inzercia, predaj, predám, bazár

Súkromný poľovný revír – Hľadám užívaťeľov a spoločníkov

Kategória: Poľovníctvo, lov

Pohodový ŽIVOT bez agendy vírusov Covid-19 v nezávislosti a hojnosti súkromného revíru v okrese VK/LC . Možnosť zriadenia vlastnej biofarmy .Ponúkam niesto pre poľovníkov alebo pre spoločníkov v súkromnom poľovnom revíri, je možnosť zriadenia obory, zverofarmy na 100-200 ha . Možnosť zriadenia vlastnej biofarmy . Najlepšie vlastníka poľnohospodárskej firmy, chovateľa dobytka, koní, kôz, lesníka . Možnosť vybudovať si vlastnú poľovnícku chatu – dom priamo v revíri .Tel. 6
Prežite obdobie vírusov Covid 19 v nezávislosti a hojnosti vlastnej biofarmy ,odpredám alebo prenajmem tri staršie domy s elektrinou- treba si ich upraviť, hospodárske stavby , humná, maštaľ pre 8 ks dobytka, pojazdnú maringotku , unimobumky , , studne a pramene vody priamo na pozemkoch, a inú pomoc ...Nájom pozemkov 0-20-40€ zarastené, 80- 100€/ha za čisté aktuálne v PPA blokoch ,cena podľa stavu pozemku. Tel.

Súkromný poľovný revír – Hľadám  užívaťeľov a   spoločníkov
Podobné inzeráty
Predam polovny noz damaskova ocel
Predam polovny noz z damaskovej ocele, rukovat je kombinacia jelenieho rohu, duboveho dreva, koze a mosadze. Dlzka noza je 29,5 cm cepel ma 15cm. Sucastou noza je aj pevne kozene puzdro.
Predám guľovnicu American Ruger 30-06 Springfield
Predám guľovnicu Ruger American plastic v čiernom prevedení, kal. 30-06, Springfield, rok výroby a tlakové skúšky v r. 2015, vystrelených možno cca 400 nábojov čiste iba od SB, odnímateľný zásobník na 4 náboje + 1. Predávam ju bez remeňa, nožičiek a puškohľadu. Popr. mám k nej puzdro na náboje na pažbu. Delená weaver lišta, zadná poistka s nastaviteľnou spúšťou. Keďže nemám poľovný revír a na súťaže mi tento kaliber veľmi nesedí, tak mi je nepotrebná. Chcem prejsť na iný kaliber. Ináč ide presne, strieľané na terč na 200 m. Ku kúpe je potrebný ZP. Prepis v LC. Možnosť ukázať v okresoch BB, ZV, DT, LC, KA, BR.
Revír bez hranic
Ponúkam na predaj zachovalú, nepoškodenú knihu : Revír bez hranic, autor: Rudolf Luskáč, vydalo: Naše vojsko roku 1956. Ilustroval, obálku a väzbu navrhol Zdeněk Burian. Vydanie III., v Našem vojsku I.. Kniha je písaná v českom jazyku, má 326 strán. Jej rozmery sú šírka 19 cm, výška 24,5 cm a hrúbka 2,5 cm.
Revír v Maďarsku
Revír v Maďarsku voľne miesto info Varga
Nemecký cisársky lovecký nôž
Starý cisársky, nemecký poľovný kordík, nôž, dýka. Jedinečný, na zákazku robený kordík z roku cca 1900. Značka stojaceho rytiera sa použivala od r. 1895 do 1920 Wilhelm Clauberg. Nôž je v super stave, súčasťou je drevené púzdro obtiahnuté kožou a kožený pôvodný remeň, opasok. Celková dĺžka 46cm, dĺžka čepele 33cm.
Puškohľad FOMEI  BEATER II 2,5-10X50 mm
Puškohľad FOMEI BEATER II 2,5-10X50 mm Ideálny poľovný puškohľad s priblížením 2,5-10x s SMC optickou časťou umožňujúcou vysokú svetlosť a ostrosť obrazu, čo je pre poľovné potreby praktické a nanjvýš postačujúce. Telo puškohľadu odolá aj nárazom silnejších zbraní, bezproblémovo napríklad kal. 300 win Magnum. Telo je vyrobené z jedného kusu, samé o sebe je spevnené a plnené suchým dusíkom. Kríž G4 má 6 stupňovú svetelnú bodku, má tri stupne podsvietenia na deň a tri na noc. Samotný priemer objektívu je ako vyplýva z názvu 50mm. Pridávam už namontovanú montáž s priemerom 30mm. PUŠKOHĽAD POUŽÍVANÝ MINIMÁLNE BEZ AKÝCHKOĽVEK ZNÁMOK POUŽÍVANIA. Dohoda mozna.