inzercia, predaj, predám, bazár

Súprava na whisky

Kategória: Sklo, keramika

Predám štýlovú brúsenú, nepoužívanú súpravu na whisky, litrová,vysoká karafa so 6timi pohármi.Doručím do Nz,Hc,Tn,Zm.
Súprava na whisky
Podobné inzeráty
Predám pohare na whisky
!!! PROSÍM NEPÍŠTE MI MAIL, AK NEMÁTE KREDIT LEN MI PREZVOŇTE ZAVOLÁM VÁM SPÄŤ, ĎAKUJEM !!! Predám: - pohare na whisky metaxa, dva kusy 5€. - pohare na whisky Jim Beam, dva kusy 5€. (NEZABUDNITE KLIKNÚŤ NA MENO A ZOBRAZIA SA VÁM VŠETKY INZERÁTY).
Predám pohare na whisky
!!! PROSÍM NEPÍŠTE MI MAIL ĎAKUJEM !!! Predám: - pohare na whisky metaxa, dva kusy 5€. - pohare na whisky Jim Beam, dva kusy 5€. (NEZABUDNITE KLIKNÚŤ NA MENO A ZOBRAZIA SA VÁM VŠETKY INZERÁTY).
Whisky poháre
Predám sadu 6ks pohárov z krištáľu na whisky Plantica od firmy Bohemia Crystal. Nie sú ani vybalené z krabice. Preferujem Old Fashioned. Viem doviezť na trase PD - ZA, PD - TT.
Čajové súpravy
Predám čajové súpravy: 1.Súprava s červenými bobuľami - cena za celú súpravu je 40€. Súprava obsahuje: 6x šálka 2€ 6x podšálka 2€ 1x kanvica s viečkom 10€ 1x cukornička s viečkom 3€ 1x kanvička na mlieko 3€ 2.Súprava s kvetinovým vzorom č.1 malá - cena za celú súpravu je 18€. Súprava obsahuje: 6x šálka 1,50€ 6x podšálka 1,50€ 3.Súprava s kvetinovým vzorom č.2 malá - cena za celú súpravu je 18€. Súprava obsahuje: 6x šálka 1,50€ 6x podšálka 1,50€ 4.Súprava so šálkovými pokrievkami - cena za celú súpravu je 27€. Súprava obsahuje: 6x šálka s pokrievkou 2,50€ 6x podšálka 2€ 5.Súprava s kvetinovým vzorom č.3 - cena: ponúknite 2x šálka 3x podšálka Čajové súpravy sú vo výbornom stave. Ostatné čajové súpravy nájdete v mojom ďalšom inzeráte. Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou na dobierku cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
súprava na whisky
Predám súpravu na whisky pozostávajúcu z karafy a 3 pohárikov z brúseného skla. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom. Pri rýchlom jednaní dohoda na cene možná.
Predám  súpravu na whisky Nachtmann
Predám Whisky súprava 3 kusy Sculpture Nachtmann plus tacka. Vo výbornom stave