inzercia, predaj, predám, bazár

Štúd. kondenz. mikrofón Superlux CMH8B + príslušenstvo

Kategória: Zvuková technika

Mikrofón je používaný, ale plne funkčný. Vždy bol odložený v kufríku. Kúpili sme si však lepší, tak tento posúvame.
Cena mikrofónu 50€.
Superlux CMH8B
Štúdiový veľkomembránový kondenzátorový mikrofón pre domáce nahrávanie. Pozlátená kapsula s priemerom 1 inch (24 mm), pevná kardioidná charakteristika. Mikrofón disponuje vstavaným HPF (high-pass filter), ktorý pomáha znížiť nežiadúce nízkofrekvenčné zvuky. 30Hz - 20kHz, citlivosť-34dB, max.SPL 142dB, farba: Champagne silver finish, dodáva sa v kufríku.

K mikrofónu predávam aj pop filter (Shure PS-6). Taktiež používaný. Na dvoch miestach sa akoby spáral, ale stale je funkčný, druhá strana je v poriadku. Stav je odfotený.
Cena za samostatný pop filter 17€. Novy sa predava za cca 50€.

"Pavúk" - antivibračný držiak pre mikrofón MAONO SM45. Závesný držiak mikrofónu vhodný na živé vystúpenie, do štúdia alebo skúšobne. Vďaka svojej odolnej konštrukcii sa doň zmestí väčšina kondenzátorových a páskových mikrofónov na trhu.
Cena 8€. Novy sa predava za cca 15€.

Ak vezmete vsetko spolu, cena 70€.
Štúd. kondenz. mikrofón Superlux CMH8B + príslušenstvo
Podobné inzeráty
Štúd. kondenz. mikrofón Superlux CMH8B + príslušenstvo
Mikrofón je používaný, ale plne funkčný. Vždy bol odložený v kufríku. Kúpili sme si však lepší, tak tento posúvame. Cena mikrofónu 65€. Superlux CMH8B Štúdiový veľkomembránový kondenzátorový mikrofón pre domáce nahrávanie. Pozlátená kapsula s priemerom 1 inch (24 mm), pevná kardioidná charakteristika. Mikrofón disponuje vstavaným HPF (high-pass filter), ktorý pomáha znížiť nežiadúce nízkofrekvenčné zvuky. 30Hz - 20kHz, citlivosť-34dB, max.SPL 142dB, farba: Champagne silver finish, dodáva sa v kufríku. K mikrofónu predávam aj pop filter (Shure PS-6). Taktiež používaný. Na dvoch miestach sa akoby spáral, ale stale je funkčný, druhá strana je v poriadku. Stav je odfotený. Cena za samostatný pop filter 20€. "Pavúk" - antivibračný držiak pre mikrofón MAONO SM45. Závesný držiak mikrofónu vhodný na živé vystúpenie, do štúdia alebo skúšobne. Vďaka svojej odolnej konštrukcii sa doň zmestí väčšina kondenzátorových a páskových mikrofónov na trhu. Cena 10€. Ak vezmete vsetko spolu, cena 90€.
Štúd. kondenz. mikrofón Superlux CMH8B + príslušenstvo
Mikrofón je používaný, ale plne funkčný. Vždy bol odložený v kufríku. Kúpili sme si však lepší, tak tento posúvame. Cena mikrofónu 60€. Superlux CMH8B Štúdiový veľkomembránový kondenzátorový mikrofón pre domáce nahrávanie. Pozlátená kapsula s priemerom 1 inch (24 mm), pevná kardioidná charakteristika. Mikrofón disponuje vstavaným HPF (high-pass filter), ktorý pomáha znížiť nežiadúce nízkofrekvenčné zvuky. 30Hz - 20kHz, citlivosť-34dB, max.SPL 142dB, farba: Champagne silver finish, dodáva sa v kufríku. K mikrofónu predávam aj pop filter (Shure PS-6). Taktiež používaný. Na dvoch miestach sa akoby spáral, ale stale je funkčný, druhá strana je v poriadku. Stav je odfotený. Cena za samostatný pop filter 17€. Novy sa predava za cca 50€. "Pavúk" - antivibračný držiak pre mikrofón MAONO SM45. Závesný držiak mikrofónu vhodný na živé vystúpenie, do štúdia alebo skúšobne. Vďaka svojej odolnej konštrukcii sa doň zmestí väčšina kondenzátorových a páskových mikrofónov na trhu. Cena 8€. Novy sa predava za cca 15€. Ak vezmete vsetko spolu, cena 80€.
Superlux USB mikrofon a sluchadla
Predám set USB mikrofon Superlux E205MKII BK a sluchadla Superlux HD-668B. Osobne Senec-Sereď alebo pošlem poštou.
Predám retro mikrofón Superlux PROH7F MKII
Predám tento úplne nový nepoužívaný Superkardioidný dynamický retro mikrofón s perfektným výkonom a klasickým vzhľadom. Superlux PRO H7FMKII je určený najmä pre spevákov, ktorí s láskou spomínajú na 50 a 60 roky, na tzv. zlatý vek jazzovej hudby. Hoci mikrofón disponuje vintage vzhľadom, vo vnútri ukrýva moderné a výkonné jadro, vďaka ktorému sa s ním nebudú hanbiť vybehnúť na pódium aj speváci mladej generácie. Dynamická superkardioidná vložka s frekvenčným rozsahom 50 Hz-15 kHz zaručuje vynikajúcu zvukovú kvalitu a odolnosť voči ppätnej väzbe. Dodáva sa spolu s otočným polohovateľným stojančekom, na ktorom je umiestnený vypínač ON/OFF. Na spodnej strane stojančeka sa nachádza vstupný XLR konektor a závit pre naskrutkovanie na štandardný mikrofónový stojan.
Kondenzátorový retro mikrofón Superlux PROH7F mkII
K dispozícii 2ks Superkardioidný dynamický retro mikrofón s perfektným výkonom a klasickým vzhľadom. Superlux PRO H7FMKII je určený najmä pre spevákov, ktorí s láskou spomínajú na 50 a 60 roky, na tzv. zlatý vek jazzovej hudby. Hoci mikrofón disponuje vintage vzhľadom, vo vnútri ukrýva moderné a výkonné jadro, vďaka ktorému sa s ním nebudú hanbiť vybehnúť na pódium aj speváci mladej generácie. Dynamická superkardioidná vložka s frekvenčným rozsahom 50 Hz-15 kHz zaručuje vynikajúcu zvukovú kvalitu a odolnosť voči ppätnej väzbe. Dodáva sa spolu s otočným polohovateľným stojančekom, na ktorom je umiestnený vypínač ON/OFF. Na spodnej strane stojančeka sa nachádza vstupný XLR konektor a závit pre naskrutkovanie na štandardný mikrofónový stojan.
2x Superlux TM-58
Predám 2 mikrofóny Superlux TM-58 Nikdy nepoužívané, cena 25€ je za oba mikrofóny dokopy. Preferujem osobný odber v BA. V prípade záujmu o kúpu na diaľku, tovar zasielam jedine po obdržaní plnej sumy na účet (alebo krypto), neunúvajte sa s kuriérmi a obdobnými podvodmi. Prosím nevolať bez predošlej dohody - píšte sms, whatsapp, signal alebo email.