inzercia, predaj, predám, bazár

Sušený medvedí cesnak prášok

Kategória: Ostatné

Ponúkam vysušený medvedí cesnak pomletý na prášok.
Výborný ako prísada do varenia, do šalátov, na praženičku,omeletu, krásny aj ako dekorácia posypaný na syre, do bryndze...zvýrazní každé jedlo a prevonia.Odporúčam.
Jedna takáto fľaštička sa rovná jednej plnej tescotaške medvedieho cesnaku, je toto piplavá práca na prípravu:nazbierať,umyť,vysušiť v sušičke, pomlieť na prášok=toto všetko dá kopec práce a času no robím túto činnosť rada a s láskou, verím že fajnšmekri ocenia túto delikatesu.
1 flaštička=15€
Sušený medvedí cesnak prášok
Podobné inzeráty
Jarný cesnak
Predám jarný cesnak pestovaný vo vlastnej záhrade, ručne sadený,zbieraný a čistený. Cesnak je vynikajúcej chuti a kvality, dlhodobo skladovatelný, vydrží až do ďalšieho zberu. Mám na predaj 3 druhy Flavor, Makói a Benátčan, všetko nepaličiaky. Cesnak je vhodný na konzum a na sadenie. Cena 8eur/kg. Cesnak je vytriedený menší je 5eur/kg. Posielam aj na dobierku cez slovenskú poštu. Veľký Kýr
Medvedi cesnak
Ponúkam na predaj čerstvo natrhaný medvedí cesnak. 1kg 5 eur. Rozvoz okres Poprad a smer Poprad- Stará Ľubovňa.
Medvedí cesnak
VYMENÍM MEDVEDÍ CESNAK, alebo predám ( množstvo dohodou) za niečo iné, napr. sušené ovocie, orechy, ovocie,zelenina, hríby, vajcia, ryby, semienka , klobásy, tlačenka a pod. prípadne sladkostí ako Haribo cukríky, Kinder maxi king/ Choko Fresh...???? P.S . Foto je z minulého roku, ale pôjdem čoskoro a môžem doniesť fakt veľa ☝️:-)
Medvedí cesnak
Predám medvedí cesnak.4€/0,5kg, pri väčšom množstve dohoda možná.
Predám medvedí cesnak čerstvý
Ponúkam na predaj liečivý medvedí cesnak. Veľká taška plna cena 15€.
Medvedi cesnak
Préda medvedi cesnak 5eur kg