrúhať mešie množstvá - na polievku, na šalát... Apollo misku s lisom na citrusy mam tiež v ponuke ;) CENA: Základné strúhadlo + ochranný klobúčik : 35€ Náhradné strúhadlo pyré: 10€ Náhradné strúhadlo rezančeky: 10€ Všetko spolu: 45€ a poštovné hradím ja ;) Na dobierku neposielam. Možný osobný odber alebo po uhradení na účet pošlem poštou alebo cez Packetu ( + poštovné podľa tarify SP) V prípade záujmu ma kontaktujte, prosím, cez formulár.
Struhadlo a kameninovy sud na kapustu
Predam struhadlo a kameninovy sud na kapustu. Struhadlo je plne pouzitelne, popripade iba ako dekoracia. Kameninovy sud ma objem 40l. Cena spolu 30e, struhadlo 15e a sud 15e. Osobny odber BA a SC. Pozri dalsie inzeraty.
NOžE NA KAPUSTU,KRAJADLO
Ponúkam na predaj používané drevené strúhadlo nože na kapustu vhodné na kapustu, repu a na inú listovú zeleninu. Materiál: nerez, drevo. Pred použitím v kuchyne je potrebné vyčistiť nože. Strúhadlo je vhodné aj ako dekoratívny predmet na v chalupe chate, . odber..Odberu ihneď.Osobny odber alebo AJ Možnosť aj dobierky poslať poštou alebo kurierom NA druhy den u vas doma ....Volat na tel.čislo..
Súdky na kapustu, nože na kapustu, moržovák
predám dva 30 l súdky na kapustu. Jeden má odbité uško, na druhom je oťuk na vrchnáku = 20 eur kus nože na kapustu bledé = 15 eur nože na kapustu hnedé = 20 eur moržovák na kukuricu = 15 eur
HOME IDEAS multi – strúhadlo
Predám Multi - strúhadlo so štyrmi funkčnými vložkami,na trenie, hobľovanie, škrabanie, strúhanie... 4 vymeniteľné funkčné vložky : strúhadlo, hoblík, jemné a hrubé strúhadlo a vlnový nôž Čepele a trecie plochy vyrobené z nehrdzavejúcej ocele Uzamykateľný držiak na potraviny ako ochrana prstov Zárezy pre bezpečné umiestnenie na misy Rýchle a bezproblémové trenie Protišmykové pre bezpečné státie Držiak na potraviny slúži ako ochrana prstov Všetky diely sú vhodné do umývačky riadu