inzercia, predaj, predám, bazár

Suunto 9 Baro + Suunto Hrudný pás

Kategória: Všetko ostatné

Dobry deň,

predám hodinky Suunto 9 Baro s hrudným pásom. Používané, vo veľmi dobrom stave. Ideálne osobný odber.



Ďakujem
Suunto 9 Baro + Suunto Hrudný pás
Podobné inzeráty
Suunto 9 All black + Suunto hrudný pás
Dávam do predaja sportové hodinky Suunto 9 All Black + nabíjací kábel. Používané na športové aktivity cca 2 roky. Kondícia batérie je porovnateľná s novými nakoľko nebádam rozdiel. Dôvod predaja je prechod na iný model. Pripájam aj hrudný pás Suunto kúpený pred 8 mesiacmi v hodnote 80€.
Suunto Spartan Sport Wrist HR Baro Amber - NOVA CENA
Predam vyssie uvedene hodinky. 100% stav aj funkcnost. Na skle je nalepena ochranna folia. Komplet balenie v original krabicke Mozny osobny odber alebo dobierka
Suunto Bike Sensor + Bike Mount
Predam orig. Suunto Bike Pod = Sensor a Mount pre takmer všetky hodinky od Suunta. Popis vid linky nižšie:
SUUNTO ANT Comfort Belt  hrudný pás. TOP STAV
SUUNTO PREDAM Suunto ANT Comfort Belt hrudný pás. TOP STAV. BLIŽŠIE INFORMÁCIE VOLAŤ KEDYKOĽVEK NA TELEFÓNE ČÍSLO UVEDENÉ V INZERÁTE.
Hrudny pas Suunto IND
Predám čisto nový hrudny pas Suunto IND. Je od dámskych hodiniek Suunto M2. Pripadne ak je kompatibilný s iným modelom dá sa použiť. V prípade vážneho záujmu viem dať nejaké to € dole. Cena nového 78€.
Predám SUUNTO 9 G1 Baro White
Predám SUUNTO 9 G1 Baro White - dotykové multišportové GPS smart hodinky s meraním pulzu na zápästí a a množstvom ďaľších veľmi užitočných funkcií pre aktívnych športovcov. Sú určené pre dlhé, náročné tréningy, preteky a extrémne dobrodružstvá. Hodinky sú plne funkčné, cca rok používané.