inzercia, predaj, predám, bazár

Sušička Candy Slim

Kategória: Ostatné

Sušička Candy slim
Málo používaná ako nová
slim 60x48 na 7 kg prádla
Sušička Candy Slim
Podobné inzeráty
OSTBA Sušička/potravín trhanov/ovocie/bylinky/zelenina/masa
OSTBA Sušička potravín OSTBA, sušička potravín a trhanov, ovocie, bylinky, zelenina, elektrická sušička potravín s ovládaním teploty, 5 podnosov bez BPA Vhodné do umývačky, 240 W, kniha receptov v Sušička potravín je navrhnutá s jednoduchým ovládaním, stačí otočiť gombík na zapnutie/vypnutie a nastaviť optimálnu teplotu. Priehľadný kryt okna, aby ste mohli sledovať proces sušenia. 360 ° cirkulačný prúd vzduchu distribuuje teplo rovnomerne a efektívne. Nastaviteľná teplota 96-158℉ Sušička suší rôzne potraviny s presnou teplotou od nízkej pre plátky jabĺk až po vysokú pre trhané, aby bolo možné pripraviť lahodné občerstvenie a zachovať viac živín. Dehydratácia potravín je osvedčená metóda konzervácie, zachováva v potravine Sušička na potraviny a jerky je dodávaná s 5 podnosmi bez BPA, ktoré je možné stohovať na seba, čo šetrí miesto. Otočením každej vrstvy získate 2 nastaviteľné výšky pre rôzne veľkosti potravín, čo vám poskytne dostatok priestoru na sušenie a kapacitu. Podnosy a panel z nerezovej ocele je možné umývať v umývačke riadu, čo znamená ľahké čistenie (vlhkou handričkou alebo kefou/hubkou) po dokončení sušenia potravín, byliniek, kvetinového čaju, zeleniny, mäsových trhavín, Balenie obsahuje knihy s receptami.
Redukcia M42 NEX, M42 FX, M42 NEX slim
Novy kus. M42 - Sony NEX ( E-mount) 10€ M42 Fujifilm X - mount . Kovova redukcia. 10€ Sony A - mount / Minolta AF na Sony E-Mount Nex 20€ Redukcia M39 - M42 6€ Ponukam aj slim redukciu M42 - NEX ( E - mount) a slim M42 - AF ( A - mount , Sony , Minolta ) 6€ M42 - AI Nikon 6€ slim Slim - jedna sa o redukciu medzi zavitmy, nemeni ohniskovu vzdialenost!
Redukcia M42 NEX, M42 FX, M42 NEX slim
Novy kus. M42 - Sony NEX ( E-mount) 10€ M42 - Fujifilm X - mount . Kovova redukcia. 10€ Sony A - mount / Minolta AF na Sony E-Mount Nex 20€ Redukcia M39 - M42 6€ Ponukam aj slim redukciu M42 - NEX ( E - mount) a slim M42 - AF ( A - mount , Sony , Minolta ) 6€ M42 - AI Nikon 6€ slim Slim - jedna sa o redukciu medzi zavitmy, nemeni ohniskovu vzdialenost!
Redukcia M42 NEX, M42 FX, M42 NEX slim
M42 - Sony NEX ( E-mount) 13€ M42 - Fujifilm X - mount . Kovova redukcia. 10€ Sony A - mount / Minolta AF na Sony E-Mount Nex 20€ Redukcia M39 - M42 6€ Ponukam aj slim redukciu M42 - NEX ( E - mount) a slim M42 - AF ( A - mount , Sony , Minolta ) 6€ M42 - AI Nikon 6€ slim Slim - jedna sa o redukciu medzi zavitmy, nemeni ohniskovu vzdialenost!
Mikrovlnná rúra Candy CMGE23BS
Pošlem kuriérom alebo osobný odber je možný v MT. Inzerujem aj iné veci, napr. záhradný nábytok (napíšte a pošlem vám kompletnú ponuku). Tovar je čisto NOVÝ a nepoužitý, ale má rôzne oderky, poškodenia, viď. foto. Preto tá nízka cena. ODMRAZOVACÍ PROGRAM Vďaka programu rozmrazovania stačí zvoliť hmotnosť potravín, ktoré sa majú rozmraziť, a mikrovlnná rúra sa postará o všetko: výsledok bude jednoducho dokonalý! START EXPRESS Stlačením tlačidla Start Express automaticky nastaví rúru na maximálny výkon na 30 sekúnd. Po každom stlačení tlačidla sa k času varenia pridá ďalších 30 sekúnd. Veľmi jednoduchá, intuitívna a užitočná funkcia. DETSKÁ BEZPEČNOSTNÁ ZÁMKA Funkcia Detská poistka zabraňuje náhodnému spusteniu produktu, najmä deťmi. Ak je funkcia aktivovaná, môže ju deaktivovať iba dospelá osoba, čím sa zabezpečí maximálna bezpečnosť v kuchyni. MIKROVLNNÝ GRIL Mikrovlnný gril vám umožňuje rýchlo dosiahnuť teplotu vhodnú na rovnomerné varenie vašich obľúbených jedál. KONEC SIGNÁLU VARENIA Táto mikrovlnná rúra Candy má špeciálne pípnutie, ktoré vás upozorní na konci procesu varenia. Mikrovlnka. Skvelý darček pod vianočný stromček. Parametre: B077YSMZGV-1 Značka: CANDY Číslo modelu: CMGE23BS Farba: čierna Hmotnosť položky: 13,6 kg Rozmery balenia: 54 x 45,5 x 33,5 cm Kapacita: 23 litrov
Sušička fotiek KOVOS Teplice, Typ 1125 F (1984)
Predám sušička fotiek KOVOS Teplice, Typ 1125 F z roku 1984. Sušička je v zberateľskom stave spolu s manuálom. Je bez krabice a takisto k nej chýba napájací kábel. Plátna ako nové. V prípade záujmu o informácie a viacero fotiek ma kontaktujte mailom. Pre iné retro príslušenstvo na vyvolávanie fotiek pozri aj ďalšie moje inzeráty. Ideálne osobný odber, prípadne doručenie podľa dohody.