inzercia, predaj, predám, bazár

Svadobné sandálky MENBUR

Kategória: Topánky, obuv

Svadobné sandálky značky MENBUR. Veľ.39 a 36. Opätok ma 10,5cm. Cena 10€ plus poštovné.
Svadobné sandálky MENBUR
Podobné inzeráty
Set spoločenské topánky / lodičky 38 a kabelka Menbur - nové
Predám set spoločenských topánok, veľkosť 38 a kabelky. Veci sú nové, nikdy neboli nosené, preto ich predávam, že ich nemám ako využiť. Popis: Dámska čierna kabelka s mašľou Menbur Nadýchaný kúsok do zbierky! Malá kabelka do ruky, ktorú využijete na ples aj na párty s priateľmi. Kabelku zdobí veľká čierna mašľa osadená radmi čiernych korálok a čierna čipka so zlatistým podkladom. Rozmery: 21 X 13,5 cm Zloženie: satén PC 18,99 €   Dámske ťavie lodičky s čiernou čipkou Menbur Nádherné dámske lodičky s otvorenou špičkou a rafinovanou čipkou sú ideálnym kúskom na plesovú sezónu alebo na párty. Vysoký opätok je vyvážený dokonale skrytou platformou. Čerešničkou na pomyselnej torte je potom mašle z čiernych korálok. Lodičky sú z párty kolekcie Paco Mena. Rozmery: výška opätku: 10 cm Zloženie: vrchný: satén, vnútorný: syntetika PC 39,99 €  Predám spolu za 50 EUR. Najlepšie osobne v Bratislave. Alebo poštou. Osobne v Bratislave alebo poštou. V prípade, že by Vám to nesedelo, viem vec zobrať naspäť a vrátiť Vám za ňu peniažky, bez poštovného.
Set spoločenské topánky / lodičky 38 a kabelka Menbur - nové
Predám set spoločenských topánok, veľkosť 38 a kabelky. Veci sú nové, nikdy neboli nosené, preto ich predávam, že ich nemám ako využiť. Popis: Dámska čierna kabelka s mašľou Menbur Nadýchaný kúsok do zbierky! Malá kabelka do ruky, ktorú využijete na ples aj na párty s priateľmi. Kabelku zdobí veľká čierna mašľa osadená radmi čiernych korálok a čierna čipka so zlatistým podkladom. Rozmery: 21 X 13,5 cm Zloženie: satén PC 18,99 €   Dámske ťavie lodičky s čiernou čipkou Menbur Nádherné dámske lodičky s otvorenou špičkou a rafinovanou čipkou sú ideálnym kúskom na plesovú sezónu alebo na párty. Vysoký opätok je vyvážený dokonale skrytou platformou. Čerešničkou na pomyselnej torte je potom mašle z čiernych korálok. Lodičky sú z párty kolekcie Paco Mena. Rozmery: výška opätku: 10 cm Zloženie: vrchný: satén, vnútorný: syntetika PC 39,99 €  Predám spolu za 40 EUR. Najlepšie osobne v Bratislave. Alebo poštou. Osobne v Bratislave alebo poštou. V prípade, že by Vám to nesedelo, viem vec zobrať naspäť a vrátiť Vám za ňu peniažky, bez poštovného.
Spoločenské sandálky zlaté Menbur
Spoločenské sandalky,zlate.Velkost 36,znacka Menbur.Iba osobný odber TT,TN
Biele sandále Menbur veľkosť 35
Predám raz obuté sandálky značky Menbur veľkosť 35. Vhodné aj ako svadobné. Osobný odber možný v LM alebo BA. Pošlem aj na dobierku
Svadobne topanky Menbur 39
Predam svadobne topanky znacka Menbur, velkost 39, len skusane, velmi pohodlne. Uz pri kupe mali z vnutornej strany flaky od lepidla. Posielam postou alebo osobny odber Bratislava. Na dobierku neposielam.
Svadobné topánky MeNBUR
Svadobné topánky zn. Menbur, veľ.39. Cena 10€ plus poštovné