inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobná vesta s kravatou a manžetové gombíky

Kategória: Ostatné

Predám svadobnú vestu s kravatou. Vesta bola použitá iba 1x a potom odborné vyčistená v čistiarní. K veste dám ako bonus manžetové gombíky.
Svadobná vesta s kravatou a manžetové gombíky
Podobné inzeráty
Svadobný set - vesta, kravata, vreckovka, manžetové gombíky
Ponúkam na predaj svadobný set (vesta, kravata, vreckovka, manžetové gombíky) bielej farby (konkrétny vzor ako na obrázku) značky Orsi. Veľkosť písaná S, zodpovedá približne bežnej veľkosti L. Vesta sa dá vzadu stiahnuť. Kupované v predajni Alain Delon, pôvodná cena 79,90€. Jedenkrát oblečené. Dohoda na cene možná.
Predám luxusné manžetové gombíky značky MONT BLANC
Predám luxusné manžetové gombíky značky MONT BLANC. Gombíky sú z ušľachtilej ocele. Symbol MONT BLANC je umiestnený z prednej strany. Predný priemer je 17 mm a vážia 15,3 g. Gombíky sú originál, bez akýchkoľvek poškodení. CENA: 100 EUR
Svadobná vesta
Svadobná vesta veľkosť 46, kupovaná v obchode Adam, použitá iba na fotenie, nepoškodená, nová, spolu z kravatou a vreckovkou
Svadobna vesta s kravatou
Predam svadobnu vestu velkost L s kravatou cena 25e nova 60e
Predám darčekové sety - kravata,manžetové gombíky,vreckovka
Predám 2 darčekové sety od firmy Orsi. Každý set obsahuje kravatu, manžetové gombíky a vreckovku. Cena za 1 - 15 Eur Cena za oba - 25 Eur Predávam, NEvymieňam. Akékoľvek informácie rád poskytnem emailom. Preferujem osobné vyzdvihnutie v BA, avšak je možné aj zaslanie na dobierku, kde náklady hradí prijímateľ.
Manžetové gombíky
Predám manžetové gombíky na obrázku. Každé z nich za 5 eur.