inzercia, predaj, predám, bazár

Štylistická jazyková korektúra v slovenskom jazyku

Kategória: Ostatné

Nie ste si istí gramatikou či štylistickou úpravou pri písaní textov, článkov či diplomových prác v slovenskom jazyku?

Sme dynamické duo so srdcom & zmyslom pre pochopenie zákazníkov, ktoré sa špecializuje na štylistické jazykové korektúry textov v slovenskom jazyku.

Cena začína od 5 Euro za 1 normostranu, ktorá má 1 800 znakov vrátane medzier.

Konečná cena závisí od náročnosti textu.
Štylistická jazyková korektúra v slovenskom jazyku
Podobné inzeráty
Manga
Predám mangu: Orange- v českom jazyku, cena 30€ Jujutsu Kaisen 0- v anglickom jazyku, cena 7€ Hell"'s paradise- v anglickom jazyku, cena 130€ Helter Skelter-v anglickom jazyku, cena 10€ Abara- v anglickom jazyku, cena 17€ All you need is kill- v českom jazyku, cena 13€ Downfall- v anglickom jazyku, cena 7€ No.6- v anglickom jazyku, cena 80€ Monster- v anglickom jazyku, cena 130€ Sneeze- v anglickom jazyku, cena 10€ Go for it Nakamura- v anglickom jazyku, cena 7€ Blue flag- v anglickom jazyku, cena 75€ After the rain- v anglickom jazyku, cena 70€ 20th century boys- v anglickom jazyku, cena 150€ Chainsaw man- v anglickom jazyku, cena 90€ Akira- v anglickom jazyku, cena 150€ Demon slayer- v anglickom jazyku, cena 130€ Alita- v anglickom jazyku, cena 60€ V prípade záujmu ma kontaktujte cez e-mail natalia.egyudova11@ Osobný odber v Nitre.
Manga
Predám mangu: Orange- v českom jazyku, cena 30€ Jujutsu Kaisen 0- v anglickom jazyku, cena 7€ Hell"'s paradise- v anglickom jazyku, cena 130€ Helter Skelter-v anglickom jazyku, cena 10€ Abara- v anglickom jazyku, cena 17€ All you need is kill- v českom jazyku, cena 13€ Downfall- v anglickom jazyku, cena 7€ No.6- v anglickom jazyku, cena 80€ Sneeze- v anglickom jazyku, cena 10€ Go for it Nakamura- v anglickom jazyku, cena 7€ Blue flag- v anglickom jazyku, cena 75€ After the rain- v anglickom jazyku, cena 70€ Chainsaw man- v anglickom jazyku, cena 90€ Akira- v anglickom jazyku, cena 150€ Demon slayer- v anglickom jazyku, cena 130€ Alita- v českom jazyku, cena 60€ V prípade záujmu ma kontaktujte cez e-mail natalia.egyudova11@ Osobný odber v Nitre.
Manga
Predám mangu: Demon slayer- v anglickom jazyku, cena 130€ Helter skelter- v anglickom jazyku, cena 10€ Akira- v anglickom jazyku, cena 150€ Abara- v anglickom jazyku, cena 17€ All you need is kill- v českom jazyku, cena 13€ Downfall- v anglickom jazyku, cena 7€ Go for it Nakamura- v anglickom jazyku, cena 7€ Sneeze- v anglickom jazyku, cena 10€ Jujutsu kaisen- v anglickom jazyku, cena 7€ Alita- v českom jazyku, cena 60€ After the rain- v anglickom jazyku, cena 70€ Hellsing- v anglickom jazyku, cena 120€ Orange- v českom jazyku, cena 30€ No.6- v anglickom jazyku, cena 80€ Blue flag- v anglickom jazyku, cena 70€ Hell's paradise- v anglickom jazyku, cena 130€ V prípade záujmu ma kontaktujte cez email natalia.egyudova11@ Len osobný odber v Nitre
Manga
Predám mangu: Orange- v českom jazyku, cena 30€ Jujutsu Kaisen 0- v anglickom jazyku, cena 7€ Hell"'s paradise- v anglickom jazyku, cena 130€ Helter Skelter-v anglickom jazyku, cena 10€ Abara- v anglickom jazyku, cena 17€ All you need is kill- v českom jazyku, cena 13€ Downfall- v anglickom jazyku, cena 7€ No.6- v anglickom jazyku, cena 80€ Sneeze- v anglickom jazyku, cena 10€ Go for it Nakamura- v anglickom jazyku, cena 7€ Blue flag- v anglickom jazyku, cena 75€ After the rain- v anglickom jazyku, cena 70€ Akira- v anglickom jazyku, cena 150€ Demon slayer- v anglickom jazyku, cena 130€ Alita- v českom jazyku, cena 60€ V prípade záujmu ma kontaktujte cez e-mail natalia.egyudova11@ Osobný odber v Nitre.
Gramatická a štylistická korektúra záverečných prác
Ponúkam kvalitnú gramatickú a štylistickú korektúru záverečných prác vrátane formálnej úpravy. Vyštudovala som žurnalistiku, preto je mi korektnosť slovenského jazyka veľmi blízka. Mám za sebou desiatky prác a spokojných študentov a ty môžeš byť jedným z nich. :) Cena závisí od požadovaných úprav a typu práce (bakalárska, diplomová, rigorózna...) Požadujem 50% ceny vopred. Písať e-mail, prípadne SMS alebo WhatsApp, cudzie čísla nedvíham. ZÁVEREČNÉ PRÁCE NEPÍŠEM!
Oprava gramatiky a štylistiky záverečnej práce (korektúra)
Ponúkam korektúru záverečných prác - gramatika, štylistika, ale aj celkový dojem. Zároveň ponúkam preklad abstraktu zo slovenčiny do angličtiny. V prípade záujmu ma kontaktujte mejlom