inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobná saténová kytica z 15 ručne vyrobených ruží, nová

Kategória: Ostatné

Svadobná saténová kytica z 15 ručne vyrobených bledoružových ruží, nová nepoužitá
Svadobná saténová kytica z 15 ručne vyrobených ruží, nová
Podobné inzeráty
Svadobná saténová kytica z 15 ručne vyrobených ruží, nová
Svadobná saténová kytica z 15 ručne vyrobených bledoružových ruží, nová nepoužitá. Rozmery: celková dĺžka kytice 18 cm, priemer kytice 15 cm, dĺžka rúčky 10 cm.
Macko z ruží 40 a 25 cm - všetky farby  - ihneď k odberu
Viac medvedíkov na stránke: /medvedik-z-ruzi/ ------------------------------------- Medvedík z ruží je jedinečný darček, ktorý je na úplne inej úrovni. Každý kus je výnimočný, jemný a ručne vyrobený. Potešte svoju drahú polovičku darčekom vyrobeným z ruží, ktoré nikdy nezvädnú! Podarujte jej krásneho medvedíka vyrobeného z mäkkých syntetických ruží v romantickej farbe. O medvedíka nie je potreba sa starať a bude robiť radosť svojmu majiteľovi. Je to ideálny a originálny darček pre každú príležitosť. Dokonale sa hodí na Valentína, Medzinárodný deň žien, narodeniny, svadby a na ďalšie výnimočné chvíle. Vďaka vlastnostiam použitého materiálu sú medvedíky vhodné ako darček aj pre tie najmenšie z detí! Deti sa s nimi môžu hrať bez obáv, pretože všetky časti sú pripevnené a materiál z ktorého sú ruže vyrobené je absolútne bezpečný pre ich zdravie. Medvedíky vyrobené z farebných ruží nie sú len skvelým nápadom na darček! Vďaka ich pútavému vzhľadu a modernému prevedeniu môžu byť použité aj ako dekorácia alebo interiérový doplnok. Medvedík z ruží sa rozhodne stane objektom záujmu ako dekorácia domácnosti alebo ako estetický detail na svadbe, ktorý pomôže dotvoriť atmosféru emócií alebo hravosti. Medvedíky z ruží sa môžu zmeniť na oveľa viac ako len na očarujúci darček!
Jednorožec z ruží - 25 cm | Ihneď k odberu
Biely s ružovým - /product/biely-s-ruzovym-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Červený - /product/cerveny-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Modrý - /product/modry-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ Ružový - /product/ruzovy-jednorozec-z-ruzi-25-cm/ _____________________________ Jednorožec z ruží je jedinečný darček, ktorý je na úplne inej úrovni. Každý kus je výnimočný, jemný a ručne vyrobený. Potešte svoju drahú polovičku darčekom vyrobeným z ruží, ktoré nikdy nezvädnú! Podarujte jej krásneho jednorožece vyrobeného z mäkkých syntetických ruží v romantickej farbe.
Svadobna vyzdoba
-12x váza s kvetmi ako na obrázku -9x svietnik -2x velký svietnik -1x ikebana-1m na hlavní stol -3x12m organza biela,3x12 m.šam.žltá stuha, mašle 3x -1x drevená krabička,drevené srdiečka,holubce na štipci -1x vankúšik na prstene -1x kytica pre družičku -2x svietiace srdiečka -2x srdiečka ozdobné -1x gula ozdobná -1x prutené srdiečko -1x svietnik drevený,1x kvet a váza -1x rám na obraz -1x drevená tácka tvar listu -1x malý stojan s plátnom -1x velký magnetický rám -3x zelené listy-kytička -10x zelené listy/1 m/ -3x kytica ruží -2x kytica gerbery -3x kytica mix kvetov -1x kov.stojan tvare srdiečka -20x mašla s hortenziou do kostola -2x50cm biela ikebana do kostola -10x hortenzia na stopke -2x výzdoba na auto -1x nápis Mrs&Ms,dekoračna látka šam.žltá na stol, -1x kvety na fotostenu -rekvizity na fotenie 3x košík na pierka, 29 ks pierok Všetko čo je na obrázkoch,spolu
Svadobná saténová kytica
Svadobná saténová kytica
Svadobná saténová kytica
Predám novú svadobnú saténovú kyticu. Kytica sa skladá z 27 ks ručne robených ruží z kvalitnej saténovej stuhy vo farebnej 4 - kombinácii a to : oranžová, marhuľová, maslová biela a snehobiela. Cena spolu s poštovným je 29,- Eur. Kyticu je možné vyrobiť aj v inej farebnej kombinácii.