inzercia, predaj, predám, bazár

SUPER LOKALITA POKROKU 2IZB S LOGGIOU

Kategória: Byty

Hľadáte si investíciu do budúcnosti?
TUŹÍTE PO VYSNÍVANOM BYTE, KTORÝ BY STE NEREKONŚTRUOVALI A DO KTORÉHO BY STE SA IHNEĎ NASŤAHOVALI?
TENTO BYT JE PRE VÁS!!!
Ponúkame VEĽMI PEKNÝ 2izb BYT S BALKÓNOM v OV V BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI . Byt sa nachádza vo vyhľadávanej a žiadanej lokalite s príjemným výhľadom na tichú a na zeleň bohatú lokalitu. Byt je tichý a priestranný, ponúka nadštandardné bývanie aj pre náročnejšieho klienta, ktorý ocení jeho polohu, dizajn a kvalitu materiálov použitých pri zariaďovaní.
JE VHODNÝ AJ NA INVESTÍCIU VO VEĹMI DOBREJ CENE...
Byt má 57m2+ balkón, OV,ČERSTVÁ KOMPLETNÁ KVALITNÁ REKONŤRUKCIA: murované jadro, nová sanita, vstavaná skriňa, nová kuch.linka, pl.okná, bezpečnostné dvere...JE AJ ZARIADENÝ,ČO POSKYTUJE NOVÉMU MAJITEĹOVI OKAMŹITÝ VYHODNÝ PRENÁOM.
Obhliadka bytu viac napovie...
Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA...
V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby.
PREFERUJEME KLIENTOV S HOTOVOSŤOU, ALE AJ S ĆIASTKOU HOTOVOSTI...
PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ
SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...
S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní.
VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL.
SUPER LOKALITA POKROKU 2IZB S LOGGIOU
Podobné inzeráty
LUXUSNÝ 2IZB S LOGGIOU TERASA POKROKU
PREDÁME LUXUSNÝ 2IZB BYT S LOGGIOU PO ČERSTVEJ KVALITNEJ REKONŠTRUKCII, ZARIADENÝ NOVÝM MODERNÝM NÁBYTKOM VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE TERASY NA POKROKU. Byt je tichý a priestranný, ponúka nadštandardné bývanie aj pre náročnejšieho klienta, ktorý ocení jeho polohu, dizajn a kvalitu materiálov použitých pri zariaďovaní. Má 55m2 +LOGGIA,OV, orientácia Východ-Západ, čerstvá rekonštrukcia: kuch.linka so kvalitnými spotrebičmi, murované jadro, nová luxusná sanita (ŠVAJČIARSKÝ SPRCHOVÝ KÚT...), nová elektroinštalácia, pl.okná, vstavané skrine ...NÍZKE NÁJOMNE 121 EUR!!! Byt je slnečný a teplý v tichej lokalite uprostred zelene, a predsa v BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI, ĆO POSKYTUJE NOVÉMU MAJITEĽOVI BYTU OKAMŹITÝ BEZPROBLÉMOVY PRENÁJOM!!! Je pripravený aj na okamžité bývanie, alebo prenájom aj pre náročného klienta. Bytový dom je zateplený. Má novú, nadštandardne zateplenú strechu, nové rozvody elektrickej energie a nové vchodové dvere. Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene-PARK, detské ihriská, zdravotnícke zariadenia, obchody, služby. PREFERUJEME KLIENTOV S HOTOVOSŤOU, ALE AJ S ĆIASTKOU HOTOVOSTI... Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI... VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL.. Na MAILY NEREAGUJEM! SOM V TERÉNE!!!
LUXUSNÝ 2IZB S LOGGIOU TERASA POKROKU
PREDÁME LUXUSNÝ 2IZB BYT S LOGGIOU PO ČERSTVEJ KVALITNEJ REKONŠTRUKCII, ZARIADENÝ NOVÝM MODERNÝM NÁBYTKOM VO VEĽMI VYHĽADÁVANEJ LOKALITE TERASY NA POKROKU. Byt je tichý a priestranný, mimo hlavnej cesty, ponúka nadštandardné bývanie aj pre náročnejšieho klienta, ktorý ocení jeho polohu, dizajn a kvalitu materiálov použitých pri zariaďovaní. Má 55m2 +LOGGIA,OV, orientácia Východ-Západ, čerstvá rekonštrukcia: kuch.linka s kvalitnými spotrebičmi, murované jadro, nová luxusná sanita (ŠVAJČIARSKÝ SPRCHOVÝ KÚT...), nová elektroinštalácia, pl.okná, vstavané skrine ...NÍZKE NÁJOMNE 121 EUR!!! Byt je slnečný a teplý v tichej lokalite uprostred zelene, a predsa v BLÍZKOSTI NOVEJ NEMOCNICI, ĆO POSKYTUJE NOVÉMU MAJITEĽOVI BYTU OKAMŹITÝ BEZPROBLÉMOVY PRENÁJOM!!! Je pripravený aj na okamžité bývanie, alebo prenájom aj pre náročného klienta. Bytový dom je zateplený. Má novú, nadštandardne zateplenú strechu, nové rozvody elektrickej energie a nové vchodové dvere. Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene-PARK, detské ihriská, zdravotnícke zariadenia, obchody, služby. PREFERUJEME KLIENTOV S HOTOVOSŤOU, ALE AJ S ĆIASTKOU HOTOVOSTI... Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME AUTORIZÁCIU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO....SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI... VŠETKY INFO VÁM RADÁ POSKYTNE CERTIFIKOVANÝ REALITNÝ MAKLÉR NARKS ALICA SYZONOVÁ na TEL.. Na MAILY NEREAGUJEM! SOM V TERÉNE!!!
4 izbový byt - loggia - ul. Pokroku, Košice -Terasa
4-izb., Pokroku, Košice - Západ, Košice II - Hľadáte veľkorysý byt s loggiou? Máme pre Vás taký! Terasa, Košice-Západ Popis: Máme pre Vás príjemný byt s loggiou v najvyhľadávanejšej lokalite, ul. Pokroku, sídlisko Terasa, Košice-Západ. Byt je 4-izbový, s výmerou 81 m2 + loggia, na 2./7. posch. bytového domu. Je po čiastočnej rekonštrukcii. Pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 4 samostatných izieb, kúpeľne, toalety a loggie. K bytu prislúcha pivnica. V byte prebehla rekonštrukcia bytového jadra, plastové okná (s výnimkou 1 izby), nová elektroinštalácia v jadre, nová sanita, obklady a dlažby, kuchynská linka, nová kúpeľňa... Dostatok úložného miesta môžete získať šatníkom v prechodovej chodbe. Byt je teplý a svetlý, s orientáciou na východ (kuchyňa, obývačka) a na západ (3 izby). Z loggie je krásny výhľad do parku. Bytový dom je tiež po rekonštrukcii, zateplený. Nehnuteľnosť sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite sídliska Terasa s kompletnou občianskou vybavenosťou - služby, nákupné centrá, tržnica, kvalitné škôlky, základné a stredné školy, UPJŠ, zastávky MHD i dostatok parkovacích miest. Jeho poloha je zárukou Vašej spokojnosti - so službami aj s dobrou dostupnosťou do ostatných častí mesta. V okolí je množstvo zelene a športoviská, čo Vám zabezpečí príjemné prostredie na bývanie. Byt pôsobí veľmi príjemným dojmom, príďte sa sami presvedčiť. Cena nehnuteľnosti je vrátane odmeny pre RK. V odmene pre RK je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti. Bezplatné hypotekárne poradenstvo Vám poskytnú naši špecialisti. Podlahová plocha m2: 81 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 1x Stav: Po čiastočnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 2/7 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 135 Okná: Plastové Kuchynská linka: Zánovná Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Umývačka riadu Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Drevené parkety, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V, Z Kúrenie: Ústredné + merače tepla Zdroj tepla: Teplo z kotolne Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Pivnica: Áno Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Marta Vajsová m.vajsova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Expert Adresa: Moyzesova 46 040 01 Košice
1-izb. byt/apartmán s loggiou v centre mesta pri pešej zóne
Ponúkame Vám na predaj moderný apartmán s loggiou v historickom centre Prešova v novo zrekonštruovanej polyfunkčnej budove pár krokov od pešej zóny. Jednopriestorový apartmán má plochu 28,5 m2 na ktorej sa nachádza kúpeľňa so sprchovacím kútom a wc. V izbe orientovanej na sever je technická príprava na napojenie pre kuchynskú linku. Loggia má plochu 2,9m2. K bytu patrí aj polovica spoločnej vstupnej chodby pre dva byty. Byt je vybavený podlahovým kúrením. K dispozícii sú aj rozlohou väčšie apartmány a byty. Jednoizbové byty: B2E byt s loggiou - 53,79 m2 - 162 756 € B2G byt - 24,49 m2 - predané B2H byt s loggiou - 53,76 m2 - predané B2I byt - 48,72 m2 - 147 698 € B2J byt s loggiou - 31,34 m2 - predané B2K byt - 29,80 m2 - predané B2L byt s loggiou - 38,09 m2 - 115 627 B2M byt - 32,70 m2 - 99 619 € B2N byt s loggiou - 37,41 m2 - 113 608 € Jednoizbové apartmány: A08 apartmán - 38,11 m2 - 115 746 € A09 apartmán s loggiou - 31,80 m2 - 96 946 € A10 apartmán - 39,29 m2 - 119 191 € A11 apartmán s loggiou - 28,50 m2 - 87 145 € A12 apartmán - 32,22 m2 - 98 193 € A13 apartmán s loggiou - 47,32 m2 - 143 040 € B2F apartmán - 24,49 m2 - 75 735 € Obytná budova, v ktorej sa byt nachádza je vybavená funkčnou recepciou. Blízkosť pešej zóny umožňuje apartmán využívať okrem vlastného bývania aj na krátkodobý prenájom aj s možnosťou využitia komplexných služieb pri krátkodobých prenájmoch cez mobilné platformy (raňajky, hygienický servis). Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Možnosť kúpy parkovacieho miesta v areály objektu. Video: Pre záujemcov o investíciu sú k dispozícii aj údaje o nákladovosti a výnos za predchádzajúcich 6 mesiacov z krátkodobých prenájmov. Parkovanie v areály objektu bezplatne. Lokalita v srdci nášho mesta ponúka bývanie pre moderného mestského človeka. Bez potreby auta - do 5 minút - sa dostanete do reštaurácie, kaviarne, pubu, fitnes centra, či na mestský úrad, k lekárovi, alebo do divadla, knižnice a kostola. Kontakt: Jana Žilková Hudák, /, Naše benefity: kompletný právny servis vrátane správnych poplatkov, znalecký posudok, sprostredkovanie najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru a ročné poistenie nehnuteľnosti cene.
VÝHODNA PONUKA 2IZB S BALKÓNOM KARPATSKÁ
MAKLÉR ODPORÚČA! Predáme SVETLÝ, SLNEĆNÝ 2izb byt S LOGGIOU VO VYNIKAJÚCEJ LOKALITE SIDLÍSKA SEKČOV NA KARPATSKEJ V BLÍZKOSTI OC MAX. JE TO VEĽMI ŽIADANÁ LOKALITA s množstvom zelene, detským ihriskom a parkoviskom - TOP LOKALITA UPROSTRED ZELENE. Ponúkame sympatické bývanie v slušnom a čistom prostredí. Pekný, útulný, svetlý 2izb byt S LOGGIOU A SAMOSTATNÝMI IZBAMI, 54m2+ BALKÓN ! OV, vo veľmi slušnom pôvodnom stave.... Nízke mesačné náklady a BEZPRÓBLEMOVÉ PARKOVANIE!!! JE VHODNÝ AJ NA INVESTÍCIU!!! Byt je slnečný a teplý, SA PREDÁVA AJ SO ZARIADENIM, ĆO POSKYTUJE NOVÉMU MAJITEĽOVI BYTU OKAMŹITÝ BEZPROBLÉMOVY PRENÁJOM!!! K bytu patrí pivnica. Bytový dom je zateplený. Lokalita poskytuje VYNIKAJÚCU občiansku vybavenosť ( obchody, služby, reštaurácie, kaviarne, škola, škôlka, fitnes, sieť MHD). V tesnej blízkosti je OC MAX, detské ihrisko, obchody, a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky...Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. Ak hľadáte naozaj pekné a tiché miesto na bývanie s čistým vzduchom, a zároveň s dosahom všetkých vymoženosti mesta využite túto ponuku. Obhliadka bytu viac napovie... Pre klientov v BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .
NAJLACNEJŠÍ  2IZB S LOGGIOU KOMP.REK PRI OC MAX
NAJLACNEJŠÍ 2IZB S LOGGIOU PO KOMPLETNEJ REONŠTRUKCII!!! LOKALITA SO ZVYŚENÝM ZÁUJMOM AJ O PRENÁJOM VĎAKA BLÍZKOSTI OC MAX!!! Byt je vo veľmi obľúbenej lokalite na bývanie, na ideálnom vysokom 5/8 Posch, s rýchlym prístupom do centra mesta cca 10min. autobusom...VÝBORNÁ OBĆIANSKA VYBAVENOSŤ:OC MAX,školy, MHD... a všetkým, čo potrebujete pre kvalitné bývanie po ruke... Predáme svetlý, priestranný 2izb byt S LOGGIOU UPROSTRED ZELENE V BLÍZKOSTI OC MAX na MAGURSKEJ. Byt dýcha veľmi príjemnou atmosférou. Má 55m2+LOGGIA+ pivnica, OV, 5/8posch, komp.rek:: pl.okná, murované jadro, vstavaná skriňa, bezpečnostné dvere... Dom je zateplený. Nízke nájomne! Byt je bez tiarch. KÚPOU VOĽNÝ.FOTO ILUSTRAČNÉ!!! Reálne foto bytu pošlem do mms, alebo na WhatsAPP...PREFERUJEME KLIENTOV S HOTOVOSŤOU,ALEBO ASPOŇ S ČIASTKOU HOTOVOSTI... Pre získanie reálnej predstavy o priestrannosti bytu odporúčame osobnú obhliadku. VOLAJTE!!! NA MAILY NEREAGUJEM, SOM V TERÉNE!!! ĎAKUJEM ZA POCHOPENIE.... Bývanie v tomto dome Vám ponúkne maximálny komfort - ticho, súkromie a pohodu. PERFEKTNÁ DOSTUPNOSŤ DOPRAVY A INFRAŠTRUKTÚRA... V okolí bytového domu je množstvo zelene, veľké parkovisko pred bytovým domom s dostatočnou kapacitou, detské ihriská, zdravotnícke zariadenie, obchody, služby. Obhliadka bytu viac napovie... PRE KLIENTOV V BALÍKU SLUŽIEB ZADARMO MÁME KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS S AUTORIZÁCIOU KÚPNEJ ZMLUVY ADVOKÁTOM ,v ktorej máte všetky úkony s prevodom nehnuteľnosti ZADARMO.... SAMOZREJMOSŤOU JE BEZPLATNÁ SLUŽBA SPOJENÁ S FINANCOVANÍM A POISTENÍM NEHNUTEĽNOSTI...Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov. S dôverou sa obráťte na našu realitnú kanceláriu Dôvera – uisťujeme Vás, že spravíme všetko pre to, aby ste boli s našimi službami maximálne spokojní. Ostatné informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne: Certifikovaný realitný maklér NARKS RK Dôvera Alica Syzonová IBA tel. .