inzercia, predaj, predám, bazár

Stylová zostava z orechového dreva

Kategória: Ostatný nábytok

R E Z E R V O V A N É

Predám luxusnú stylovú zostavu z orechového dreva, ktoré je doplnené o dekoratívne vyrezávanie, vdaka comu nadobúdajú nezamenitelny starozitny vzlad. Prijemné textilné calunenie na sedacej casti i operadle sa postará o Vase pohodlie.
Set pozostáva z kresla , z dvoch klasickych calúnenich stoliciek a z okrúhleho stollíka.
Pozrite moje dialsie ponuky.
Stylová zostava z orechového dreva
Podobné inzeráty
Drevené zrkadlo
Predám zrkadlo s jedinečným rámom, ktoré má prírodnú vlnitú hranu, presne podľa toho ako rástol strom. Zrkadlo do spálne, chodby či predsiene je neoddeliteľnou súčasťou každého domu. Masívny rám zrkadla je vyrobený z orechového dreva, ktoré zaručuje trvácnosť nábytku a odolnosť voči poškodeniu. Viditeľná štruktúra dreva dodáva nábytku jedinečný vzhľad, čo znamená jeho originalitu. Zrkadlo je vyrobené na mieru. Rozmery zrkadla: 800x550x16mm. Cena: 200€ AK MÁŠ ZÁUJEM AJ TY O TAKÉTO JEDINEČNÉ ZRKADLO Z KVALITNÉHO ORECHOVÉHO DREVA, TAK MA NEVÁHAJ KONTAKTOVAŤ.
Drevené zrkadlo
Predám zrkadlo s jedinečným rámom, ktoré má prírodnú vlnitú hranu, presne podľa toho ako rástol strom. Zrkadlo do spálne, chodby či predsiene je neoddeliteľnou súčasťou každého domu. Masívny rám zrkadla je vyrobený z orechového dreva, ktoré zaručuje trvácnosť nábytku a odolnosť voči poškodeniu. Viditeľná štruktúra dreva dodáva nábytku jedinečný vzhľad, čo znamená jeho originalitu. Zrkadlo je vyrobené na mieru. Rozmery zrkadla: 800x550x16mm. AK MÁŠ ZÁUJEM AJ TY O TAKÉTO JEDINEČNÉ ZRKADLO Z KVALITNÉHO ORECHOVÉHO DREVA, TAK MA NEVÁHAJ KONTAKTOVAŤ.
Predám kancelársky nábytok
Stolová zostava: 2x šedý kancelársky stôl IKEA GALANT (š.160 x hl.120 cm) (bez stoličiek) 1x prídavný kontajner so zásuvkami (farba dreva čerešňa) 1x zostava kancelárskych skriniek IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - (veľká dvojdverová skrinka + malá spodná dvojdverová skrinka + výsuvná skrinka zo zakladačom spisov + vrchná roletková skrinka) 2x kancelárske skrinky na kolieskach IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - (sú určené aj na zavesenie na stenu). 1x kvalitný konferenčný stolík 1x sedačka Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je vo dobrom stave, veľmi málo používané. Nová zostava stála cca 1500 € Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Zrkadlo z orechového masívu
Predám zrkadlo s rámom z jedinečného orechového masívu o rozmere 50 x cca70cm . Rám z masívneho orecha o hrúbke viac ako 50mm do ktorého je vložené zrkadlo. Jedinečný dizajnový prvok pre vašu domácnosť. Celý rám je ručne opracovávaný a napustený bezfarebným olejovým voskom.
Predám kancelársky nábytok
Stolová zostava: 2x šedý kancelársky stôl IKEA GALANT (š.160 x hl.120 cm) (bez stoličiek) 2x150Eur 1x prídavný kontajner so zásuvkami (farba dreva čerešňa) 50Eur 1x zostava kancelárskych skriniek IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - veľká dvojdverová skrinka 100Eur - spodná dvojdverová skrinka 50Eur - vrchná skrinka na šanóny 50Eur - výsuvná skrinka zo zakladačom spisov 50Eur - vrchná roletková skrinka 70Eur 2x kancelárske skrinky na kolieskach IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - (sú určené aj na zavesenie na stenu) 2x50Eur 1x kvalitný konferenčný stolík 70Eur 1x sedačka - ekokoža 100Eur Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je vo dobrom stave, veľmi málo používané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.
Predám kancelársky nábytok
Stolová zostava: 2x šedý kancelársky stôl IKEA GALANT (š.160 x hl.120 cm) 2x120Eur 2x úplne nové nepoužité kvalitné kancelárske kreslo LANE VINTAGE 2x160Eur 1x prídavný kontajner so zásuvkami (farba dreva čerešňa) 90Eur 1x zostava kancelárskych skriniek IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - veľká dvojdverová skrinka 90Eur - spodná dvojdverová skrinka 50Eur - vrchná skrinka na šanóny 50Eur - výsuvná skrinka zo zakladačom spisov 50Eur - vrchná roletková skrinka 70Eur 2x kancelárske skrinky na kolieskach IKEA EFFEKTIV (farba dreva čerešňa) - (sú určené aj na zavesenie na stenu) 2x80Eur 1x kvalitný konferenčný stolík 70Eur 1x sedačka - ekokoža 100Eur Všetko je vyobrazené na fotografiách, kde si viete pozrieť aj vynikajúci stav kancelárskeho nábytku. Všetko je v dobrom stave, takmer nepoužívané. Je možné predať ako celok, aj ako jednotlivé kusy.