inzercia, predaj, predám, bazár

Štúdio v prvej línii pri mori, Ravda, Bulharsko

Kategória: Byty

Referenčné číslo: B_1387
Rozloha: 36 m2
Vzdialenosť od mora: Prvá línia!
Lokalita: Ravda
Najbližšie letisko: 25 km Burgas
Poschodie: prízemie s výťahom
Stavba: tehla, kolaudácia 2010
Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2
Občianska vybavenosť: kompletná
Cena: 32.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu)

Popis:
Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties (člen NARKS) vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej výhľad na more.
Na predaj je štúdiový apartmán s výbornou cenou s balkónom a výhľadom na more s rozlohou 36 m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou.

Apartmán má celkovú obytnú plochu 36 m2, nachádza sa na prízemí, dispozícia: kuchyňa + obývačka; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva, ktoré je už zahrnuté v cene nehnuteľnosti. K dispozícii je vybavená kuchyňa s elektrospotrebičmi, rozkladacia pohovka, konferenčný stolík, TV, kompletne vybavená kúpeľňa.

Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2.

Komplex:
Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda.
V komplexe nájdete:
• Lobby bar
• Miestnosť prvej pomoci
• Sky – bar
• Vnútorná herňa
• Vonkajšie ihrisko pre deti
• Práčovňa
• 2 vonkajšie bazény
• Malý obchodík
• Recepcia
• 24-hodinová bezpečnosť
Štúdio v prvej línii pri mori, Ravda, Bulharsko
Podobné inzeráty
Štúdiový apartmán v prvej línii pri mori, komplex Costa Calm
Referenčné číslo: B_1387 Rozloha: 36 m2 Vzdialenosť od mora: Prvá línia! Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: prízemie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2010 Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 32.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej výhľad na more. Na predaj je štúdiový apartmán s výbornou cenou s balkónom a výhľadom na more s rozlohou 36 m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou. Apartmán má celkovú obytnú plochu 36 m2, nachádza sa na prízemí, dispozícia: kuchyňa + obývačka; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva, ktoré je už zahrnuté v cene nehnuteľnosti. K dispozícii je vybavená kuchyňa s elektrospotrebičmi, rozkladacia pohovka, konferenčný stolík, TV, kompletne vybavená kúpeľňa. Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2. Komplex: Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda. V komplexe nájdete: • Lobby bar • Miestnosť prvej pomoci •Sky – bar • Vnútorná herňa • Vonkajšie ihrisko pre deti •Práčovňa • 2 vonkajšie bazény •Malý obchodík •Internetové centrum •Recepcia • 24-hodinová bezpečnosť •Zeleň s oddychovými zónami Lokalita: Ravda je obľúbené letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Štúdiový apartmán v prvej línii pri mori, komplex Costa Calm
Referenčné číslo: B_1387 Rozloha: 36 m2 Vzdialenosť od mora: Prvá línia! Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: prízemie s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2010 Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 29.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej výhľad na more. Na predaj je štúdiový apartmán s výbornou cenou s balkónom a výhľadom na more s rozlohou 36 m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou. Apartmán má celkovú obytnú plochu 36 m2, nachádza sa na prízemí, dispozícia: kuchyňa + obývačka; kúpeľňa/WC; balkón s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva, ktoré je už zahrnuté v cene nehnuteľnosti. K dispozícii je vybavená kuchyňa s elektrospotrebičmi, rozkladacia pohovka, konferenčný stolík, TV, kompletne vybavená kúpeľňa. Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2. Komplex: Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda. V komplexe nájdete: • Lobby bar • Miestnosť prvej pomoci •Sky – bar • Vnútorná herňa • Vonkajšie ihrisko pre deti •Práčovňa • 2 vonkajšie bazény •Malý obchodík •Internetové centrum •Recepcia • 24-hodinová bezpečnosť •Zeleň s oddychovými zónami Lokalita: Ravda je obľúbené letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Štúdio v prvej línii od mora, 50m na pláž, Ravda, Bulharsko
Referenčné číslo: B_2336 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, bez balkóna. Výhľad z okna je na more. Rozloha: 30 m2 Vzdialenosť od mora: 50m (prvá línia pri mori) Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 20km Burgas Poschodie: 3 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2006 Ročný poplatok: 250€ platba 1x za rok Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 32.900 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento štúdiový apartmán v prvej línii pri mori v stráženom a uzavretom komplexe „Dream Holiday” v letovisku Ravda v Bulharsku. Štúdio je kompletne zariadené a vybavené. Má celkovú rozlohu 30 m2. a pozostáva zo vstupnej chodby, kombinovanej kúpeľne so sprchovacím kútom a kuchyne so spálňou. Bez balkóna. Štúdio sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má výhľad na more. Ročný poplatok za údržbu je 250 eur. Platí sa 1x za rok za správu a údržbu komplexu a jeho spoločných častí ako je upratovanie, bazény, strážna služba a podobne. Komplex je vhodný ako pre strávenie svojej vlastnej dovolenky, tak na prenájom či dokonca na celoročné bývanie. O komplexe: Komplex sa nachádza vo vilovej časti obce, je vhodný ako na rekreačné bývanie, tak aj na celoročné bývanie. Má Act 16 a bol skolaudovaný v roku 2006. Celoročné stráženie s recepciou, bazénom, má vlastné parkovisko, oddychovú zeleň a vlastný park, prístup k moru, vonkajšie work out ihrisko. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Ravda je blízko historického mestečka Nessebar (UNESCO) a letoviska Slnečné pobrežie. Viac Info:
TOP 2 izbový apartmán s výhľadom na more, prvá línia pri mor
Referenčné číslo: B_1652 Rozloha: 85 m2 Vzdialenosť od mora: Prvá línia Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 25 km Burgas Poschodie: 4 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2010 Ročný poplatok: 10,50 EUR/m2 Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 69.000 € (cena zahŕňa realitnú províziu) Popis: Realitná kancelária Relax Properties vám s radosťou predstavuje túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá sa nachádza v prvej línii pri mori a naskytá sa z nej úžasný výhľad na more. Na predaj je 2-izbový apartmán s 2 balkónmi s výhľadom na more s rozlohou až 84,75m2. Nehnuteľnosť je kompletne moderne zariadená a nachádza sa vo výbornom TOP komplexe Costa Calma, ktorý nedávno prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a modernizáciou a teraz je pripravený privítať svojich nových hostí. Areál prevádzkuje nová správcovská spoločnosť, ktorá sa v nadchádzajúcej letnej sezóne zameriava na rozvoj dovolenkových prenájmov. To robí nehnuteľnosť výbornou investičnou príležitosťou. Apartmán má celkovú obytnú plochu 84,75 m2. s veľkým balkónom 15 m2. z ktorého sa naskytajú nádherné panoramatické výhľady na more. Nachádza sa na 4. poschodí (s výťahom). Dispozícia: kuchyňa + obývačka; Jedna spálňa; skriňa do spálne, kde sa momentálne nachádza jedno-lôžko a slúži ako náhradný priestor na spanie; kúpeľňa/WC; 2 balkóny s výhľadom na more. Apartmán sa predáva vrátane všetkého nábytku a príslušenstva. K dispozícii je vybavená kuchyňa, jedálenský stôl so stoličkami, rozkladacia pohovka, manželská posteľ, šatníková skriňa, TV, 2x klimatizácia. Apartmán je veľmi slnečný a svetlý. Ročný poplatok za údržbu je 10,5 eura/m2. Komplex: Komplex Costa Calma sa nachádza v prvej línii v pokojnom letovisku Ravda, 4 km južne od Nesebaru (UNESCO) a cca. 6 km od najznámejšieho bulharského letoviska – Slnečného pobrežia. Výhľady z tejto privilegovanej polohy sú úplne jedinečné a výnimočné – panoramatický výhľad na Čierne more a až po pobrežie zálivu Pomorie, Aheloy a Ravda. V komplexe nájdete: • Lobby bar • Miestnosť prvej pomoci •Sky – bar • Vnútorná herňa • Vonkajšie ihrisko pre deti •Práčovňa • 2 vonkajšie bazény •Malý obchodík •Internetové centrum •Recepcia • 24-hodinová bezpečnosť •Zeleň s oddychovými zónami Lokalita: Ravda je obľúbené letovisko v Bulharsku. Viac sa dočítate na našom Blogu tu:
Ponúkame na kúpu na splátky 2 + kk, 68 m2 Riviera Ravda, len
Ponúkame na kúpu na splátky 2 + kk, 68 m2 Riviera Ravda, len 30 m od mora 2 + kk, 68 m2 komplex Riviera Fort Beach v Ravde v 3. poschodí len pár krokov od pláže v prvej línii Apartmán môže zakúpiť aj na splátky s 10% akontáciou a jedným dokladom totožnosti a splatnosťou až na 7 rokov. Viac po Vás chcieť nebudeme !!! Komplex „Riviera Fort Beach“ sa nachádza na pobreží, v letovisku Ravda. Ponúka nezabudnuteľný výhľad na more na Nesebar a Pomorie. Keď si pre svoju dovolenku vyberiete „Riviera Fort Beach“, užijete si pokojnú a útulnú atmosféru, rovnako ako vymoženosti blízkosti nákupnej oblasti Ravda. Územie areálu Vás milo prekvapí bezchybne udržiavaným dvorom, záhradami s okrasnými kríkmi, kvetmi a trávnikmi. Prítomnosť bazéna, reštaurácie, detského ihriska, masážneho štúdia a tenisového / futbalového ihriska urobí vašu rodinnú dovolenku alebo trvalý pobyt plnú a rozmanitú! Komplex Riviera Fort Beach ponúka svojim hosťom službu prania a žehlenia bielizne, bezplatné ležadlá pri bazénoch a internet! V blízkosti komplexu je aj bezplatné parkovisko! Riviera Fort Beach Apartments sa nachádza na pláži v centre obce Ravda, 2 km od Nessebaru a 5 km od Slnečného pobrežia. Komplex má krásny bazén pre dospelých, bazén pre deti, detské ihrisko, masáže, tenisový kurt, futbalové ihrisko a strážené parkovisko. Riviera Fort Beach Apartments sa nachádza v blízkosti starobylého mesta Nessebar, ktoré je zapísané na zozname UNESCO a ktorého história je stále živá vďaka mnohým starým kostolom a budovám zo stredoveku. Riviera Fort Beach Apartments ponúka súkromnú atmosféru a so všetkými službami, ktoré sú k dispozícii v dedine, môžete určite stráviť pohodlný pobyt. Podľa nestranných hodnotení napísaných hostí patrí táto oblasť medzi obľúbené časti destinácie Ravda. Neplatíte žiadny servisný poplatok. Neváhajte konajte skvela investičnú príležitosť. Chcete si kúpiť NA SPLÁTKY svoj dom alebo apartmán pri mori v Bulharsku ❓ S nami to nie je problém‼️ ceny od 35.000 € A čo k tomu potrebujete ❓ ????jeden doklad totožnosti ????akontáciu od 10% z kúpnej ceny ????žiadne papierovanie, ako je potvrdenie o zamestnaní ????žiadne daňové priznania ????žiadne výpisy z účtu ????nezaujímajú nás Vaše dlhy a exekúcie ????proste ručíte len kupovanou nehnuteľnosťou Neváhajte ma kontaktovať na Tel: Email: slovakia@ prosím o zdieľanie nech sa dostane naša ponuka ďalej
Štúdio v prvej línii od mora, komplex Dream Holiday, 50m na
Referenčné číslo: B_2336 Dispozícia: vstupná hala, obývacia izba s kuchyňou a jedálenským kútom, kúpeľňa so sprchovacím kútom, bez balkóna. Výhľad z okna je na more. Rozloha: 30 m2 Vzdialenosť od mora: 50m (prvá línia pri mori) Lokalita: Ravda Najbližšie letisko: 20km Burgas Poschodie: 3 s výťahom Stavba: tehla, kolaudácia 2006 Ročný poplatok: 250€ platba 1x za rok Občianska vybavenosť: kompletná Cena: 32.900 € (cena zahŕňajúca realitnú províziu) Popis: Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties vám ponúka na predaj tento štúdiový apartmán v prvej línii pri mori v stráženom a uzavretom komplexe „Dream Holiday” v letovisku Ravda v Bulharsku. Štúdio je kompletne zariadené a vybavené. Má celkovú rozlohu 30 m2. a pozostáva zo vstupnej chodby, kombinovanej kúpeľne so sprchovacím kútom a kuchyne so spálňou. Bez balkóna. Štúdio sa nachádza na 3. poschodí s výťahom a má výhľad na more. Ročný poplatok za údržbu je 250 eur. Platí sa 1x za rok za správu a údržbu komplexu a jeho spoločných častí ako je upratovanie, bazény, strážna služba a podobne. Komplex je vhodný ako pre strávenie svojej vlastnej dovolenky, tak na prenájom či dokonca na celoročné bývanie. O komplexe: Komplex sa nachádza vo vilovej časti obce, je vhodný ako na rekreačné bývanie, tak aj na celoročné bývanie. Má Act 16 a bol skolaudovaný v roku 2006. Celoročné stráženie s recepciou, bazénom, má vlastné parkovisko, oddychovú zeleň a vlastný park, prístup k moru, vonkajšie work out ihrisko. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť. Ravda je blízko historického mestečka Nessebar (UNESCO) a letoviska Slnečné pobrežie.