inzercia, predaj, predám, bazár

SUBLERA Posuvné meradlo Mitutoyo absolute 500-181-20 (30)

Kategória: Ostatné

Nove nerozbalene a nikdy použité

Profesionalne digitálne posuvné meradlo s plochým hĺbkomerom 500-181-20 (30) vhodné pre firmy alebo jednotlivcov ktorý majú radi maximalnu presnosť!

Výška číslic: 9mm
Presnosť merania: +-0,01mm

Obsahuje AOS - indukčný typ snímača používaný v najpresnejších ABS posuvných mierkach odolných voči vode.

Vysoko kvalitná povrchová úprava pre plynulý, stabilný a pohodlný pohyb jazdca.

Pravítko nevyžaduje nastavenie nulového bodu po zapnutí a má neobmedzenú rýchlosť odozvy.

Dodáva sa v púzdre, vrátane 1 batérie.
Funkcia: ORIGIN (ABS nulovanie), NULOVANIE / ABS prepínanie, ZAP / VYP, alarm slabej batérie.

Kalibrácia: posuvné meradlo,výškomer,hĺbkomer do 150mm

Moj typ 500-181-20 je staršia varianta
V súčasnosti sa už predáva nova varianta 500-181-30 ktorá je však parametrami rovnaká ako ta staršia

Výrobca:
Mitutoyo Kawasaki Japan
Súčasťou balenia je certifikát výrobcu ,kalibračný list a záruka

Fotky sú reálne foto meradla

Sublera skladom

Špekulanti nekontaktovat rovno si kúpte šubleru inde !

Pri väčšom odbere (pre firmy ) = zľava!


Možnosť dobierky +5€
alebo osobne kazdy deň v Mochovciach,prip. piatky na trase do Zvolena

MOMENTALNE SUBLERY VYPREDANE NASKLADNENIE BUDUCI TYZDEN ! možnosť rezervácie
SUBLERA Posuvné meradlo Mitutoyo absolute 500-181-20 (30)
Podobné inzeráty
Digitálny mikrometer Mitutoyo 0 - 25 mm, 001 mm, IP65
Predáme kvalitný digitálny mikrometer Mitutoyo 0 - 25mm, 0.001 mm, IP65. Preferujem osobný odber. PRED: Predstavte si, že ste profesionálny inžinier alebo technik, ktorý potrebuje vykonávať presné merania s toleranciou menšou ako 0,01 mm. Pracujete na dôležitom projekte, ktorý si vyžaduje maximálnu presnosť a spoľahlivosť. Avšak, váš súčasný mikrometer vám nedokáže poskytnúť takúto úroveň presnosti. Každý deň sa stretávate s neistotou a frustráciou, keďže nemôžete plne dôverovať svojim nástrojom. Táto situácia spôsobuje zbytočné oneskorenia a chyby v práci, čo vedie k strate času, peňazí a dôvery zo strany vašich klientov. PO: Teraz si predstavte, že ste schopní vykonávať merania s absolútnou presnosťou a spoľahlivosťou. Vaše merania sú tak presné, že sa už nemusíte obávať chýb alebo nezrovnalostí. Vaša práca je rýchlejšia, efektívnejšia a bez stresu. Vaši klienti sú nadmieru spokojní s kvalitou vašej práce a začínajú vás odporúčať ďalším zákazníkom. Vaše meno sa stáva synonymom pre presnosť a spoľahlivosť v odbore. Mostík: Ako je možné dosiahnuť tento ideálny stav? Riešením je digitálny mikrometer Mitutoyo s rozsahom merania 0 - 25 mm a presnosťou merania 0,001 mm. Tento špičkový nástroj vám poskytne tú najvyššiu úroveň presnosti, ktorú potrebujete pre svoju prácu. Vďaka jeho IP65 hodnoteniu je odolný voči prachu a vode, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a spoľahlivosť aj v náročných pracovných podmienkach. Digitálny mikrometer Mitutoyo je navrhnutý pre skutočných profesionálov, ktorí si nemôžu dovoliť kompromisy v oblasti presnosti a kvality. Jeho použitie vám umožní prejsť od frustrujúceho stavu PRED k ideálnemu stavu PO, kde budete mať plnú dôveru vo svoje merania a budete schopní poskytnúť svojim klientom tú najlepšiu kvalitu práce. Nečakajte na ďalšie problémy a zbytočné straty spôsobené nepresnosťami. Investujte do digitálneho mikrometra Mitutoyo a zaistite si úspech vo svojom odbore.
Mitutoyo posuvné meradlo 300 mm
Digitálne posuvné meradlo do 300 mm, zn. Mitutoyo, nové batérie, funkčné. Plastová krabica.
Predám posuvné meradlo Mitutoyo 300mm
Predám používané digitálne meradlo Mitutoyo 300mm aj s puzdrom.Používané ale vo veľmi dobrom stave.Meracie hroty bez poškodenia.Pôvodná cena 337€.
Predám posuvné meradlo Mitutoyo 300mm
Predám používané digitálne meradlo Mitutoyo 300mm aj s puzdrom.Používané ale vo veľmi dobrom stave.Meracie hroty bez poškodenia.Pôvodná cena 337€. Kontaktovať mailom.
Ručné náradie
Predám ručné náradie. zvinovací meter 2m 2€ zvinovací meter 3m 3,50€ zvinovací meter 5m 3,60€ kliešte kombinované 2,50€ kliešte štikacie bočné 2,50€ kliešte štikacie 3€ pilník plochý 150mm 4€ meradlo oceľové 300x18x0,5mm 5,60€ plastové puzdro na posuvku 150mm 1€ kožené puzdro na meradlo posuvné 150mm 5€ kožené puzdro na meradlo 200mm 8€ posuvné meradlo rôznych typov Viac info
Posuvné meradlo digitálne na predaj
Ponúkam na predaj digitálne posuvné meradlo. Farba čierna. Meradlo je z plastu!!! Meradlo je nové!!! Cena 7 €. Pozrite aj moje ostatné inzeráty.