inzercia, predaj, predám, bazár

SumUp Air platobný terminál pre platbu kartou aj cez VRP

Kategória: Ostatné drobné

Predávam pretože nepoužívam.
Kupovaný 14.3.2021

Platobný terminál SumUp Air je najpokrokovejší platobný terminál vo svojej triede. Je vybavený NFC a Bluetooth, s integrovanou Li-ion batériou. SumUp Air nastoluje nový štandard v oblasti mobilných platobných terminálov.

Výhody:

prijímanie platieb kartou alebo bezkontaktne
podporuje všetky kreditné a debetné karty + Apple Pay a Google Pay
žiadne mesačné poplatky
žiadna viazanosť
žiadne papierovanie
možnosť tlačiť potvrdenku o platbe na niektorých našich tlačiarňach
nízky a konštantný transakčný poplatok (iba 1.95% z každej platby)
prevod platieb priamo na váš účet
100% online
zariadenie je vo Vašom vlastníctve
kompatibilný s iOS i s Androidom
SumUp Air platobný terminál pre platbu kartou aj cez VRP
Podobné inzeráty
VRP tlačiareň
Predám VRP tlačiareň Bločkomat Print&Go v2 aj s ročnou licenciou na tlač z VRP a zárukou. Tlačiareň má nainštalovanú SK znakovú sadu aby tlačila diakritiku. Tlač diakritiky bola overená úspešný tlačovým testov SK znakov. Možnosť pripojiť aj platobný terminál SumUp Air a tlačiareň vie tlačiť potvrdenie o platbe. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Termopapier - Ročný licenčný kľúč pre aplikáciu Bločkomat na tlač z VRP Tlačiareň sa dá nabíjať cez USB. Vhodná do auta alebo pre TAXI.
Držiak na platobný terminál SumUP Air
Predám stojan/ držiak pre platobný terminál SumUP Air vyrobený z plastu za pomoci 3D tlače. Prispôsobený aj pre nabíjací kábel. Cena: 11€ Farba: Biela Po dohode je možná zmena farby Doručenie Packeta odberné miesto (4,30€) alebo kuriérom (6,80€) . Platba prevodom na účet (0€) alebo dobierka +1,50€ Výroba a doručenie do 3-5 dní
Platobný terminál SumUp Air
Ponúkam na predaj malý prenosný platobný terminál SumUp Air s príslušenstvom.
SumUp Air
Predám minimálne používaný platobný terminál SumUp Air. Malý a praktický, jednoduché používanie, prenos dát cez NFC a Bluetooth, nabíjanie pomocou micro USB. S originál krabicou. Možný aj osobný odber.
Platobný terminál MYPOS
Predám platobný terminál zn. MYPOS. Stav - NOVÝ Spoločnosť má nízke poplatky okolo 0,7%, pričom štandardne majú obchodníci poplatky 1 - 1,5%. Firma vám otvorí ďalší bankový účet, kde sa platby pripisujú okamžite. K účtu je zadarmo aj platobná karta, s ktorou je možné robiť bežné firemné úhrady. Terminál myPOS Mini – Biely, má výhodu, že nepotrebuje papierové rolky, čo šetrí náklady na papier. Viem pomôcť s registráciou a dám Vám následne číslo na distribútora. Predaj z dôvodu zrušenia gastro prevádzky. Spoločnosť bola výborná a nikdy s nimi nebol problém. Terminál je krásny a štýlový, hodí sa do kaviarne, baru, reštaurácie, cukrárne, alebo rôzneho obchodu. Viem poslať poštou. Pozri aj moje dalšie inzeráty. Nachádza sa v Bardejove.
Registračná pokladňa s platobným terminálom ExVAN APOS A8
Predám malo používanú pokladňu ExVAN APOS A8 Kupovaná vo firme E-pokladne ExVAN APOS A8 eKASA – Online Registračná Pokladnica s platobným terminálom je vynikajúce riešenie pre každú pevnú alebo mobilnú v súlade s eKASA legislatívou. Toto zariadenie na báze Androidu obsahuje modernú aplikáciu na vytváranie pokladničných dokladov, platobný terminál a mobilnú tlačiareň na tlač pokladničných dokladov a potvrdení o platbe kartou v jednom. zarábate viacej – obchodníci, ktorí prijímajú platobné karty majú vyššie tržby zariadenie je mobilné, čo je výhodou ak potrebujete vydávať doklady alebo prijať platby na rôznych miestach (vhodne aj pre Taxi pri platbách bezkontaktne vo vozidle) integrovaný platobný terminál v zariadení, platby kartou, hodinkami, telefónom… za výhodných podmienok možnosť prijímania elektronických straveniek integrovaný skener čiarových kódov integrovaná mobilná tlačiareň pripojenie k internetu pomocou SIM karty (4G) alebo WiFi dlhá výdrž batérie možnosť nabíjať aj z powerbanky či autonabíjačky Ďalšou veľkou výhodou tejto pokladnice je možnosť administrácie pokladnice a sledovania prevádzky pokladnice (tržby) na diaľku – online cez Cloud. Clod umožňuje: Správa a riadenie zariadení (pokladnice a platobné terminály) Jednoduchá správa tovarových položiek Tvorba cenníkov Správa cien Predajné štatistiky Obsah balenia ExVAN APOS A8 eKASA manuál termokotúčiky o šírke 58 mm USB nabíjačka USB kábel na pripojenie k nabíjačke Akceptujem iba osobný odber v Košiciach a nekontaktujte ma tí, čo ponúkate prepravu cez DPD a iné kuriérske spoločnosti!!!