inzercia, predaj, predám, bazár

Supreme šiltovka Nike klobuk

Kategória: Ostatné

Predám Supreme šiltovku originál
Pri rýchlom jednaní mozna dohoda
Stav 10/10

Klobuk Nike 10€
Nike Adidas bape Supreme thrasher hypebeast

Supreme šiltovka Nike klobuk
Podobné inzeráty
Šiltovka s LED displejom a vstavanou batériou
Popis produktu LED šiltovka s farebným displejom programovateľná cez mobil - app v Smartphone (iOS / Android) – prehrávanie textu, obrázkov (vstavaná batéria) s možnosťou vytvorenia vlastných textov, či obrázkov. Je skvelým hi-tech doplnkom oblečenia. Dajte zbohom všedným klasickým šiltovkám, vďaka LED smart šiltovke sa vám už nikdy nezunuje motív, alebo logo čiapky. V LED šiltovke je všitý displej na ktorom pomocou smartfónu môžete zobrazovať rozličné obrázky, alebo text. Šiltovka navyše podporuje aj prehrávanie GIF – krátkych animácií. Napájaná je vstavanou batériou s kapacitou 700 mAh (dobíjanie cez USB kábel) – batéria je naozaj šikovne skrytá v leme šiltovky a vizuálne ani pri nosení neprekáža. LED app šiltovka, ktorá vynikne najlepšie na diskotéke, v klube, na party či festivale je tou pravou investíciou pre teba ak chceš zaujať a hlavne byť cool. Jediným obmedzením bude Vaša vlastná predstavivosť. Vystúpte z radu a vytvorte si originálnu šiltovku, ktorú Vám bude každý závidieť. Svietiaca šiltovka dokáže prehrávať rozličné obrázky, animácie či texty - všetko ovládate prostredníctvom APP. Zmenu zobrazovaných motívov ovládate prostredníctvom aplikácie v mobile (dostupná pre Android a iOS). K dispozícií je originálnych 16 animácií a 8 zobrazovacích módov. Okrem toho však šiltovka podporuje aj funkciu vytvárania vlastných animácií, obrázkov či textov. Šiltovka s displejom je kvalitne spracovaná netrčia z nej káble a na prvý pohľad vyzerá ako klasická šiltovka – čo je výhodou oproti podobným produktom, ktoré však tak kvalitné spracovanie neponúkajú. Technické špecifikácie: Počet pixelov - 12x36 Rozmery šiltovky - 26x17x13 xm Napájanie - vstavaná 700 mAh batéria Nabíjanie - micro USB kábel Výdrž na jedno nabitie - cca do 5 hodín Voltáž - 5V Farba displeja - RGB Váha - cca 123g Obsah balenia: 1x Šiltovka 1x Napájací kábel 1x Manuál Úplne nova, aj na dobierku.Cez vydatelnu Packety.
Supreme free gifts
Predam supreme gifty. Supreme Parachute toy a Supreme Ballpark Poncho. Nove nerozbalene. Cena spolu 15€. Mozna aj vymena za nejake supreme nalepky. Posta 2€ / Dobierka +2€
Supreme nálepky
Predám nálepky značky Supreme. Supreme Limonious Girl on Chair Sticker Supreme Digi Girl Sticker Supreme MLK Martin Luther King Stickers Nálepky sú v super stave. Kontaktujte ma najlepšie mailom, alebo SMS. Pozrite aj moje ďalšie interáty. V prípade odberu viacerých vecí možná zľava.
Supreme stickers
Predám nálepky značky Supreme. Supreme Limonious Girl on Chair Sticker Supreme Digi Girl Sticker Supreme MLK Martin Luther King Stickers Nálepky sú v super stave. Kontaktujte ma najlepšie mailom, alebo SMS. Pozrite aj moje ďalšie interáty. V prípade odberu viacerých vecí možná zľava.
Dámsky čierny klobúk
Dobrý deň, predám minimálne nosený dámsky elegantný klobúk. Klobúk je po celý čas ošetrovaný, uskladnený v krabici na suchom mieste. Veľmi kvalitne vypracovaný a príjemný na dotyk.
klobúky letné
klobúk slamený 10€ klobúk biely 7€ klobúk čierny 7€