inzercia, predaj, predám, bazár

Štyri retro karafy v bruselskom štýle

Kategória: Sklo, keramika

Predám spolu štyri vyhľadávané nadčasové karafy v bruselskom štýle ako na VÝHRADNE E-MAILOM!
Štyri retro karafy v bruselskom štýle
Podobné inzeráty
Značená váza v bruselskom štýle
Predám retro vázu v bruselskom štýle ako na foto.Výška vázy:20,5cm.Váza je v top stave.Preferujem osobný odber v BA, prípadne pošlem poštou na náklady kupujúceho.
Krásna čajová porcelánová súprava v bruselskom štýle
Predám krásnu designovú čajovú porcelánovú súpravu v bruselskom štýle ako na foto. Obsahuje: 6ks šálok s tanierikmi,čajník,mliečnik a cukorničku. Bližšie info VÝHRADNE MAILOM!
Veľká váza v bruselskom štýle jantárovej farby sklárne Laura
Predám krásnu, u nás ojedinelú veľkú vázu v bruselskom štýle ako na foto.Váza má krásne farebné odtiene jantárovej farby a laterálne je zdobená pinzetovými nálepmi. Výška vázy:42,5cm.Váza je vo veľmi dobrom zachovalom stave. Preferujem osobný odber v BA, prípadne pošlem poštou podľa cenníka SP.
Predám sklenené poháre a karafy
Dobrý deň, Predávam poháre a karafy dokopy 14 dielov (6+6 poháre a 2 karafy). Cena komplet je 20€ (prip. dohoda) Možnosť odberu aj zvlášť - v tom prípade cena za sadu 12€. Možnosť osobného odberu v Bratislave alebo Žarnovici - pripadne dohoda.
Starožitné predmety, sklo, váza, popolníky, karafy
4ks starožitné pivove poháre spolu za 20 euro, vázy 4ks zĺava 5eur,4eur,9eur, 13eur, karafy zĺava 12 eur, 20 eur, 12 eur, zelena sklenná váza 8 eur, mini-karafy po 4 eura, popolníky guĺaté 10 kusov spolu 50 eur, popolníky v tvare listu 11 kusov spolu 44 eur, mini-vázičky cca 10cm výška je ich 11ks spolu za 33 eur, veĺký 30cm ručne maĺovaný tanier za 13 eur, rarita-železné-smaltované taniere 2ks sú 22cm a 2ks sú 24 cm na predaj spolu 4ks 10 euro, predám aj 17 brúsených kryštáĺových dekoračných predmetov v tvare hrušky a jablka zo 70-tych rokov, predám za 10 eur za kus a nakoniec Modranská keramika popolník a 7ks mini-džbánikov 10 euro. Trnava
Karafy na víno s uzáverom - 2ks, výborný stav.
Predám nepoužívané, kvalitné karafy na víno s uzáverom - 2ks, z hladkého skla, zakúpené v predajni - Dielo, jednotlivo: karafa-výška 38cm za 13,90 eur, karafa-výška 28cm za 10,90 eur, obe karafy za 21,90.