inzercia, predaj, predám, bazár

Subwoofer

Kategória: Škoda

Predam subwoofer+zosilovac
1000w
500rms
Subwoofer
Podobné inzeráty
Octavia 3 2.0tdi DSG
Dobrý deň, predám naše rodinné autíčko 2.0tdi 110kw so 6-stupňovým DSG, najazdených má 176500 a každý deň rýchlo pribúdajú, rok výroby 2017. Niečo málo k výbave; daždový a svetelný senzor, vyhrievane zrkadlá, android auto/ apple car play, navigácia, 2- zónová automatická klimatizácia, automatická prevodovka, zadné parkovacie senzory, vypnutý systém štart stop, dokódované zadné denné svietenie, alarm Auto je pôvodom z talianska, privezené bolo v 2020, na slovensku som prvý majitel. Pravidelné výmeny oleja po 10tisíc (doložím faktúry), pravidelná výmena oleja v dsg prevodovke, rozvody boli menené pri 155tisíc z dôvodu, že už začala kvapkať vodná pumpa, vymenené uloženie prevodovky. Auto má upravený software od spoločnosti proficheck (doložím graf) na bezpečných 126kw a 390nm podľa mojich požiadavok, takisto je upravený software prevodovky aby radila tak ako normálny človek a nepodtáčala motor. Na aute je spravená hudba, hertz reproduktory vo dverách a subwoofer v kufri(subwoofer môžem nechať v aute po dohode). Auto má odhlučnené dvere, kufor a podbehy takže je trošku tichšie hlavne na dialnici, taktiež má nové zimné gumy na plechových diskoch a letné gumy jazdené jednu sezónu na elektrónoch. Všetko potrebné máte napísané v inzeráte, v prípade záujmu o vozidlo ma kontaktujte mailom; branislav.segul@ telefónne číslo poskytnem, až keď budete mať reálny záujem, nemám náladu ani čas na špekulantov. Kludne môžme ísť s autom do autoservisu kde vám ho prehliadnu.
octavia 2 box na subwoofer
Dobry den, ponukam na predaj pouzity box (ozvucnica) pre subwoofer do octavie 2 combi, dovod predaje je vymena auta tech. popis tu: fotografia je ilustracna, v pripade zaujmu mozem nafotit, cena je pevna, 80e idealne osobny odber BA dakujem
zosilovac do auta 1200 w ++++subwoofer jbl 1000wjh Witec WPA
zosilovac do auta 1200 w ++++subwoofer jbl 1000wjh Witec WPA-X450 4-Kanal Car-HiFi Verstärker
Škoda Octavia II Combi 4x4 1.9 TDI 77kw
Škoda Octavia II Combi 4x4 1.9 TDI 77kw r.v. 30.5. 2007, nájazd 305 000 tis. km, 6 stupňová manuálna prevodovka [ Čierna Metalíza ] STK ~ EK do 25.5. 2024 Výbava > ABS, ESP, daždový senzor, sezónne prezutie - zimné 195/65 R15 // letné 205/55 R16, strešné lyžiny, fólie na oknách ( s protokolom ), smerovky v spätných zrkadlách, automatické denné svietenie, ovládanie na volante, centrálne zamykanie, 2x klúč, el. okná v predu, dvojzónová klimatizácia, ťažné zariadenie ( zapísané v TP ), kožený packet, príprava na subwoofer ( po dohode nechám zosilovač a subwoofer v aute ) AUX, airbag, tempomat Auto je čerstvo po väčšom servise ~ repas Turba, repas Vstrekov 4x, nové DPF, Oleje - Motor, Prevodovka, Rozvodovka, Haldex + všetky filtre - kabínový, olejový, palivový, vzduchový, haldex filter Auto je v celkovo slušnom stave či z hladiska exteriéru aj interiéru. Jasné je že to nieje nové auto tak má nejaké tie kozmetické vady.. Treba prísť pozrieť a skúsiť si.. servis viem zdokladovať Pre viac informácií volať. Dohoda na cene je možná.
Škoda Superb combi 1.6tdi DSG - platí do zmazania
Predám Škoda Superb combi 1.6tdi DSG 88kw/120ps, r.v. 5/2016, 153329km. Výbava : ► Multifunkčný volant ► Panoramatická strecha ► Vyhrievané čelné sklo ► Ambientné osvetlenie interiéru ► Elektricke otvaranie a zatváranie kufra s funkciou Easy Open ► KESSY - bezklúčove otváranie a zamknutie dverí ► Bezklučové štartovanie ► ACC - adaptívny tempomat ► Parkovacia kamera ► Parkovacie senzory vpredu a vzadu ► LED denné svietenie ► BIxenónové svetlomety s aktívnym vyrezávaním oproti idúcich vozidiel ► Vyhrievané predné a zadné sedačky ► Ventilované sedačky vpredu ► Pamäťové sedadlo vodiča ► Elektricky sklopné zrkadlá ► LANE asist - držanie vozidla v pruhu ► SIDE asisst - mrtvy uhol ► FRONT asisst - atikolízny systém ► Čítanie dopravných značiek ► Navigačný systém ► Volič jazdných režimov ► Celokoženné sedačky ► Roletky na zadných oknách ► CANTON hudba + subwoofer Dovezené (Belgicko) Komplet servisná história Originál km Nová STk a Ek SK technický preukaz Viac info cez telefón.
✅ Škoda Superb DSG 2016✅
Predám Škoda Superb combi 1.6tdi DSG 88kw/120ps, r.v. 11/km. Výbava : ► Multifunkčný volant ► Panoramatická strecha ► Vyhrievané čelné sklo ► Ambientné osvetlenie interiéru ► Elektricke otvaranie a zatváranie kufra s funkciou Easy Open ► KESSY - bezklúčove otváranie a zamknutie dverí ► Bezklučové štartovanie ► ACC - adaptívny tempomat ► Parkovacia kamera ► Parkovacie senzory vpredu a vzadu auto samo zaparkuje ► LED denné svietenie ► BIxenónové svetlomety s aktívnym vyrezávaním oproti idúcich vozidiel ► Vyhrievané predné a zadné sedačky ► Pamäťové sedadlo vodiča ► Elektricky sklopné zrkadlá ► SIDE asisst - mrtvy uhol ► FRONT asisst - atikolízny systém ► Čítanie dopravných značiek ► Navigačný systém ► Volič jazdných režimov ► Roletky na zadných oknách ► CANTON hudba + subwoofer Komplet servisná história Originál km Nová STk a Ek auto po kompletnom tepovani a čistení ✅Uver bez akontácie ✅ úrok od 6% ✅úplná servisná historia ✅garancia poctu najazdených kilometrov ✅garancia na skryté vady financnypartner@