inzercia, predaj, predám, bazár

Súrne hľadám osobnú asistentku

Kategória: Ostatné

Súrne hľadám osobnú asistentku vo veku 40-50 rokov s vodičským preukazom.
Súrne hľadám osobnú asistentku
Podobné inzeráty
Hľadám osobnú asistentku pre ZŤP
Invalidná dôchodkyňa na vozíku z Bernolákova, okres Senec, hľadá osobnú asistentku pre pomoc pri každodenných činnostiach. Bližšie info telefonicky.
hladam asistentku
Prijmem asistentku, pracovný čas Po-Pia od 8:00 do 17:00, 1hod prestavka na obed. Ak máš záujem, napis mi na mail, podrobnosti na pohovore.
Hladam pod najom v Trnave som slobodna mama 1detatom surne h
Hladam pod najom v tt som slobodna mama surne hladam byvanie orosim ak niekto ma nieco zavolajte my dakujem
Ponúkam prácu osobnej asistentky
PONUKA PRÁCE: Hľadám osobnú asistentku k plne mobilnej 63-ročnej žene (náplň práce je pomoc s bežnými domácimi prácami, doprovod k lekárom, spoločnosť). Miesto výkonu práce je Tomášov (okres Senec). Pracovná doba podľa vzájomnej dohody. Odmena za prácu (vyplácaná ÚPSVaR) je na základe pracovnej zmluvy 5.20€/hod. V prípade záujmu píšte súkromnú správu.
Ponukam pracu/ Asistentka
Dobry den Hladam osobnu asistentku ktora bude zaujimano financne ohodnotena. Praca niie je potreba na plny uvazok. Podnikam a mam viacero projektov. Prosim v pripade zaujmu kontaktovat prostrednictvom formulara. Napiste informacie o vas. Cislo nie je platne.
Osobná asistencia
Dobrý deň, som na vozíku a som nevidiaca. Hľadám osobnú asistentku od 18 do 40 rokov, z Košíc. Náplň práce napr. doprovod na kultúrne podujatia, čítanie kníh,doprovod k lekárovi atd.. Kurz a prax nie je potrebná. Skúsenosti s osobnou asistenciou sú vítané ale nie sú podmienkou. Pre bližšie info ma kontaktujte na tel. čísle: . Pochádzam z Košíc. S pozdravom Henika.