inzercia, predaj, predám, bazár

Sušiaci uterák na auto 80x60 1200GSM

Kategória: Príslušenstvo

Nový prémiový sušiaci uterák na auto 80x60, 1200GSM
Sušiaci uterák na auto 80x60 1200GSM
Podobné inzeráty
Sušiaci uteráčik na auto
Nenahraditeľný pomocník do autosalónu, do garáže, alebo do domácnosti! Špeciálny uterák z kvalitného mikrovlákna je mimoriadne savý. Mäkké vlákna nepoškriabu lak ani iné citlivé miesta, zároveň spoľahlivo odstránia nečistoty, zaschnuté aj mastné škvrny, dažďové kvapky a prachové častice. Uterák sa dá využiť ako na suché, tak na mokré čistenie, a to bez použitia akejkoľvek chémie či voskov. Microfiber je vhodný na pranie v práčke, takže je znovupoužiteľný. VÝHODY: Mimoriadna savosť Kvalitné mikrovlákna zaisťujú odolnosť a živostnosť Vlákna sú natoľko mäkká a nehrozí tak poškrábanie citlivých plôch Odstraňuje nečistoty, prachové častice, zaschnuté mastné škvrny, dažďové kapky bez zanechávania stôp Oproti obyčajným handrám mnohonásobne zvyšuje lesk Zvládne nielen leštenie, ale aj hĺbkové čistenie. Sklá, disky a palubné dosky niesu problém Bez zdĺhavého a opakovaného žmýkania Použitie jak nasucho, tak na mokro. Efektívne aj bez použitia čistiacich prostriedkov, voskov, alebo leštiacich pást Po vypraní je možné využívať opakovane Multifunkčné využitie. Nielen pre autá, ale aj upratovanie domu a okolia Detailný popis: Materiál: vysoko kvalitné mikrovlákno Savosť: až o 90% viac tekutín než obyčajná handra Odolný s dlhou trvanlivosťou Čistenie vnútorných aj vonkajších plôch Vhodné pre suché aj mokré čistenie Ľahká údržba Vhodné k praniu v pračke Rýchloschnúci Opakovane použiteľný Veľkosť: 31 cm x 31 cm
Black Hole XL uterak
Predám sušiaci uterák Black Hole XL originál, nový, nepoužitý 80x50cm, 1300 GSM.
Mikrovláknova utierka FiberPro( farba šedo-zelená).30x60cm.
Nenahraditeľný pomocník do autosalónu, do garáže, alebo do domácnosti! Špeciálny uterák z kvalitného mikrovlákna je mimoriadne savý. Mäkké vlákna nepoškriabu lak ani iné citlivé miesta, zároveň spoľahlivo odstránia nečistoty, zaschnuté aj mastné škvrny, dažďové kvapky a prachové častice. Uterák sa dá využiť ako na suché, tak na mokré čistenie, a to bez použitia akejkoľvek chémie či voskov. Microfiber je vhodný na pranie v práčke, takže je znovupoužiteľný. VÝHODY:PREDÁVAM TO ZA 8e AJ Z POŠTOVÝM!!!- Mimoriadna savosť Kvalitné mikrovlákna zaisťujú odolnosť a živostnosť Vlákna sú natoľko mäkká a nehrozí tak poškrábanie citlivých plôch Odstraňuje nečistoty, prachové častice, zaschnuté mastné škvrny, dažďové kapky bez zanechávania stôp Oproti obyčajným handrám mnohonásobne zvyšuje lesk Zvládne nielen leštenie, ale aj hĺbkové čistenie. Sklá, disky a palubné dosky niesu problém Bez zdĺhavého a opakovaného žmýkania Použitie jak nasucho, tak na mokro. Efektívne aj bez použitia čistiacich prostriedkov, voskov, alebo leštiacich pást Po vypraní je možné využívať opakovane Multifunkčné využitie. Nielen pre autá, ale aj upratovanie domu a okolia Detailný popis: Materiál: vysoko kvalitné mikrovlákno Savosť: až o 90% viac tekutín než obyčajná handra Odolný s dlhou trvanlivosťou Čistenie vnútorných aj vonkajších plôch Vhodné pre suché aj mokré čistenie Ľahká údržba Vhodné k praniu v pračke Rýchloschnúci Opakovane použiteľný Veľkosť: 30x60cm Mám viac kusov!Su uplné nové zabalené!Predávam ks za 8e aj s poštovným!!!
STK , EK
Vybavíme namiesto Vás STK , EK. Druh vozidiel : osobné autá Okolie : Fiľakovo a okolie ale aj okres Lučenec , okres Rimavská Sobota , okres Poltár Najlepšie by bolo keby ste sa ozvali niekoľko dní dopredu (keď je auto v top stave aj brzdy atď) , alebo 2-3-4 týždňov (keď auto vyžaduje servis atď ) predtým ako Vám končí STK , EK (emisná) a nie na poslednú chvíľu . Podľa dohody vieme prísť pre Vaše vozidlo . Keď budete písať na tento inzerát tak Vás poprosím podrobnejšie informácie o Vašom aute (značka , ŠPZ , rok výroby atď ) aj o tom že kde sa nachádza auto . Ak máte novšie auto neznamená, že prejde cez STK , EK bez problémov . Na žiadanie vieme aj prezrieť Vaše auto , v tom prípade keď Vaše auto vyžaduje servis, opravíme , vymeníme čo treba , ale samozrejme to vyžaduje čas (niekoľko hodín, dní podľa toho o čo sa jedná a či sú súčiastky dostupné atď ) . Cena : STK : 75€ EK : 75€ Upozorňujem , že s čím ďalej tým prísnejšie požiadavky sú na STK a EK kontrolu . V tom prípade , keď Vám už auto dakto iný bral alebo Vy ste brali auto na STK , EK a auto neprešlo, neviem Vám pomôcť bohužiaľ , lebo auto musíte zobrať na opakovanu na to isté miesto kde Vám auto neprešlo . Radšej Vás poprosím písať buď e-mail alebo SMS-ku ,a keď budem môcť tak ja Vám odpoviem , lebo neviem stále zodvihnúť keď mi volajú .
Pikatec 60x85cm autouterák
Predám nový možno 2x použitý auto uterák na kvalitné čistenie na jeden krát sa sním dá poutierať auto.Cena nového bola cca 30e teraz 15e našiel som to v skrini vôbec ho nepoužívam mam iné..