inzercia, predaj, predám, bazár

Súprava strieborná líška..

Kategória: Bundy a Kabáty

Súprava golier a narukavky.
100%stav..Golier a narukavky.. golier dĺžka 92,šírka cca 20cm, narukavky dĺžka vnútorná 39,šírka 12cm.. vrelo odporúčam
Súprava strieborná líška..
Podobné inzeráty
Luxusný kožuch zo zajaca, značky LISKA
Ponúkame na predaj krásny luxusný kožuch z pravej kožušiny - zajac, značky LISKA. Kožuch je príjemný na dotyk, jedinečnej farby, dve vrecká a zapínanie na háčiky. Vnútro je podšité hodvábnym saténom. Kožuch je úplne nový, nenosený. Kupovaný v Rakúsku v originál obchode LISKA. Pôvodná cena 1500 EUR. Dôvod predaja: nesedí veľkosť. Veľkosť kožucha: M
Kozuch liska
Kožuch líška krátky Predam kozuch, pravdepodobne liska, vo velmi dobrom stave. Velkost M, ma uzke rukavy, dlzka tesne pod zadok pri vyske 172. Zapunanie na haciky. Osobny odber v Bratislave, pripadne dobierkou + pistovne. V pripade zaujmu poslem presne rozmery.
Predam damsky kožuch liška..
Predam kožuch prava liška a jelenica,čislo S-M-L..kožuch je trochu šity do A sadne na všetky velkosti do L..rukavy a golir prava liška,jelenica a vnutro kožušima..
Strieborná liska
100% nova, nikdy nosena kozusina na kapucnu z lisky. Strieborná liska ma najvyššiu cenu vzhľadom k sfarbeniu. Dlzka textilnej casti 75cm sirka srsti 18cm. Zapinanie o gumove ocka na gombiky. Gombiky niesu sucastou balenia. Na predaj len kozusina bez bundy. Cena pevná mam len 1 kus.
Predám kožuch - Strieborná líška
Predám kožuch - pravá strieborná líška. Luxusný kožuch, stav ako nový, oblečený asi 5 krát, na strednú postavu výšky asi 165 cm.
Pravá strieborná líška.. golier
Ako nový..pravá strieborná líška..dĺžka 77cm,šírka cca 20..vhodná na kabát, kardigan, bundu,kozenku,kapucňu atď.. vrelo odporúčam