inzercia, predaj, predám, bazár

struny na 12 strunovú gitaru SAVAREZ A240L

Kategória: Strunové nástroje

Predám struny na 12 strunovú gitaru SAVAREZ A240L.
struny na 12 strunovú gitaru SAVAREZ A240L
Podobné inzeráty
struny na 12 strunovú gitaru SAVAREZ A240L
Predám struny na 12 strunovú gitaru SAVAREZ A240L. 10€ Predám elektroakustickú gitaru.
struny na klasickú gitaru savarez 510 AR
Predám struny na klasickú gitaru savarez 510 AR.
Predám klasickú gitaru Martinez DF 69 S retro
Zdravím. Mám na predaj gitaru značky Martinez DF 69 S retro. Gitara bola kupovaná v auguste 22. a používaná 7 mesiacov v 1. ročníku na konzervatóriu. Je v 100% stave. Predná doska: smrek Luby: indický palisander Struny: červené Savarez Pôvodná cena: 529€ + púzdro 69€ = spolu 598€ Gitara je v záruke + doklad o kúpe. Je primerane rozohraná. Gitaru predávam z dôvodu výroby novej gitary na mieru.
7 strunova gitara + Kombo
Zdravím! Ponúkam na predaj moju 7 strunovú gitaru Schecter Omen-7 a kombo Crate Flexwave 120/212 Všetko funguje ako by mal, len nové struny by sa mohli kúpiť. Pohodlné je na nej hrať, krk je dosť komfortný. Kombo ma estetické chybičky, ale funguje bez problémov. 3 kanále + efekty, je k tomu aj pedál a pre gitaru dám aj puzdro. Kombo je vhodné na cvičenie domov, ale aj na menšie koncerty. V živote som to nevyskúšal na plnej pecke. Dôvod predaja : kúpil som novú gitaru a kombo. Prosím pošlite email, číslo je vymyslené. Cena je 300€ za všetko spolu: Gitara, kombo, kábel pre pedál,pedál, púzdro na gitaru. Pri obhliadke menšia dohoda možná. Dá sa vyskúšať, len osobný odber. Ďakujem
Koraliky na ukotvenie strún /nepravá slonovina/
!!! Zosiluje zvuk a brilantnosť tónu každej struny jednotlivo a celkovú hlasitosť gitary !!! Koráliky na ukotvenie strún dodávajú mostu jedinečný vzhľad a eliminujú vyčnievajúce konce strún. Uzol je uviazaný na koráliku a nie na mostíku, čo uľahčuje viazanie a predchádza poškriabaniu. Koráliky eliminujú opotrebenie strún na vrchu kobylky a poskytuje jednotný uhol struny od sedla k otvorom mosta. Bežné viazanie strún vytiahne strunu za sedlom a zmenší požadovaný uhol struny. !!!Jednotný uhol struny na mostíku zosiluje zvuk, brilantnosť tónu každej struny jednotlivo a celkovú hlasitosť gitary, pretože struna nie je pripevnená priamo na mostíku!!! -pevný systém zaistenia struny so super nízkym profilom -silný a super ľahký/ necelé 3gramy celá sada / -funguje s akýmkoľvek mostom v štýle klasickej gitary -znižuje čas výmeny strún -zastaví opotrebovanie mostového bloku Farba: 1.sada-Slonovinová biela i 2.sada -zlata farba, ako na fotke Materál: karbonylon/ nepravá slonovina/ Sada je úplne nová.
Alice struny Cello sada
Predám Alice struny Cello sada A805A.