inzercia, predaj, predám, bazár

Štýlová lampa v prevedení filmový reflektor.

Kategória: Lampy, osvetlenie

Stojáca lampa HOLLY, 95-140 cm - čierna, strieborná. Materiál drevo, nerez. Súčasne je aj žiarovka. Cena na trhu od 99 eur. Predám za 65 eur.
Štýlová lampa v prevedení filmový reflektor.
Podobné inzeráty
Štýlová lampa (valec) v papierovo-drôtenom prevedení 122cm
Štýlová lampa výšky 122cm, priemer 28cm v papierovo drôtenom prevedení na 3 nožičkách. Prívodný kábel cca 1,5m, vypínač na kábli. Mierne poškodená vo vorchnej časti - vidno na foto - zalepené priehľadnou páskou, aby sa to ďalej netrhalo. Pri šikovnom umiestnení lampy nemusí prekážať. Osobný odber v BA
Divadelny reflektor
Predám industriálny divadelný reflektor na teleskopickom statívy. Reflektor má inštalované led svietidlo.
Nástenná lampa ELMINA Maxim Cover
Nástenná lampa Maxim Cover v strieborno-čiernom patinovanom hladkom prevedení. Mosadzná, otočná, ručne vyrobená nástenná lampa. Žiarovka E14. Certifikát CE. Výška 12cm, priemer 13cm. Podobná v zlatom prevedení:
Globo stropná lampa luster chróm PC 100eur
Top stav, plne funkcna, velmi pekna stylova lampa v lesklom striebornom chromovom prevedeni...zn. GLOBO Stropná lampa Objímka: G4 Rozmery: 59x45x20 cm Farba strieborna Materiál kov Objímka / pätica G4 Odtieň chróm
Stolná lampa zo strojných dielov
Táto industriálna lampa je vyrobená z recyklovaných strojných dielov. Obsahuje ozubené kolesá, nástrčkový kľúč a tienidlo pochádza z elektrickej poistkovej skrinky. Lampa bola opieskovaná a povrchovo upravená tmavošedou práškovou farbou. Ako zdroj svetla je použitý malý LED reflektor 10W s neutrálnou bielou, hodí sa teda na pracovný stôl alebo do dielne. Výška je 44cm, podstavec má priemer 24cm a hmotnosť je 7,4kg.
Vintage osvetlenia
Predám lampy v štýle Vintage: 2 x stojatá lampa biela, cena 20eur/ks., závesná biela lampa 2x, cena 20eur/ks., 2x závená hnedá lampa, cena 20eur/ks., 1x závesné osvetlenie 2.ramenná lampa, cena 55eur., 2x závesná lampa jednoramenná, cena 28eur/ks. Vhodné tieto dve lampy využiť spolu.,závesný luster vintage, cena 55eur, Všetko ako nové.Pri kúpe celého tovaru dohoda istá.Ďalej kryštáľový nový luster, cena 200ur(zo 690!). Predávam aj nábytok Vintage.