inzercia, predaj, predám, bazár

Sumup terminál + tlačiareň

Kategória: Ostatné

Predám platobný terminál SUMUP v originálnej krabice, v bezchybnom stave!

Cena: 20€
Sumup terminál + tlačiareň
Podobné inzeráty
Predám nový platobný terminál SumUp
Prijímanie platieb platobnou kartou alebo mobilom nikdy nebolo rýchlejšie. Spárujte terminál SumUp Air cez Bluetooth. Zadajte sumu a stlačte tlačidlo Zaplatiť. To je všetko! Takto jednoducho to so SumUp Air ide. SumUp Air je vybavený NFC technológiou, pre pohodlie vašich zákazníkov. Je len na vašich zákazníkoch, aký spôsob platby si vyberú – bezkontaktne, prostredníctvom Google Pay či Apple Pay alebo kartou s čipom chránenou PIN kódom. Bez paušálnych poplatkov -> Platíte len 1.95% z výšky transakcie. Prevod platieb priamo na váš účet. Prijímajte všetky debetné a kreditné karty -> Pripojte sa k svojmu telefónu či tabletu cez Bluetooth. Kompatibilný s iOS i s Androidom. Zaregistrujte sa za 5 minút -> 100% online. Bez viazanosti. Bez papierovania. Prijímajte platby vo vašom obchode, na festivaloch alebo na cestách. Potrebujete na to iba platobný terminál SumUp Air a váš mobilný telefón. Osobný odber v Bratislave, Prievozská ulica - oproti Apollo BC II. Prípadne podľa dohody, zaslanie je možné aj na dobierku poštou.
Sumup terminál + tlačiareň
Z dôvodu zrušenia prevádzky predám komplet výbavu k VRP2- sumup terminál spolu s tlačiarňou. Tlačiareň a terminál boli kúpené v septembri 2022. Tlačiareň má aj ochranný obal! Sú v bezchybnom stave, v originálnaj krabice. Cena tlačiareň+ terminál: 60€
Najlacnejšia mobilná VRP tlačiareň s ročnou licenciou
Predám mobilnú tlačiareň Print&Go pre virtuálnu registračnú pokladňu VRP pre Andorid zariadenia (aplikácia Pokladnica), PC alebo notebook. Balenie obsahuje: - Tlačiareň - USB kábel - Adaptér - Návod na použitie - Ročnú licenciu pre jedno zariadenie (mobil/tablet) Šikovná tlačiareň Print&Go je síce malých rozmerov ale vydrží veľa. Je vyrobená z odolného plastu a jednoduchá na použitie. Pomocou Bluetooth sa pripojí k vášmu Android inteligentnému telefónu alebo tabletu v priebehu sekundy a tak je vždy pripravená pre rýchlu tlač. Tlačiareň má vlastnú batériu vďaka ktorej nie ste obmedzovaný elektrickým zdrojom napájania. Batéria vydrží dni alebo aj týždeň bez nabíjania v závislosti od intenzity tlače. Skvelá pre podnikateľov, ktorí potrebujú jednoduchú a rýchlu tlačiareň alebo potrebujú byť mobilný. Tlačiareň je schopná poňať väčšiu rolku papiera s priemerom 50mm, čo predstavuje návin papiera až 20 metrov. To je dostatočná kapacita pre dennodennú potrebu. Rolku s termopapierom preto je treba menej často meniť. Pomocou aplikácie Bločkomat je možné túto tlačiareň použiť pre Virtuálnu registračnú pokladnicu. Tlačiareň prichádza s ročnou licenciou. Tlačiareň môžete využiť aj pre viac zariadení/IČO súčasne. Nakoľko sa licencia spojí so zariadením (mobil/tablet) na ktorom bola aktivovaná, stačí si dokúpiť na ďalšie zariadenie ďalšiu licenciu alebo licenciu od daného mobilného zariadenia odpárovať a zaregistrovať ju pre nové zariadenie. Licencia nie je viazaná na konkrétnu tlačiareň. S jednou licenciou viete tlačiť na ľubovolnom počte tlačiarní. Toto nové zariadenie vám viem poslať poštou na dobierku (cena 6 EUR s DPH) alebo si ho viete vyzdvihnúť po dohode osobne v Bratislave a v Pezinku.
Predam pokladňu, tlačiareň, platobný terminál  FISKALPRO
Predám moderný dotykový POS systém Fiskal Pro green do predajne, obchodu alebo reštaurácie. Dotykový Android tablet 12,1“ FiskalPRO VX 520 ETH – Fiskálna tlačiareň, platobný terminál a zákaznícky displej v jednom – Podpora hotovostných i bezhotovostných platieb a elektronických straveniek – Kovový stojan TWIN – Správa a nastavenie zariadení a aplikácie cez Cloud FiskalPRO FiskalPRO Mobile – Android aplikácia Android aplikácia na tablet, smartphone alebo Android platobný terminál FiskalPRO A8. Obsahuje mnoho funkcií pre predaj tovaru, služieb i špecializované pre gastro segment. – Evidencia pokladníkov – Rýchle voľby, skupiny a podskupiny predajných položiek – Rýchle účtovanie pomocou kódov tovarov – Čítanie čiarových a QR kódov – Kombinované platby (hotovosť/platobná karta/ poukážka) – Špeciálne funkcie pre gastro prevádzky – Parkovanie účtov na stoly (rozdelenie na podúčty) – Rozdelenie stolov podľa skupín (miestností) – Tlač objednávky na tlačiarni v kuchyni/bare – Rozúčtovanie položiek dokladu – Zdieľanie parkovaných účtov medzi čašníkmi – Automatický prenos čiastky pri platbe kartou do platobného terminálu – Akceptácia elektronických straveniek – Správa a nastavenie cez Cloud FiskalPRO – Vzájomná komunikácia a prepojenie viacerých zariadení/aplikácií v jednej prevádzke Cena 600eur v cene aj skener + stojan + peňažná zásuvka. V záruke do 11/2023 Pokladňu, Registračná pokladňa, pos., softver
Predám registračnú pokladňu pre VRP - všetko v jednom
Elio miniPOS V2 predstavuje elegantný a pritom dostupnú registračnú pokladňu pre použitie s virtuálnou registračnou pokladňou VRP. Mobilný POS terminál s 5,45 HD displejom slúži k prehľadnejšiemu a lepšiemu používaniu. Už nikdy nebudete musieť riešiť párovanie tlačiarne a telefónu, alebo požičiavanie svojho telefónu zamestnancom a podobné situácie, ktoré so sebou nesú samostatné Bluetooth tlačiarne napájané na telefón. Model elio miniPOS V2 kombinuje tenký design, praktickosť s integrovaným slotom na SIM kartu. Výsledkom je tenká pokladňa za veľmi prijateľnú cenu, ktorá svojho majiteľa prekvapí svojimi praktickými a užitočými vlastnosťami. Driver pre použitie VRP v cene !!! V elio miniPOS V2 je nainštalovaná aplikácia pre Virtuálnu registračnú pokladnicu (VRP), ako aj driver pre podporu tlače. Do VRP sa prihlásite prihlasovacími údajmi, ktoré dostanete z finančnej správy po registracií VRP. Doporučujeme potom zmeniť prihlasovanie prostredníctvom PIN. Zmenu PIN nájdete v nastaveniach VRP. Driver pre tlač VRP je potrebné aktivovať licenciou, ktorú vám dodáme v balení. Nastavíte tlač na "elio miniPOS" a pokladnica funguje. Na pokladňu viete vdaka Bluetothe jednoducho pripojiť platobný terminál SUMUP. Je to také jednoduché! Osobný odber v Bratislave alebo v Pezinku, prípadne dobierka 4 EUR.
Predám novú tlačiareň Epson L3151
Predám multifunkčnú tlačiareň Epson L3151 s bezdrôtovým pripojením a možnosťou tlače, skenovania a kopírovania. Táto tlačiareň je v skvelej kondícii a vynikajúco funguje. Je vhodná pre domáce použitie, malé kancelárie a študentov, ktorí potrebujú tlačiť a skenovať svoje dokumenty. Tlačiareň Epson L3151 vám umožňuje tlačiť s vysokým rozlíšením až do 5760 x 1440 dpi a s rýchlosťou tlače až 33 strán za minútu. Okrem toho, tlačiareň Epson L3151 obsahuje funkciu duplexného tlačenia, čo znamená, že môžete tlačiť na oboch stranách papiera a ušetriť tak čas a peniaze. Tlačiareň je vybavená aj skenerom s rozlíšením až 1200 x 2400 dpi a kopírovacou funkciou, ktorá vám umožňuje rýchlo a jednoducho vyrobiť kópie svojich dokumentov. Tlačiareň Epson L3151 má tiež možnosť pripojenia k vašej WiFi sieti, takže môžete tlačiť a skenovať z akéhokoľvek zariadenia vo vašej sieti. Použil som ju len parkrát a mam ju asi pol roko. Je trošku zaprašená ale inak je v perfeknom stave.