inzercia, predaj, predám, bazár

Suroviny pre cukrárov

Kategória: Potraviny

Predám rôzne suroviny na pečenie. Sú to veľké balenia tak navazim podľa potreby. Pošlem aj poštou
Suroviny pre cukrárov
Podobné inzeráty
Ázijské suroviny /potraviny
Predám Ázijské suroviny výbornu Jasminovu ryžu v balení 18,6 kg. Ďalej ponúkam rôzne omáčky na prípravu ázijských jedál súchi set Wasabi sójové omáčky riasy ryžové rezance ázijské dezerty Ryžové víno Saké . Viac info mailom alebo po telefóne. Dovoz do 30 km zdarma.
KURZ NA VÝROBU FERMENTOVANÉHO NÁPOJA (KOMBUCHY)
Ponúkam kurz pre tých, ktorý si chcú doma vyrábať vynikajúcu kombuchu alebo začať s fermentovaním. Výroba kombuchy je skutočne jednoduchá, som si istá že to zvládneš aj ty. Je však niekoľko vecí, na ktoré treba myslieť. Prejdeme si spolu nie len celý postup, ale oboznámim ťa aj s kritickými bodmi, ktoré treba mať na pamäti. Naučíš sa nie len ako si vyrobiť prvú kombuchu, ale aj ako ju potom udržať pri živote pre ďalšie využívanie. Dozvieš sa ako kombuchu nechať prejsť druhou fermentáciou, mať ju ešte šumivejšiu, či ako ju dochutiť. Vyrobiť si základ pre kombuchu nám potrvá 30 až 45 minút, avšak dĺžka kurzu nie je limitovaná týmto časom, rada vysvetlím čokoľvek navyše alebo zodpoviem dotazy:) Čo je zahrnuté v cene: - scoby (symbiotická kultúra baktérií a kvasiniek na výrobu kombuchy, slúži ako tzv. štartér) - všetky suroviny potrebné na prípravu - veľká nádoba, v ktorej potom budeš kombuchu pestovať u seba doma - drobné občerstvenie a teplý nápoj Cena: - v prípade že kurz urobíme u mňa - 25e - v prípade že sa stretneme u teba doma - 35e Kombuchu mám už niekoľko rokov a okrem toho mám skúsenosti aj s inými druhmi fermentácie - výroba tempehu, nakladaná zelenina, vodný aj mliečny kefír atď. Kurz je vhodný aj ako darček. #kombucha #diy #fermentacia #fermentovanie #homemade
Extra panenský olivový olej
Mám na predaj 5 fliaš extra panenského olivového oleja z oblasti Douro v Portugalsku. Olej je vyrábaný lisovaním za studena, teda bez využitia vysokých teplôt a ďalšej nutnej rafinácie. V oleji sa tým zachovajú rozpustné vitamíny z pôvodnej rastlinnej suroviny, hlavne vitamín E, cenné nenasýtené mastné kyseliny, a taktiež prírodné aromatické látky veľmi dôležité pre chuť oleja. Vďaka jedinečnému baleniu vhodný aj ako darček. Uvedená cena je za 1 fľašu.
Vianočné trubičky
Ponúkam vianočné trubičky, používam čerstvé domáce suroviny. V ponuke vanilkové a škoricové, balenie 25ks / 3,50€. Len telefonické objednávky na čísle , na maily z časových dôvodov nereagujem, Ďakujem
Domáci Ajvar
Ponúkam na predaj domáci Ajvar(baklažán a pečená paprika) Suroviny a recept sú pôvodom zo Srbska. Keď raz skúsiš domáci, už nikdy nekúpiš v obchode! :)
Chilis RED omáčka 50 ml - Carolina reaper & Moruga scorpion
Tento produkt získal ocenenie na súťazi Maďarské chute 2020! Naša najvyhľadávanejšia omáčka, s príjemnou grilovanou paprikovou príchuťou. Carolina Reaper patrí medzi najpálivejšie chili na svete. V kombinácii s výraznou chuťou Moruga Scorpion chili papričiek pocítite doslova explóziu tepla a pikantných chutí, ktoré postupne odznievajú a zanechajú vo vás nezabudnuteľný gurmánsky zážitok. Zloženie:Moruga scorpion, Carolina reaper, grilovaná kápia, cibuľa, cesnak, mrkva, limetka, olivový olej, vínny ocot, zmes korenín v rôznych pomeroch, kyselina sorbová Alergény: – Odporúčame k: môže to byť polievka alebo mäso, RED omáčkou dochutíte doslova všetko Obsah: 50 ml Krajina pôvodu hlavnej suroviny: Slovensko Minimálna trvanlivosť do/šarža: označené na obale Po otvorení skladujte v chladničke! Štipľavosť tochto produktu zaručujú chilli papričky dopestované v našej záhrade. sa venuje pestovaniu a výroby chilli prodoktov a je výťazom oceneni Scovie Awards,The international flave awards a Maďarské chute.