inzercia, predaj, predám, bazár

Surne sa hlada podnajom.

Kategória: Domy

Surne zhaname podnajom pre mamicku s detmi v Cabaji Čapore,ak viete o niekom kto dava do prenajmu byt alebo maly rodinny domcek prosim kontaktujte ma.
Surne sa hlada podnajom.
Podobné inzeráty
Hladam velmi surne podnajom
Hladam velmi surne starsi rodinny dom, pripadne nejaku drevenicku na podnajom pripadne na odkupenie na splatky v podobe zvyseneho najmu s domacimi milacikmi - macickami. Velmi surne hladam podnajom ponuknnite podnajom max do 200 e zo vsetkym. Pripadne odkupenia sa vieme dohodnut na splatkach. Najlepsie by bolo na celej Orave ale nebranim sa ani celemu slovensku. Ponuknite dost je to naliehave dakujem nie som romka, mam stali prijem. Prosim pisat na e - mail : marcela.diskancova@ odpisem kazdemu.
Súrne hľadáme podnájom.
Súrne hľadáme podnájom v Leopoldove,cena do 350€.Ďakujem!!!
Podnajom
Stvorclena rodina surne hlada dlhodoby podnajom dom alebo byt v obci Borsa alebo Streda nad Bodrogom. Minimálne 3 izbovy. Ponuky poprosím do správy Dakujem. Cena s dohodou.
Surne
Dobry den surne sa hlada byvanie pre rodinu s detmi. Dvaja dospely, 4 deti a maly psik. Su nenarocny staci im maly domcek v akom kolvek obyvatelnom stave alebo celorocne obyvatelna chatka. V martine a jeho okoli. Je jedno kde len aby bola dostupnost do mesta koli skole . Autobusom , vlakom... je to naozaj surne od februara nemaju kam ist. Byvanie ktore mali dohodnute im nahle padlo. Prosim za rodinu ak mate neobyvany domcek ci chatku dajte mi vediet info. Posuniem kontakt pani sa ozve dakujem
Prenájom, Podnájom, Ubytovanie
Ponúkam ubytovanie, prenájom, podnájom samostatnú časť rodinného domu ktorý je v centre obci Slovensky Grob. Dom je vzdialený 10 km Bratislava, 3km Pezinok, 12km Senec je vhodný pre slušne partie robotníkov, pracujúcich alebo študentov z kapacitou 6-osôb. K dispozícii je komplet zariadená kuchynka z pračkou, 2x samostatne WC, sprcha a umývadlo, 2x zariadene izby vrátané TV. Možnosť parkovania v uzamknutom dvore. Uprednostňujem dlhodobý podnájom. RK prosím nevolať. (Nie je vhodne pre rodiny z deťmi.)
Prenájom, Podnájom, Ubytovanie
(Voľne od 12.02.) Ponúkam ubytovanie, prenájom, podnájom samostatnú časť rodinného domu ktorý je v centre obci Slovensky Grob. Dom je vzdialený 10 km Bratislava, 3km Pezinok, 12km Senec je vhodný pre slušne partie robotníkov, pracujúcich alebo študentov z kapacitou 6-osôb. K dispozícii je komplet zariadená kuchynka z pračkou, 2x samostatne WC, sprcha a umývadlo, 2x zariadene izby vrátané TV. Možnosť parkovania v uzamknutom dvore. Uprednostňujem dlhodobý podnájom. RK prosím nevolať. (Nie je vhodne pre rodiny z deťmi.)