inzercia, predaj, predám, bazár

Štvrtý trimester, Praktický návod na dojčenie

Kategória: Ostatné

nové knihy,
Štvrtý trimester - 3,-
Praktický návod na dojčenie - 5,-
Štvrtý trimester, Praktický návod na dojčenie
Podobné inzeráty
Wellness cvičenie v tehotenstve a po pôrode
DVD obsahuje tri samostatné časti. *Prvá z nich sa venuje cvičeniu v tehotenstve, konkrétne v prvom a druhom trimestri. Cvičenie I. a II. trimester Cvičenia sú zamerané na posilnenie chrbtice, uvoľnenie kĺbov a správne držanie tela. Ak sa budete cítiť o niečo slabšia, kľudne si zacvičte cvičenie pre 3ti trimester, alebo len časť - dýchanie a relaxácia. *Druhá časť sa zameriava na cviky pre ženy v treťom trimestri. Cvičenie III.trimester Cvičenia sú zamerané na uvoľnenie preťažených častí vašeho organizmu, regeneráciu a proti opuchom dolných končatín. *Tretia je určená cvičeniu po pôrode. Cvičenie po pôrode Cvičenie je zamerané na regeneráciu preťažených svalov, ktoré sú unavené z nosenia bábätka, z dojčenia, z nesprávneho držania tela.
Vankúš na dojčenie Black Stars Jukki
Predám vankúš na dojčenie Black Stars, výrobca Jukki. K dispozícii 2 ks. Úplne nový cena 12 €. Minimálne používaný cena 8 €. Osobný odber možný v Trnave alebo Budmericiach.
Praktický návod na dojčenie
Predam knihu: Praktický návod na dojčenie Osobny odber: Trnava Cena:3€
Prakticky návod na dojcenie
Ponukam na predaj super knihu - prakticky návod na dojcenie , cena 5 eur. Odber obec Lab
Praktický návod na dojčenie /Andrea Poloková/
Predám knihu Praktický návod na dojčenie v top stave. - osobný odber možný v Poprade, Spišskej Novej Vsi, Levoči, Krompachoch, Spišskom Podhradí - tel. - adka034@
Praktický návod na dojčenie
Kniha je bez poškodenia. Cena: 4€ Praktický návod na dojčenie je základnou príručkou o dojčení pre každú mamičku. Vďaka tejto publikácií s množstvom inštruktážnych fotografií sa napríklad dozviete, ako správne a prvýkrát dojčiť, alebo čo robiť, keď dieťatko nepriberá. Informácie rokmi overené praxou sa opierajú aj o prednášky celosvetovo uznávaného pediatra Dr. Jacka Newmana.