inzercia, predaj, predám, bazár

Suunto ambit 3 sport

Kategória: Všetko ostatné

Predám používané dámske hodinky suunto ambit 3 sport aj s hrudným pásom. Plne funkčné.
Suunto ambit 3 sport
Podobné inzeráty
Suunto Bike Sensor + Bike Mount
Predam orig. Suunto Bike Pod = Sensor a Mount pre takmer všetky hodinky od Suunta. Popis vid linky nižšie:
Suunto Ambit 3 PEAK SAPPHIRE + HR
Pri rýchlom jednaní možná dohoda ! Predám tento set Suunto Ambit 3 PEAK SAPPHIRE + HR vo výbornom (predávam bez náhradného remienka)
SUUNTO 9 G1 ALL BLACK
Športové hodinky Suunto 9 (G1 All black). Kúpené na v marci 2020. Výborný stav, plne funkčné. Kompletné príslušenstvo. Pár malých šrabancov na ciferníku. Dôvod predaja je kúpa novšieho modelu. Osobne v BA, alebo na dobierku pošta/packeta (+poštovné)
Suunto Ambit 3 SPORT
Predam zachované plne funkčné hodinky Suunto Ambit3 SPORT. Dôvod predaja kúpa nových garminov.
Športové hodinky SUUNTO t3c
Predám NOVÉ, ešte nepoužívané športové hodinky SUUNTO t3c, farba čierna. Suunto t3c zaznamenáva jednotlivé cvičenia a sleduje vývoj fyzickej kondície. Zobrazuje Tréningový Efekt, veličinu, ktorá určuje efektivitu tréningu. Počítač Suunto t3c je vybavený veľmi komfortným textilným hrudným pásom Comfort Belt. Cena dohodou. V rámci BA doručenie zdarma.
Suunto 9 All black + Suunto hrudný pás
Dávam do predaja sportové hodinky Suunto 9 All Black + nabíjací kábel. Používané na športové aktivity cca 2 roky. Kondícia batérie je porovnateľná s novými nakoľko nebádam rozdiel. Dôvod predaja je prechod na iný model. Pripájam aj hrudný pás Suunto kúpený pred 8 mesiacmi v hodnote 80€.