inzercia, predaj, predám, bazár

Súprava drevených lyžíc na použitie i dekoráciu.

Kategória: Umelecké predmety

Ponúkam ručne vyrezanú súpravu drevených lyžíc na použitie i dekoráciu.
Súprava drevených lyžíc na použitie i dekoráciu.
Podobné inzeráty
Drevená sada tanierov a lyžíc
Predám úplne novú sadu 6 drevených tanierov a servírovaciu tacku. Súčasťou setu su aj lyžice.
Predám pár drevených prsteňov - ZNÍŽENÁ CENA
Predám pár drevených prsteňov z marhuľového dreva veľkosti 56 a 60, ona + on. Prstene sú otepané antialergickou oceľou o šírke 1mm. Prstene sú široké 1cm. Oba prstene sú zabalené v štýlovom puzdierku/krabičke. Cena pri platbe vopred: 28 + poštovné Cena na dobierku: 29 + poštovné Cena pri osobnom odbere: 27 (okolie PO, VT, SB, KE, HE)
Predám súpravu drevených tanierikov pod šálky, poháre
Predám súpravu drevených tanierikov pod šálky, poháre a drevenú misku, pošlem poštou
Dva obrazy v starých drevených oknách 52x57 vm
Dva obrazy v starých drevených okenných rámoch, ručná maľba akryl na sololite, výška 52 cm, šírka 57 cm, vhodný aj ako darček, lakované, kovová kľučka pánty, cena za kus 80€
Formula 1 Dekorácia - Pirelli
Ponúkam na predaj dekoráciu v podobe mini replík pneumatík (kolies) z F1 - Pirelli PZERO. Ide o dekoráciu vytvorenú pomocou 3D tlače imitujúca kolesá na novodobých pretekárskych automobiloch F1 z roku 2022 (Ferrari, Red Bull, Mercedes, Alfa Romeo, Alpine ...). Je vhodná na spestrenie akejkoľvek miestnosti fanúšikov motorsportu. Dostupné sú všetky druhy (zmes - mäkká-červená, stredne tvrdá-žltá, tvrdá-biela a dve do dažďa: intermediate-zelená a full wet-modrá) po kusoch a tiež ako celá sada. Zmesy imitujúce pneu do dažďa majú tiež drážky zodpovedajúce realite. Koleso je rozoberateľné na samotné pneu a disk ("puklicu"). Kolieska majú priemer 60mm + na výšku sa pridáva stojan (cca 5mm). Cena za jeden kus kompletného kolieska (pneu,disk,stojan) je 4€. Avšak pri kúpe celej sady piatich koliesok je cena 3€ kus (teda 15€ za sadu). F1 znak (logo) rozmer veľký - 125x30x17mm - 5€ F1 znak rozmer malý - 55x15x15mm - 3€ V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať - preferujem v podobe mailov, prípadne telefonicky v neskorších poobedňajších hodinách.
Predám dekoráciu z dreva
Predám vyrezávaný dekoráciu vtáčiky, dekorácia z dreva sosky