inzercia, predaj, predám, bazár

Superlux CM-H8A

Kategória: Zvuková technika

Predám kondenzátorový štúdiový mikrofón Superlux CM-H8A spolu s kufríkom... Ako nový... Posielam odkaz na ukážku nahrávky...
Superlux CM-H8A
Podobné inzeráty
Superlux USB mikrofon a sluchadla
Predám set USB mikrofon Superlux E205MKII BK a sluchadla Superlux HD-668B. Osobne Senec-Sereď alebo pošlem poštou.
2x Superlux TM-58
Predám 2 mikrofóny Superlux TM-58 Nikdy nepoužívané, cena 25€ je za oba mikrofóny dokopy. Preferujem osobný odber v BA. V prípade záujmu o kúpu na diaľku, tovar zasielam jedine po obdržaní plnej sumy na účet (alebo krypto), neunúvajte sa s kuriérmi a obdobnými podvodmi. Prosím nevolať bez predošlej dohody - píšte sms, whatsapp, signal alebo email.
slúchadlá Shure, Superlux
Predám staršie slúchadlá, fotka 1 Superlux HD662 takmer nepouživané - 20eur, fotka 2 Shure SRH44 používané - 20eur
Štúd. kondenz. mikrofón Superlux CMH8B + príslušenstvo
Mikrofón je používaný, ale plne funkčný. Vždy bol odložený v kufríku. Kúpili sme si však lepší, tak tento posúvame. Cena mikrofónu 65€. Superlux CMH8B Štúdiový veľkomembránový kondenzátorový mikrofón pre domáce nahrávanie. Pozlátená kapsula s priemerom 1 inch (24 mm), pevná kardioidná charakteristika. Mikrofón disponuje vstavaným HPF (high-pass filter), ktorý pomáha znížiť nežiadúce nízkofrekvenčné zvuky. 30Hz - 20kHz, citlivosť-34dB, max.SPL 142dB, farba: Champagne silver finish, dodáva sa v kufríku. K mikrofónu predávam aj pop filter (Shure PS-6). Taktiež používaný. Na dvoch miestach sa akoby spáral, ale stale je funkčný, druhá strana je v poriadku. Stav je odfotený. Cena za samostatný pop filter 20€. "Pavúk" - antivibračný držiak pre mikrofón MAONO SM45. Závesný držiak mikrofónu vhodný na živé vystúpenie, do štúdia alebo skúšobne. Vďaka svojej odolnej konštrukcii sa doň zmestí väčšina kondenzátorových a páskových mikrofónov na trhu. Cena 10€. Ak vezmete vsetko spolu, cena 90€.
SUPERLUX MA 500/108 ///NOVY
Novu nigdy nepouzity povodna cena 30€ teraz 20€ Superlux MA 500 108: Ľahký prenosný ozvučovací systém s head set hlavovy mikrofón. Má kompaktné rozmery a nízku hmotnosť. Môže byť použitý s rôznymi mikrofónmi. Možnosť pripevnenia na pás pre jednoduché ovládanie a maximálne pohodlie. Napájanie: šesť AA alkalických batérií. 2,5" reproduktor, výkon: 5W. Ideálny pre použitie v školách a na party
Bezdrotove mikrofony Superlux 2X
Bezdrotove mikrofony Superlux 2X Vyskusane na asi 3 akciach, je to urcite skor na nenarocne pouzivanie, popripade na doma alebo do skusobne. 50€ Preferujem osobny odber, aj donesiem v ramci moznosti po dohode.